Oversigt over bulk-tilføjelse

Funktionen Importér brugere (bulk-overførsel) tillader dig som virksomhedsadministrator at oprette en fil, der består af brugeridentiteter, og at indsende denne fil til virksomhedskundens administrationsbrugerside til bearbejdning. Alle indtastninger i filen repræsenterer en bruger, og resultatet af bearbejdningen er, at alle brugere får oprettet en konto. Da mange tusinde konti kan være involveret, vises status og fremgang for bearbejdning for dig, og du kan annullere bearbejdningen af filen til enhver tid.

Virksomhedskonti oprettes som et resultat af et kundekøb af en licensaftale med Adobe, der giver kunden ret til et specifikt antal licenser til forskellige Adobe-produkter. Ved færdiggørelsen af købet opretter en agent hos Adobe en konto til organisationen og opretter en bruger med administrative kapaciteter for den konto. Den administrator kan oprette og administrere brugerkonti til medlemmer af deres organisation.

Bemærk:

Funktionen Importér brugere understøtter ikke brugeres øgenavne med specielle tegn så som kommaet (,) og semikolonet (;).

Funktion

Når en fil vælges til bearbejdning, laves de følgende forhåndstjek, og fejlmeddelelser, som udsendes ved tjek, mislykkes.

• Fil i CSV-format
  • Juridisk overskrift, hvis tilstede
  • 1-5000 poster

For hver indføring:

• E-mail-adressen bør være juridisk
  • Nul eller flere specificerede produktkonfigurationer
  • Land, hvis tilstede, er juridisk og et land hvor Adobe har forretninger
  • Muligheder, hvis tilstede, er juridiske

En grænse på 5000 indføringer pr fil er det maksimale, der kan bearbejdes for hver importering

Når en fil bearbejdes, bearbejdes hver fil individuelt som følger:

E-mail-adresse-domæne er

Handling

Undtagelser

Gjort krav på af organisation og styret af Adobe Adobe Id-konto oprettes med medfølgende e-mail-adresse. Velkomstmail er sendt.

Der er allerede en invitation i gang, eller konto med medfølgende e-mail eksisterer.

Land, hvis tilstede, er ikke åbent for Adobe forretning.

Produktkonfigurationer er ulovlige eller kvote oversteget.

Gjort krav på af organisation og styret af virksomhed Personregister oprettes med det specificerede brugernavn. Tilføj til specificerede produktkonfigurationer. E-mail-adresse ikke brugt undtagen til at bestemme domæne. Ingen e-mail sendt.

Brugernavn eksisterer.

Land, hvis tilstede, er ikke åbent for Adobe forretning.

Produktkonfigurationer er ulovlige eller kvote oversteget.

Ikke gjort krav på af organisation

Send invitationsmail til brugermailadresse. Ingen konto oprettet. Den invitation er tilknyttet de oplistede produktkonfigurationer.

Hvis konto eksisterer, tilføjes til produktkonfigurationer.

Har allerede en invitation eller konto med medfølgende e-mail.

Land, hvis tilstede, er ikke åbent for Adobe forretning.

Når bearbejdning af alle filindføringer er udført, genereres en e-mail-meddelelse til den igangsættende bruger for at informere dem om færdiggørelsen og et resultatsresumé.

Hvis importeringen annulleres, ophører bearbejdningen, når det er praktisk. Bearbejdning, der er udført, er ikke rullet tilbage.

Brugergrænseflade

I listen Brugerpanelet på administrationskonsollen er der et ikon til overførsel af en brugerfil. Filen skal være af typen "csv" og have en .csv-endelse. Dens format er beskrevet herunder.

Når importeringen er valgt, vises et dialogvindue med en skærmvejledning, og et link til at downloade en prøvefil, og et link til at gennemse og vælge en fil til overførsel og bearbejdning.

Når en fil er valgt til bearbejdning, tjekkes den på forhånd for validitet, og alle sporbare fejl rapporteres. Hvis der ikke er nogen, gemmes filen på serveren, og bearbejdning begynder. Kun en enkelt importering kan være igang for en enkelt organisation (uanset domæne), så efterfølgende igangsættelse af importering er deaktiveret, indtil den første er udført.

Når en linje er accepteret for bearbejdning, vises den i Importeringsresultater-fanen på panelet Listebrugere. Indføringen viser det følgende:

• Filnavn
  • dato/tid for overførsel og start på bearbejdning
  • Status (bearbejdning / udført / annulleret) (opdateret periodevist)
  • Antal konti oprettet (opdateret periodisk)
  • Antal fejl (opdateret periodisk)
  • Bearbejdningshastighed (indføringer/sekund) (opdateret periodisk)
  • Vurderet tid tilbage (opdateret periodisk)
  • En kontakt til at annullere operationen (kun når bearbejdning er i gang)
  • Link til rapport (når bearbejdning er færdig)
  • En kontakt til at slette indføringen (når bearbejdning er udført)

Tryk på filnavnet giver en pop op-rapport med flere detaljer om bearbejdningsstatus, når status er udført eller annulleret. Resuméoptællinger af successer og forskellige slags fejl vises. Kun ikke-nul værdier vises.

Mens bearbejdning foregår, begynder alle oprettede brugere at vise sig i den Aktive brugerliste, hvis denne vises (eller tællingen opdateres, hvis dette vises).

Mens bearbejdning foregår, vises alle genererede brugerinvitationer i den Afventende inviterede-liste, hvis denne vises (eller tællingen opdateres, hvis dette vises).

Rapporten er tilgængelig ved bearbejdningens afslutning og viser resultaterne for hver bearbejdet indføring. I rapporten er der tre kolonner:

• Linjenummer
  • E-mail-adresse
  • status og fejlmeddelelse (hvis nogen findes)

Rapporten er struktureret af linjetallet, og linjetallene svarer til det originale linjetal i csv-filen.

Vigtigt: Siden Importeringsresultaterne viser rapporter, der er 90 dage gamle eller mindre. Rapporter der er mere end 90 dage gamle fjernes automatisk uden indblanding fra en systemadministrator.

Filformat

Filen der oplister brugerne skal overholde RFC 4180 (CSV-filspecifikation). Hvis der er en overskriftslinje, skal den være som følger:

Skriv, E-mail, ProductConfigurations, brugernavn, CountryCode, Fornavn, Efternavn, Indstillinger

Bemærk: Disse felter ændres periodisk. Sørg for, at din overskrift matcher den seneste prøve fra administrationskonsollen.

Disse felter er defineret som følger:

Felt

Syntaks

Fortolkning

Skriv En af værdierne Adobe-id, Enterprise ID eller Federated ID. Disse værdier kontrollerer Id-typen tildelt brugeren. Der må ikke skelnes mellem små og store bogstaver. Id-typen skal være gyldig for domænet.
E-mail

RFC 2822 sec 3.4.1

Maks 60 tegn

Et navn og et domæne. For virksomhedsadministrerede domæner bruges kun domænenavnet. Brugernavnet bestemmer kontonavnet. For andre kontotyper er det e-mail-adresser brugt til bruger- og kontonavn.
Produktkonfigurationer En kommasepareret liste over produktkonfigurationsøgenavne Produktkonfigurationen øgenavne som du ønsker at tildele brugeren til. Du kan tildele brugeren til forskellige produktkonfigurationer på én gang: Adskil konfigurationsnavnene med kommaer. For eksempel "Publikumsadministration: Publikumsadministrator - Standard adgang, Kun tilpasset plan- Tilpasset plan - Design"
Brugernavn Enhver streng. Begrænset til ASCII. Kun brugt i Virksomhedsadministrerede domæner. Kontonavn skal bruges for denne bruger. Begrænsninger af e-mail-adresse og samme e-mail-adresse kan være pålagt af domæneejeren. Maks længde 255
Landkode ISO 3166-1 alpha-2 Landkoder Dette er en landekode på to bogstaver (f.eks, USA = "US") Hvis den findes, tjek at brugeren er fra et land, hvor Adobe lovligt kan gøre forretninger. Skal være tilstede for virksomhedsadministrerede konti.
Fornavn Streng Maks længde 255
Efternavn Streng Maks længde 255
Indstillinger

Kommasepareret liste over navne. Dette felt er til fremtidig brug

Forventede fremtidige værdier:

NoEmail: Undertryk afsendelse af velkomstmails til konti.

NulstilAdgangskode: Flag konto for nulstilling af adgangskode

Download

Fejlfind bulk-overførsel

Dette afsnit hjælper dig med at fejlfinde fejlforhold eller andre problemer, der kan opstå ved brug af bulk-importeringsfunktionalitet med Adobe Administratorkonsollen.

"Ugyldige konfigurationsnavne"-fejl

Hvis du får fejlen "Ugyldige konfigurationsnavne" "UGYLDIGE_KONFIGURATIONER«) så tjek produktkonfigurationen i administrationskonsollen:

• Hvis produktkonfigurationer er "Standard konfiguration" medfølger der en virtuel konfiguration som eksempel. Du skal redigere denne konfiguration for at konvertere den til en reel, fungerende produktkonfiguration.
  • Hvis du opretter en ny produktkonfiguration vil "Standard konfiguration" forsvinde.
  • Efter redigering af produktkonfigurationen eller oprettelse af en ny, prøv bulk-importeringen igen.

Validér CSV-format

Validér din CV-fil ved at sammenligne den med prøveskabelonen i dashboard. De vigtige felter er fornavn, efternavn, bruger-Id, e-mail-adresse og landekode.

Hvis brugeren eksisterer, mislykkes importeringen ikke. Istedet ser du en meddelelse om, at brugeren eksisterer den i bulk-overførte rapport.

Overfør rapporter oplister andre fejl adskilt fra eksisterende brugeradvarsler.

Importeringsfejl

Krævede felter for de forskellige slags bruger-Id:

Skriv E-mail Produktkonfigurationer Brugernavn Landekode Fornavn Efternavn Indstillinger
Adobe-id Påkrævede Valgfri Valgfri Valgfri Valgfri Valgfri Valgfri
Virksomheds-Id Påkrævede Påkrævede Valgfri Valgfri Valgfri Valgfri Valgfri
Forbundet Id Påkrævede Påkrævede Påkrævede Påkrævede Valgfri Valgfri Valgfri

Kendte problemer

Importeringsfejlmeddelelse i bulkimporteringsrapporten er i øjeblikket afkortet på den højre side. Dette vil blive rettet i en fremtidig udgave af Administratorkonsollen.

Importér fejltilstande, meddelelser og svarkoder

Situation

Meddelelse

Noter

CSV-fils overskriftslinje ugyldig

Ugyldig overskriftslinje i CSV-fil. Overskriftslinje skal være

Skriv, E-mail, ProduktKonfigurationer, brugernavn, LandeKode, Fornavn, Efternavn, Indstillinger

Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke.

CSV-fils overskriftslinje mangler

Ugyldig overskriftslinje i CSV-fil. Overskriftslinje skal være

Skriv, E-mail, ProduktKonfigurationer, brugernavn, LandeKode, Fornavn, Efternavn, Indstillinger

Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke.

Forkert antal kolonner i overskriftslinje Ugyldigt filformat i linje 2: For hjælp se prøve. csv-fils linje har forkert antal kolonner Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke.
Forkert antal kolonner i datalinje

Ugyldigt filformat i linje 2: For hjælp se prøve. csv-fils linje har forkert antal kolonner

Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke.
Ingen datalinjer i CSV eller 1 datalinje og manglende overskriftslinje Ugyldig fil. Tilføj mindst én bruger til fil, og forsøg igen. For hjælp se prøve.  Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke.
Skriveværdi er ugyldig

Ugyldigt filformat i linje 2: Identitetstype skal være enten Adobe ID, Enterprise ID eller Federated ID. (Linjenummer 2.)

Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke
E-mail-adresse er ugyldig

Ugyldigt filformat i linje 2: Gyldig e-mail-adresse forventet. (Linjenummer 2.)

Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke
E-mail-adresser tilhører et andet domæne se herunder
Landekode ugyldig: Er ikke to bogstaver Ugyldigt filformat i linje 2: Landekode skal overholde ISO 3166-1-alpha-2 (landekode på to tegn). (Linjenummer 2.) Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke. Skal være lovligt og et land som Adobe har forretninger med.
Landekode er bandlyst (for eksempel, KP) Ugyldig landekode. Ses som meddelelse i rapport og resumé.
Landekode er to bogstaver men ikke en gyldig kode (for eksempel AB) Ugyldig landekode. Ses som meddelelse i rapport og resumé.
Fornavn eller Efternavn eller brugernavn eller Indstillinger for langt (> 255) Ugyldigt filformat i linje 3: En streng overstiger 255 tegn. (Linjenummer 3.) Importering afvises ved indlæsningstid og batchimportering kører ikke.
Brugernavn ikke en e-mail-adresse Ugyldigt brugernavn.

Dette afhænger af, om godk kilde kræver dette.

Ses også i resumé.

Brugernavn og e-mail-adresse skal matche Ugyldigt brugernavn.Brugrnavn og e-mail-adresse skal være det samme for denne organisation

Dette afhænger af, om godk kilde kræver dette.

Ugyldigt brugernavn. ses i resumé

E-mail-adresse ikke i rette domæne E-mail-domæne er ikke ejet.Denne bruger er styret af en anden organisation eller har en anden slags. E-mail-domæne er ikke ejer. ses resuméet.
Mulighedsfelt har ulovlig værdi   Ingen tjek eller meddelelser i øjeblikket
Intern fejl Intern fejl: <string>
Bruger allerede inviteret Allerede inviteret som Adobe ID-bruger.En invitation er allerede blevet sendt. Første del ses i resumé.
Bruger allerede i organisation Allerede tilknyttet organisation.Brugeren xxx> er allerede tilknyttet din organisation. Første del ses i resumé.
Ikke understøttet kode   Kodetype ikke understøttet.

Nogle specifikke tilfælde:

Org domæne og type

Forudsætninger

Handling

Forventning

Meddelelse

d3 er gjort krav på af Type3 Bruger u@d3 eksisterer Type3 Tilføj u@d2 som Type1 Fejl Allerede tilknyttet organisation.Denne bruger eksisterer
  vilkårlig Tilføj u@d3 som Type2 Fejl E-mail-domæne er ikke ejet.Denne bruger er styret af en anden organisation eller har en anden slags.
  Bruger u@d3 eksisterer Type3 Tilføj u@d3 som Type3 Fejl Allerede tilknyttet organisation.Brugeren u@d3 er allerede tilknyttet din organisation.
  Bruger u@d3 eksisterer Type1 i org Tilføj u@d2 som Type1 Fejl Allerede tilknyttet organisation.Brugeren u@d3 er allerede tilknyttet din organisation.
  Bruger u@d3 eksisterer Type1 i org Tilføj u@d3 som Type3 Fejl Allerede tilknyttet organisation.Brugeren u@d3 er allerede tilknyttet din organisation.

Bruger u@d3 inviteret Type1

u@d3 eksisterer ikke

Tilføj u@d2 som Type1 Fejl Allerede inviteret som Adobe ID-bruger.En invitation er allerede blevet sendt.

Bruger u@d3 inviteret Type1

u@d3 eksisterer ikke

Tilføj u@d3 som Type3 Fejl Allerede inviteret som Adobe ID-bruger.En invitation er allerede blevet sendt.

Bruger u@d3 inviteret Type1

u@d3 oprettede Type1 efter invitation

Tilføj u@d2 som Type1 Fejl Allerede inviteret som Adobe ID-bruger.En invitation er allerede blevet sendt.

Bruger u@d3 inviteret Type1

u@d3 oprettede Type1 efter invitation

Tilføj u@d3 som Type3 Fejl

Allerede inviteret som Adobe ID-bruger.En invitation er allerede blevet sendt.

Bruger u@d3 inviteret Type1

u@d3 oprettede Type1 før invitation

Tilføj u@d2 som Type1 Fejl Allerede inviteret som Adobe ID-bruger.En invitation er allerede blevet sendt.

Bruger u@d3 inviteret Type1

u@d3 oprettede Type1 før invitation

Tilføj u@d3 som Type3 Fejl Allerede inviteret som Adobe ID-bruger.En invitation er allerede blevet sendt.
  Bruger u@d3 eksisterer Type1 ikke i org Tilføj u@d3 som Type3 Succes
  d2 ikke gjort krav på af denne org

Tilføj u@d2 som Type3

Fejl E-mail-domæne er ikke ejet.Denne bruger er styret af en anden organisation eller har en anden slags.

d2 er gjort krav på type 2 Bruger x@y inviteret Type2 til d2 Tilføj x@y som Type1 Fejl Allerede inviteret som Adobe ID-bruger En invitation er allerede blevet sendt.
  vilkårlig Tilføj u@d3 som Type2 Fejl E-mail-domæne er ikke ejet.Denne bruger er styret af en anden organisation eller har en anden slags.
  vilkårlig Tilføj x@y som Type3 Fejl E-mail-domæne er ikke ejet.Denne bruger er styret af en anden organisation eller har en anden slags.

Oplysninger præstation

For at undgå overbelastning er en 66,6 % arbejdscyklus del af bearbejdningen. Hvis tiden til at bearbejde en indføring er forskellig fra det rullende gennemsnit med mere end 10 %, så er droslingen justeret, sådan at bearbejdningen af anmodningen kun forbruger 2/3 af tiden.

Derudover begrænser droslingekontakten styret af et driftsteam også bearbejdningshastigheden. Hvis droslingekontakten er utvetydigt indstillet, så er arbejdscykluskontakten deaktiveret. Der er et API Kald til at skifte tilbage til arbejdscyklus-baseret drosling.

Antallet af anmodninger bearbejdet pr sekund vises for at give dig feedback om præstationen.

Målhastigheden for oprettelses af 1000 konti hvor hver bliver tilføjet til 2 produktkonfigurationer er 1 konto/sekund, ikke medregnende 66,6 % arbejdscyklus, så den synlige bearbejdningshastighed ville være .66 konto/sekund eller omkring 40 konti/minut. Oprettelse af 1000 konti ved denne hastighed villa tage 25 minutter. Oprettelse af 5000 konti ved denne hastighed ville tage to timer og fem minutter.