Noudattamalla seuraavia vaiheita pääset alkuun Adobe Bridgen käytössä

Bridgen lataaminen ja asennus

laptop-download

Aloita Bridgen lataaminen valitsemalla alta Lataa Bridge. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. (Ei huolta, jos aloitat lataamisen maksuttoman kokeiluversion sivulta. Kun olet kirjautunut, lataat automaattisesti tilaukseesi sisältyvän version.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Unohditko Adobe ID:n tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi kokeilun tai ostaessasi sovelluksen tai jäsenyyden. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tiliä ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään Bridgen käyttämistä varten?

Sinun on kirjauduttava sisään säännöllisesti lisenssin tarkistamiseksi – kuukausittaiset jäsenet 30 päivän välein ja vuosittaiset jäsenet 99 päivän välein. Sinun on kirjauduttava myös, kun haluat ladata tai päivittää Bridgen. Lisätietoja
on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten aktivointia tai aktivoinnin poistamista varten.

Voinko asentaa Bridgen toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Bridgen ja muut Creative Cloud -sovellukset kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja on Creative Cloud -sovellusten aktivointia ja aktivoinnin poistamista koskevalla sivulla.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on kohdassa Maksukuitin tai laskun tulostaminen.