Fejlfinding og hjælp

Download og installer

I de fleste lande sælges eLearning Suite ikke længere. Adobe Captivate 9 er Adobes fremragende løsning til e-læring. Læs om de forskellige muligheder for køb af Captivate.

Denne artikel indeholder forslag til løsning af problemet, hvis fejlmeddelelsen "Den downloadede fil kan ikke åbnes" vises. Du kan få hjælp til at løse andre problemer ved download af eLearning Suite i denne vejledning til fejlfinding i forbindelse med download.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere eLearning Suite-apps på op til to computere. Hvis du vil installere en eLearning Suite-app på en tredje computer, skal du deaktivere den på en af de andre maskiner. Læs mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps.

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Almindelige spørgsmål

Du kan læse om eLearning Suite-apps og de vigtigste arbejdsforløb i Kom godt i gang med Adobe eLearning Suite.

Der findes oplysninger om kendte problemer og gode råd til fejlfinding i Væsentligste problemer | Adobe eLearning Suite 6.

Ja. Hvis du opgraderer til Adobe Captivate 5 eller nyere, får du flere stemmer på tysk, fransk og britisk engelsk. Du kan også bruge de stemmer, der installeres med operativsystemet. Se Konvertering af tekst til tale for forskellige sprog.