Huomautukset: Kommenttisovelluksen tekstinkorjaustyökalujen päivitys

Päivitykset Acrobat:n (toukokuun 2016 julkaisun) huomautustyökaluissa

Työkalut on siirretty Kommentti-työkalupalkista

Seuraaviin työkaluihin on tullut muutoksia kommenttityökalujen käytön helpottamiseksi:

• Tekstinkorjaustyökalut: tekstinkorjauskomennot (Korvaa teksti, Lisää teksti, Yliviivaa teksti) ovat oletuksena käytössä kommenttisovelluksessa.
  • Lisää huomautus tekstimuutokseen: Lisää huomautus tekstimuutokseen -komento löytyy pikavalikosta, jota voi käyttää hiiren kakkospainikkeella.
  • Lisää huomautus tekstiin: Lisää huomautus tekstiin -komento löytyy pikavalikosta, jota voi käyttää hiiren kakkospainikkeella.

Tekstinkorjauskomentojen käyttäminen

Tekstinkorjauskomennot ovat oletuksena käytössä kommenttisovelluksessa:

• Valitse teksti ja ala kirjoittaa korvataksesi tekstin.
  • Paina Delete-näppäintä yliviivataksesi tekstin.
  • Ala kirjoittaa valitsematta tekstiä tekstin lisäämiseksi.

Tunnetut ongelmat

• Lisää huomautus tekstin korvaamiseksi -komennossa vain yliviivauksen väri muuttuu, huomautuksen väri ei.
  • Tekstinkorjauskomennot eivät toimi, jos valitset tekstin kaksoisnapsauttamalla.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa