v2_stock_hero_update_2x

Adobe Stock for enterprise

Hvad er Adobe Stock for enterprise?

Adobe Stock for enterprise giver adgang til millioner af afgiftsfri billeder, videoer, skabeloner og 3D-aktiver af høj kvalitet – plus vores nye premium-samlinger og redaktionelle samlinger. Adobe Stock for enterprise omfatter unikke faciliteter, herunder højere grader af skadesløsholdelse og mere robust licenshåndtering i forhold til planer for individuelle brugere eller team-brugere.

Hvilke virksomhedsfaciliteter tilbyder Adobe Stock for enterprise?

Adobe Stock for enterprise giver tilpassede licensrettigheder, der er designet til virksomheder. Eftersom virksomhedskunder har specifikke forretningskrav og -interesser, kan Adobe Stock forenterprisegive vores kunder en højere grad af skadesløsholdelse eller endda brugerdefinerede skadesløsholdelsessatser. Creative-rights-deling gør det nemt at dele billeder på tværs af projekter og grupper uden at skulle licensere igen, og globale arkiveringsrettigheder gør det nemt at sikkerhedskopiere dine licenserede aktiver.

Hvor kan jeg finde licensvilkårene for Adobe Stock for enterprise?

Licensvilkår for Adobe Stock for enterpriseeren del af kunde-ETLA'en. Aktuelle og tidligere versioner af virksomhedsvilkårene for Adobe Stock kan findes i Adobe-virksomhedslicensvilkår.

Findes Adobe Stock til Creative Cloud for enterprise med kunder med administrerede tjenester?

Ja. Kunder, der bruger Creative Cloud for enterprise med administrerede tjenester, kan nyde godt af Adobe Stock-integrerede arbejdsforløb. Brugerne kan downloade Adobe Stock-aktiver til Creative Cloud-biblioteker, der er gemt i forekomster af administrerede tjenester.

Adobe Stock for teams

Hvordan kan jeg føje Adobe Stock-abonnementsplaner til mit Creative Cloud for teams-medlemskab?

Hvis du er Creative Cloud-teamadministrator, kan du tilføje Adobe Stock-abonnementer på to måder:

• Fra Adobe Stock-webstedet: Gå til https://creative.adobe.com/da/plans, klik på fanen Forretning, og klik derefter på Vælg dine planer.
  • Via Creative Cloud for teams Admin Console: Log på dit teamadministratorpanel på creative.adobe.com/dk, klik på Tilføj licenser, og vælg derefter de ønskede Adobe Stock-abonnementer fra rullemenuen. Når du har købt abonnementer, kan du tildele dem til ethvert teammedlem (inklusive dig selv), så billedlicenserne vil blive delt med hele teamet.

Jeg er Creative Cloud for teams-administrator og har købt et abonnement til Adobe Stock. Kan alle mine teamdelegerede licensere billeder fra dette abonnement?

Med Adobe Stock for teams kan administratorer administrere Adobe Stock ved hjælp af den samme Admin Console som deres Creative Cloud for teams-medlemskab. Der kræves kun én plan pr. team, men flere planer kan føjes til et team efter behov. Alle medlemmer af teamet vil kunne bruge gruppelicenserne, og hvert licenseret aktiv kan bruges af op til 10 teammedlemmer. Gruppelicensfunktionen og muligheden for at dele licenserede aktiver er ikke tilgængelig for individuelle Creative Cloud-brugere.

Hvem ejer gruppelicenserne? Og hvem kan bruge dem?

Adobe Stock-abonnementsplanen tilhører virksomheden, og rettighederne til indhold, der er licenseret fra abonnementsplanen, ejes også af virksomheden. Alle teammedlemmer kan bruge den delte plan til at licensere billeder, skabeloner og 3D-aktiver. I teamabonnementer kan hvert licenseret aktiv deles med op til 10 teammedlemmer. Hvis det licenserede aktiv bruges for en kunde, skal det være licenseret pr. kundeprojekt.

Hvordan aktiverer jeg Adobe Stock-planen til teams, som jeg for nylig har købt?

Når du har købt Adobe Stock-abonnementet, skal det tildeles til en bruger til aktivering. Adobe Stock kan tildeles en teamdelegeret eller en administratorbruger, hvor alle teammedlemmer har adgang til de samlede billedlicenser. Teams har samlede licenser, så alle teammedlemmer har adgang til et ekstra abonnement, uanset hvilken delegeret der vises som den bruger, abonnementet er tildelt.

Bemærk:

Alle teammedlemmer, der enten er administratorer eller er tildelt et produkt (Adobe Stock eller et andet produkt, f.eks. Photoshop, Illustrator, InDesign osv.), kan få adgang til de samlede billeder.

Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger alle mine månedlige licenser?

Med planen med 10 aktiver pr. måned overføres ubrugte licenser til næste måned, så længe dit abonnement er aktivt (op til 120 licenser). Med planen med 40 aktiver pr. måned overføres ubrugte licenser til næste måned, så længe dit abonnement er aktivt (op til 480 licenser). Med den største teamabonnementsplan, som omfatter 750 aktiver pr. måned, overføres ubrugte licenser ikke.

Hvad sker der, hvis mit team bruger alle månedens billedlicenser?

Hvis teamlicenserne opbruges for måneden, eller hvis et teammedlem forsøger at licensere et aktiv, der ikke er inkluderet i en abonnementsplan (f.eks. en video), vil brugeren kunne gennemføre transaktionen online med en kreditkortbetaling. Dette er kun muligt i de lande, hvor Adobe Stock sælges direkte på Adobe.com og stock.adobe.com.

Afsluttes et Adobe Stock-medlemskab samtidig med en kundes Creative Cloud for teams-medlemskab?

Ja. Hvis en administrator føjer en Adobe Stock for teams-plan til den samme konto, ophører abonnementerne på samme tid. Bemærk, at når Adobe Stock-abonnementet afsluttes, går ubrugte licenser tabt.

Kan jeg opgradere fra Creative Cloud for teams Alle apps (eller Enkelt app) til Creative Cloud for teams Alle apps + Adobe Stock-pakken?

Eksisterende Creative Cloud for teams-kunder kan føje et separat Adobe Stock-abonnement (eller en kombination af flere Adobe Stock-abonnementer) til deres eksisterende Creative Cloud for teams-medlemskab. Hvis du er interesseret i at ændre planer, kan du gøre det ved fornyelse.

Er der nogen begrænsninger for, hvor mange gange et licenseret aktiv kan bruges og/eller udskrives?

Adobe Stock for teams-abonnementer giver adgang til standardbilleder og skabeloner. Standardbilleder omfatter som standard en standardlicens, mens skabeloner og 3D-aktiver som standard omfatter forbedrede licenser. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige licenstyper, der gælder for Adobe Stock for teams-abonnementer, i Licensvilkår.