Adobe tarjoaa sinulle maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden, joka sisältää lukuisia etuja. Voit hyödyntää maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden etuja, vaikka sinulla ei olisikaan Creative Cloud ‑sopimusta.

Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä?

Benefit-of-CC-membership-with-XD-1

Maksuton Creative Cloud ‑jäsenyys tarjoaa seuraavat edut:

Saanko maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden, vaikka peruutan tilauksen?

Kyllä, jos peruutat maksullisen tilauksesi, tilisi muunnetaan maksuttomaksi jäsenyydeksi. Voit kirjautua Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen samalla Adobe ID:llä ja salasanalla sekä hyödyntää kaikkia kohdassa Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä? mainittuja toimintoja.

Maksuttomalla jäsenyydellä voit edelleen käyttää kaikkia tiedostoja tietokoneesi Creative Cloud ‑kansiosta ja Creative Cloud ‑sivuston kautta 2 Gt:n tallennustilarajoituksen mukaisesti.

Huomautus:

Jos ylität tallennusrajoituksen, sinulla on 90 päivää aikaa vähentää verkkotilan käyttöä. Tämän jälkeen saattaisit menettää oikeudet joidenkin tai kaikkien Creative Cloud ‑palvelimille tallennettujen tiedostojen käyttöön.

Voit milloin tahansa jatkaa tilaustasi hyödyntääksesi maksullisen Creative Cloud ‑jäsenyyden etuja. Siirry Creative Cloudin sopimussivulle, kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään ja osta tarpeitasi vastaava sopimus.

Saanko maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden, vaikka en osta tilausta?

Kyllä. Kun aloitat Creative Cloudin maksuttoman kokeilun, saat oikeudet kaikki kohdassa Mitä saan maksuttomalla Creative Cloud ‑jäsenyydellä? esitetyt ominaisuudet sisältävän maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden käyttöön.

Tarvitsenko luottokortin maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden hankkimista varten?

Et. Et tarvitse luottokorttia maksuttoman Creative Cloud ‑jäsenyyden hankkimista varten.