Find ud af, hvordan du kan få adgang til supportmulighederne i Admin Console, administrere dine supportsager, planlægge en ekspertsession og meget mere.
Enterprise- og Teams-fællesskabet er det sted, hvor du kan stille spørgsmål, chatte og lære. Dette fællesskab er et rum, hvor Creative Cloud- og Document Cloud-administratorer kan samarbejde i et førsteklasses forum med ligesindede. Her kan du frit spørge, dele og lære fra ligesindede i branchen. Få mere at vide

Fanen Support i Admin Console gør det muligt for dig at få adgang til forskellige supportfunktioner via en enkel og brugervenlig grænseflade. Du får bl.a. mulighed for at oprette og håndtere sager, chatte direkte med medarbejdere fra Adobe Kundepleje og planlægge sessioner med eksperter. Du får også adgang til populære hjælpeemner og forummer.

Bemærk:

Administratorer skal logge ind med deres Adobe ID for at få adgang til supportsager og valgmulighederne for ekspertsessioner.

Sådan opretter og administrerer du supportsager

Log på Admin Console, og gå til Support. Følg vejledningen for at finde ud af, hvordan du opretter og administrerer sager.

Ved at oprette en sag får du mulighed for at kontakte Adobe Kundepleje-teamet vedrørende eventuelle problemer, du måtte opleve med dine Adobe-produkter.

1. I Admin Console skal du gå til Support > Supportoversigt.

2. Identificer og vælg den kategori, som dit problem omfatter: Administration, Creative Cloud eller Document Cloud. Hvis du f.eks. oplever et problem med installationen af Photoshop, skal du vælge Creative Cloud. Hvis dit problem er relateret til administrationen af dine brugere eller licenser, skal du vælge Administration.

3. Klik på Opret sag. Vinduet Opret sag åbnes.

Du kan også vælge Support > Supportsager og klikke på Opret sag.

Opret sag
  4. Vælg den type problem, du oplever, fra de viste valgmuligheder: Administration eller Produkt. Klik igen på Opret sag.

Bemærk:

Den problemkategori, du vælger på siden Supportoversigt, vises som valgt i vinduet Opret sag. Sørg for at vælge den mest relevante kategori, så problemet hurtigere kan videresendes og løses.

Opret en supportsag
  5. Giv flere oplysninger om problemet i det vindue, der vises.

Oplysninger, der skal udfyldes Beskrivelse
    Angiv et produkt Angiv navnet på produktet i det relevante felt. Skriv de første par bogstaver i produktnavnet for at få vist en liste over valgmuligheder. Denne valgmulighed er ikke tilgængelig, hvis du vil oprette en administrativ sag.
    Vælg prioritet for problemet

Klassificer problemet som følger, alt efter hvordan det påvirker driften:

• P4 (mindre): Vælg denne valgmulighed, hvis problemet ikke forårsager væsentlige afbrydelser af den normale drift. Denne valgmulighed kan omfatte problemer relateret til API'er og integration, installations- og konfigurationsforespørgsler, forespørgsler om forbedringer eller dokumentationsspørgsmål.
    • P3 (vigtigt): Hvis problemet forårsager afbryder af den normale drift, skal du vælge denne valgmulighed. Det kan f.eks. være, at softwaren ikke fungerer korrekt.
    • P2 (haster): Vælg denne valgmulighed, når der er alvorlige afbrydelser af virksomhedens normale drift. Det kan f.eks. være, hvis problemet har negativ indflydelse på en installation i hele virksomheden eller på deadlines, der haster, eller hvis det kan forårsage økonomiske tab for virksomheden.
    Forklar påvirkningen af problemet

Vælg en af følgende valgmuligheder, baseret på i hvor høj grad problemet påvirker din organisation.

• Lille: Én eller to brugere er påvirket
    • Middel: En bestemt gruppe brugere er påvirket
    • Stor: De fleste brugere er påvirket
    Opsummer problemet

Giv en beskrivende opsummering af problemet. Angiv, hvad det specifikke problem er, og hvad du ser.

Eksempler på beskrivende opsummeringer:

• Fejlen "Kunne ikke behandle et indgående SAML-svar" med Federated ID
    • "Kontoen blev ikke genkendt" i supportpanelet
    • Fejl 400 eller en anden fejl, når du forsøger at validere et domænekrav
    • Bruger-, gruppe- eller identitetspanelet er tomt
    • Skift domænekrav fra Enterprise ID til Federated (eller omvendt)
    • Du får fejlen "Der blev ikke fundet en invitation med denne kode"
    Beskriv arten af det problem, du oplever Anfør dine forespørgsler, eller beskriv detaljeret problemet, herunder arbejdsforløbet, der forårsagede problemet, og trin til genskabelse. Medtag oplysninger om, hvornår det første gang skete.
    Vedhæft skærmbilleder eller filer, der kan hjælpe med at beskrive problemet (valgfrit) Du kan vedhæfte relevante filer på under 20 MB til sagen. Det kan f.eks. være et skærmbillede af fejlen. Eksekvérbare filer og dll-filer understøttes ikke.

Bemærk:

Hvis problemet medfører udfald på eller alvorlige afbrydelser af et produktionssystem såsom følgende, skal du ringe til Adobe Kundepleje med det samme.

• Et komplet nedbrud i systemet eller afbrydelser i de vigtigste funktioner i produktionssystemet
    • Dataintegritet er kompromitteret
    • Overhængende økonomiske tab som følge af manglende overholdelse af vigtige projekttidsfrister eller leverancer

6. Klik på Næste for at tilføje flere oplysninger om problemet. Angiv følgende oplysninger i det vindue, der følger:

Oplysninger, der skal udfyldes Beskrivelse
    Angiv personer, du vil underrette Du kan tilføje flere e-mailadresser, som Adobe Kundepleje skal sende sagsopdateringer til via e-mail. Du kan underrette op til ti personer.
    Telefonnummer Angiv et kontaktnummer, så en Adobe Kundepleje-medarbejder kan kontakte dig pr. telefon for at foretage fejlfinding eller med yderligere spørgsmål.
    Tidszone Tidszonen er valgt som standard i henhold til dine systemoplysninger.
    Arbejdstid Brug tidsskydeknappen til at angive det bedste tidspunkt på dagen, hvor vi kan få fat på dig.
  7. Klik på Send. Der oprettes en supportsag, og der vises en meddelelse.

Når du sender en sag, får du tildelt et sags-ID, og du kan følge status for sagen via Admin Console. Alle svar opdateres til sagen og sendes også pr. e-mail.

8. Klik på sagens titel på siden Supportoversigt eller Supportsager for at få vist oplysninger eller opdatere en supportsag.

Hvis du vil have løst eller diskutere en sag, kan du ringe til Adobe Kundepleje på det kontaktnummer, der er anført i øverste højre hjørne af siden. Hvis det land, der er anført under telefonnummeret, ikke svarer til dit land, skal du klikke på Andre områder for at få vist flere kontaktnumre. Du kan få mere at vide om vores supportvilkår og -processer i Enterprise-supportvilkårene.

Følg vejledningen, hvis du vil chatte direkte med Adobe Kundepleje.

1. Teams-administratorer skal gå til Support og klikke på Start chat.

Virksomhedsadministratorer skal gå til Support > Supportoversigt. Vælg en produktserie, og klik på Start chat.

Start chat
  2. Der vises et live-chatvindue med en række foruddefinerede chatemner. Vælg et emne blandt disse.

Start chatsession
  3. Du kan få kontakt til vores medarbejdere og få hjælp til din forespørgsel ved at skrive din besked i chatvinduet.

Teams-administratorer:

Klik på Administrer supportsager for at gennemgå dine lukkede og åbne sager, stille spørgsmål eller angive oplysninger i eksisterende sager.

Virksomhedsadministratorer:
Gå til Support > Supportsager for at få vist og administrere din organisations åbne og lukkede sager.

• På fanen Åbne på siden Supportsager kan du se oplysninger om igangværende sessioner, herunder deres status, sags-id, sagstitel, den administrator, der oprettede dem, prioriteret tildeling og den relevante dato.
  • Når din sag er blevet løst, kan du se sagshistorikken under fanen Lukkede på siden Supportsager.

Listen over åbne sager er farvekodet og sorteret efter status med de sager, der kræver handling, øverst.

Se åbne og lukkede supportsager

Du kan få vist og administrere en specifik åben sag ved at gå til Support > Supportsager. Klik på sagstitlen under fanen Åbne. Der vises et skærmbillede med alle detaljer i sagen.

Se sagsoplysninger

Du kan udføre følgende handlinger på denne side:

Tilføj kommentar eller vedhæftning

Du kan give nye oplysninger om sagen eller besvare Adobe Kundepleje ved at tilføje kommentarer efter oprettelsen af sagen. Du kan skrive en ny kommentar til din sag ved at klikke på Tilføj kommentar under fanen Diskussion. Klik derefter på Send. Hvis du vil tilføje en vedhæftning, skal du vælge Tilføj vedhæftning under fanen Diskussion. Upload filerne, og klik på Send.

Tilføj kommentar eller vedhæftning

Bemærk:

Du kan vedhæfte relevante filer på under 20 MB til sagen, f.eks. et skærmbillede af fejlen. Eksekvérbare filer og dll-filer understøttes ikke.

Luk eller eskaler en sag

Du kan lukke en sag ved at klikke på Luk sag under fanen Handlinger. Hvis du i sjældne tilfælde ikke er tilfreds med løsningen på en sag, kan du eskalere den. Dette gør du ved at klikke på Eskaler sag under fanen Handlinger .

I sådanne tilfælde skal du i de relevante felter angive, hvorfor du vil eskalere sagen. Klik derefter på Send.

Eskaler sag

Opdater kontakter

Hvis du vil sende e-mailbeskeder om en sag til flere personer, skal du klikke på de tre prikker over for Kontakt. Vælg derefter Opdater kontakter. I det vindue, der vises, skal du tilføje de relevante e-mailadresser. Du kan underrette op til ti personer.

Opdater kontakter

Se sagsoplysninger

Du kan få vist sagsoplysninger ved at klikke på Oplysninger under sagsnavnet på det skærmbillede, der vises, når du åbner en specifik sag.

Se sagsoplysninger

Bemærk:

På siden Supportoversigt vises også tre af de senest ændrede åbne sager (og ekspertsessioner).

Ekspertsessioner

En ekspertsession består af et 30-minutters telefonopkald, der dækker et instruktionsemne, hvor brugerne får hjælp til en bestemt produktfunktion. Hver session planlægges efter aftale på et tidspunkt, der vælges af dig, med Adobe Kundepleje-teamet. Disse sessioner gennemføres om nødvendigt ved hjælp af en skærmdelingssoftware, så en produktekspert kan guide dig igennem komplekse eller nye arbejdsforløb.

Bemærk:

1. Sessioner med en ekspert er kun tilgængelige på engelsk.
  2. Sørg for at indsende din anmodning mindst 24 timer i forvejen.
  3. Hvis du ønsker længere sessioner eller mere formel undervisning, kan du gå til undervisningswebstedet, hvor du finder en oversigt over Adobes undervisningstilbud.

Du kan spore de sessioner, du har med eksperterne. Klik på sessionens-id'et på siden Supportoversigt eller Ekspertsessioner for at få vist oplysninger om, opdatere eller annullere en session med en ekspert.

• På fanen Åbne på siden Ekspertsessioner kan du se oplysninger om igangværende sessioner, herunder deres status, emne, den administrator, der har anmodet om dem, og de relevante datoer. Listen over åbne sager er farvekodet og sorteret efter status med de sager, der kræver handling, øverst.
  • Når dine sessioner er færdige, kan du se al historikken under fanen Lukkede på siden Ekspertsessioner.

Følg vejledningen for at planlægge en session med en ekspert.

1. I Admin Console skal du gå til Support > Supportoversigt.

2. Identificer og vælg den kategori, som din session omfatter: Administration, Creative Cloud eller Document Cloud. Hvis du f.eks. oplever et problem med udrulningen og installationen af en app, skal du vælge Administration. Hvis dit problem er relateret til funktionaliteten, nye funktioner og generel produktvejledning, skal du vælge en af produktserierne.

3. Klik på Anmod om session med en ekspert. Vinduet Anmod om session med en ekspert åbnes.

Du kan også gå til Support > Ekspertsessioner og klikke på Anmod om session med en ekspert.

Anmod om session med en ekspert
  4. Alt efter den produktserie, du valgte på siden Supportoversigt, vil en af disse to valgmuligheder automatisk være valgt for dig i det næste vindue: For administratorer eller For produktbrugere.

Hvis du vil arrangere en ekspertsession, skal du klikke på Anmod om session med en ekspert.

Bemærk:

Hvis du kommer fra siden Ekspertsessioner, skal du vælge en af disse to valgmuligheder for at fortsætte: For administratorer eller For produktbrugere.

Type problem
  5. Udfør følgende handlinger i vinduet Anmod om session med en ekspert, der vises:

Oplysninger, der skal udfyldes Beskrivelse
    Angiv et produkt

Angiv det produkt, som du gerne vil lære mere om. Denne valgmulighed er ikke tilgængelig, hvis du har anmodet om en ekspertsession for administratorer.

Emne for session

Vælg et emne for session på rullelisten.

Beskriv arten af din anmodning

Beskriv problemet i detaljer, herunder det arbejdsforløb, der forårsagede problemet.

Foreslå tidspunkter for session Angiv tre foretrukne tidspunkter, hvor vi kan ringe til dig.
    Tidszone Tidszonen er valgt som standard i henhold til dine systemoplysninger.
    E-mail Den e-mail, som sessionsopdateringerne sendes til, vises på siden.
    Telefonnummer Angiv dit foretrukne telefonnummer, herunder lande- og områdekode.
  6. Klik på Send. Der oprettes en session med en ekspert, og der vises en meddelelse.

Når du anmoder om en session med en ekspert, får du tildelt et sags-id, og du kan følge status for sagen. Alle svar opdateres i sagen og sendes også pr. e-mail.

Følg vejledningen for at planlægge en session med en ekspert.

1. Gå til Support i Admin Console.

2. Klik på Anmod om session med en ekspert. Vinduet Anmod om session med en ekspert åbnes.

3. Vælg et emne og et foretrukket tidsinterval for sessionen. Vælg det emne, der passer bedst til sessionen.

Anmod om session med en ekspert

Oprettelse af dit team

Ved problemer relateret til styring af brugere eller licenser.

Oprettelse af websted og app

Til programmer som Dreamweaver og Adobe XD.

Oprettelse af video

Til programmer som Premiere Pro og After Effects.

Fysisk og digital udgivelse

Til programmer som InDesign og Illustrator.

Fotografi

Til programmer som Photoshop og Lightroom.

Ved problemer med login, installation og aktivering kan du starte en chat med Adobe Kundepleje.

4. Klik på Vælg dag og klokkeslæt, og vælg et tidsinterval. Klik på Fortsæt.

5. Angiv dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af, hvad du ønsker at lære under sessionen, på skærmbilledet Angiv oplysninger. Så får vi mulighed for at forberede og levere præcist det, du leder efter.

Angiv oplysninger
  6. Klik på Bekræft.

Når din session er planlagt, modtager du en e-mail med aftaleoplysninger og bekræftelsesnummer. E-mailen har også et link til at annullere eller ændre tidspunktet for sessionen.