Maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden edut

Perehdy maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyytesi etuihin.

Adobe tarjoaa sinulle maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden, joka sisältää lukuisia etuja. Voit hyödyntää maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden etuja, vaikka sinulla ei olisikaan Creative Cloud ‑sopimusta.

Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä?

Maksuton Creative Cloud -jäsenyys

Maksuton Creative Cloud ‑jäsenyys tarjoaa seuraavat edut:

Adobe Aero

Adobe Spark ‑sovellus

Saanko maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden, vaikka peruutan tilauksen?

Kyllä, jos peruutat maksullisen tilauksesi, tilisi muunnetaan maksuttomaksi jäsenyydeksi. Voit kirjautua Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen samalla Adoben tilillä sekä hyödyntää kaikkia kohdassa Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä? mainittuja toimintoja.

Maksuttomalla jäsenyydellä voit edelleen käyttää kaikkia tiedostoja tietokoneesi Creative Cloud ‑kansiosta ja Creative Cloud ‑sivuston kautta 2 Gt:n tallennustilarajoituksen mukaisesti.

Huomautus:

Jos ylität 2 Gt:n tallennusrajoituksen, kun peruutat tilauksen, sinulla on 90 vuorokautta aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön.

Voit jatkaa tilausta milloin tahansa. Siirry Creative Cloudin sopimussivulle, kirjaudu sisään Adobe-tiliisi ja osta tarpeitasi vastaava sopimus.

Saanko maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden, vaikka en osta tilausta?

Kyllä. Kun aloitat Creative Cloudin maksuttoman kokeilun, saat oikeudet kaikki kohdassa Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä? esitetyt ominaisuudet sisältävän maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden käyttöön.