Aloita Adobe Captivaten käyttö toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Adobe Captivaten lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Aloita Adobe Captivaten lataaminen valitsemalla alta Lataa Adobe Captivate. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Captivatea?

Kirjautumista tarvitaan käyttöoikeuden vahvistamiseen. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös lataamiseen tai päivittämiseen.