Lataa Adobe Bridge ja etsi oppaita, joiden avulla pääset alkuun

Bridgen lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Asennatko ensimmäistä kertaa tai uudelle tietokoneelle?
Aloita Bridgen lataaminen valitsemalla alta Lataa Bridge. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos asennat Creative Cloud -sovellusta ensimmäistä kertaa, myös Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan.

Tarvitsetko sopimukseen liittyviä ohjeita?

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID -tunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Bridgeä?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Bridgen.

Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten.

Ostin väärän sopimuksen. Kuinka vaihdan tilausta?

Opi vaihtamaan toiseen Adobe-sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi tallennustilaa tai laskutustiheyttä.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.comissa olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.