Acrobatin asennuksen aikana ilmenee vakava virhe 1603

Virhe 1603 on MSI-virhekoodi, joka kertoo, että virhe on yleinen, mutta tietokonekohtainen. Tässä dokumentissa luetellaan mahdolliset ratkaisut virheen korjaamiseksi. Seuraavassa taulukossa luetellaan tunnetut syyt Adobe-ohjelmistojen asennuksen aikana ilmeneville 1603-virheille.

• [PÄIVÄMÄÄRÄ] [AIKA] | [INFO] | | ASU | MSIInvoker | MSIInvoker | | | 6016 | utilLaunchApplicationDeelevated : The return Code from Create Process (1603).
  • [AIKA] -(Adobe)- #_AdobeError_# 1603 [AIKA] -(Adobe)- -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- END - Adobe_OEMFilesSetAttribute -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Action ended [AIKA]: EMSupportBlindCopyCommit.E35C3ECB_5FDA_49E1_AB1F_D472B7CB90171. Return value 3. Action ended [AIKA]: INSTALL. Return value 3.
Virhekoodi Tiedot Ratkaisu
Virhe 1603. Vakava virhe asennuksen aikana. (AdobeColorCommonSetRGB) Asennusohjelma yrittää asentaa "sRGB Color Space Profile.icm” -tiedostoa olemassa olevan kopion päälle, joka on lukittu. Siirry Ratkaisuun 1a ja 1b
Virhe 1603. Vakava virhe asennuksen aikana. (Googlen työpöytä) Googlen työpöytä on asennettu kohdejärjestelmään. Siirry Ratkaisuun 2
Virhe 1603. Vakava virhe asennuksen aikana. (Double Byte -kansio) Sinulla on kaksitavuinen kansio (Double Byte) Windowsin yksitavuisessa käyttöjärjestelmässä. Siirry Ratkaisuun 3
Kaikki muut 1603-virheet ("#_AdobeError_# 1603") Yllä olevat ratkaisut eivät ole sovellettavissa tai ne eivät ole auttaneet. Siirry Ratkaisuun 4 ja sitä seuraaviin

Ratkaisu 1a: Käynnistyskohteiden ja muiden kuin Microsoftin palveluiden poistaminen käytöstä

Ratkaisu 1b: Korjaa oikeudet Windowsin Väriprofiilit-kansiossa

1. Siirry kohtaan C:\Windows\System32\spool\drivers.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Väri-kansiota ja valitse ponnahdusvalikosta Ominaisuudet.

3. Napsauta suojaus-välilehteen.
  4. Napsauta Lisäasetukset.
  5. Napsauta omistaja-välilehti
  6. Jos nykyinen omistaja ei ole Järjestelmänvalvojaryhmä, valitse se Vaihda omistaja -kentän nimiluettelosta.

7. Valitse Vaihda omistaja alisäiliöille ja objekteille.

8. Valitse OK.
  9. Jos saat viestin, jonka mukaan kohteen ominaisuuksien valintaikkuna tulee avata uudelleen ennen kuin oikeuksia voi katsella tai vaihtaa, napsauta OK ja jatka. Jos et, siirry vaiheeseen 14.

10. Napsauta OK kaikkiin jäljellä oleviin valintaikkunoihin, kunnes olet poistunut Värin ominaisuudet -valintaikkunasta.
  11. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Väri-kansiota ja valitse ponnahdusvalikosta Ominaisuudet.
  12. Napsauta suojaus-välilehteen.
  13. Valitse Lisäasetukset.
  14. Valitse Käyttöoikeus-välilehdessä Muokkaa.

15. Valitse käyttöoikeusluettelosta Järjestelmänvalvojaryhmä.
  16. Napsauta Muokkaus.
  17. Vaihda Käytä-kohdan vaihtoehdoksi ”Tämä kansio, alikansiot ja tiedostot”.
  18. Valitse Salli-sarakkeen alta vaihtoehto Täydet oikeudet.
  19. Valitse kaikki ”Korvaa kaikkien alemman tason objektien oikeudet” -vaihtoehdot.

20. Poistu Värin ominaisuudet -valintaikkunasta valitsemalla OK.
  21. Yritä asentaa Adobe-sovellus uudelleen.

Huomautus: Jos Tietoturvaikkunassa kehotetaan poistamaan erikseen määritetyt oikeudet, napsauta Kyllä.

Ratkaisu 2: Poista Google Desktop

Googlen työpöydän tiedetään joskus aiheuttavan ristiriidan Adoben asennusohjelmien kanssa.

• Windows Vista
      1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > ja kaksoisnapsauta Ohjelmat ja toiminnot.
      2. Valitse Googlen työpöytä ja napsauta Poista asennus. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja poista tuote.
      3. Käynnistä tietokone uudelleen.
    • Windows XP
      1. Valitse Käynnistä > Asetukset > Ohjauspaneeli ja kaksoisnapsauta Lisää tai poista sovellus -vaihtoehtoa.
      2. Valitse Googlen työpöytä ja napsauta Poista. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja poista sovellus.
      3. Käynnistä tietokone uudelleen.
  1. Yritä asentaa Adobe-sovellus uudelleen.

Ratkaisu 3: Asenna Adobe-tuote yksitavuiseen kansioon

1. Käynnistä Adoben asennusohjelma.

2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita kunnes olet Asennussijainti-valintaikkunassa.

3. Valitse Selaa ja valitse kansio, jossa ei ole kaksitavuisia merkkejä.

Huomautus: Kaksitavuiset tai High ASCII -merkit ovat merkkejä, joiden kuvaamiseen vaaditaan enemmän kuin 1 tavu. Useimmat symbolipohjaiset kielet käyttävät kaksitavuisia merkkejä kielen näyttämiseen, esimerkiksi japani.

Esimerkki: Englanninkielisessä Windows-käyttöjärjestelmässä ei voi asentaa kansioon nimeltä .

4. Yritä asentaa Adobe-sovellus uudelleen.

Ratkaisu 4: Tyhjennä käyttäjän ja järjestelmän tilapäiskansioiden sisältö

1. Siirry kohtaan C:\Windows\Temp\, valitse kaikki tiedostot ja paina sitten Delete-näppäintä. Vahvista tiedoston poistaminen.

2. Poista käyttäjän tilapäishakemiston sisältö seuraavasti:

• Windows XP: Valitse Käynnistä > Suorita.
    • Windows 7/Vista: Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Apuohjelmat > Suorita.
  3. Kirjoita Avaa-ruutuun %temp% ja valitse OK. Tilapäiskansion sisältö tulee näkyviin tietokoneen näytölle.
  4. Valitse tilapäiskansiosta kaikki tiedostot ja paina Delete-näppäintä. Vahvista tiedoston poistaminen.

5. Yritä asentaa Adobe-sovellus uudelleen.

Ratkaisu 5: Tarkista, että Windows Installer -palvelu on käynnistetty

1. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Windows XP: Valitse Käynnistä > Suorita ja kirjoita services.msc.
    • Windows Vista: Valitse Käynnistä ja kirjoita Aloita haku -ruutuun services.msc.
  2. Kaksoisnapsauta Windows Installer -palvelua.

3. Tarkista, että Käynnistystyyppi-kentän arvoksi on määritetty Manuaalinen.
  4. Vahvista asetus valitsemalla OK.
  5. Yritä asentaa Adobe-sovellus uudelleen.

Ratkaisu 6: Rekisteröi Windows Installer -palvelu uudelleen

1. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Windows XP: Valitse Käynnistä > Suorita.
    • Windows Vista: Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Apuohjelmat > Suorita.
  2. Kirjoita Avaa-ruutuun ”msiexec /unreg” ja paina Enter.
  3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows XP: Valitse Käynnistä > Suorita.
    • Windows Vista: Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Apuohjelmat > Suorita.
  4. Kirjoita Avaa-ruutuun ”msiexec /regserver” ja paina Enter.
  5. Yritä asentaa Adobe-sovellus uudelleen.

Ratkaisu 7: Asenna kansioon, jota ei ole salattu

Salatut kansiot on suojattu siten, että niihin ei voi tehdä lisämuutoksia, kuten kansioiden lisääminen tai sovellusten asentaminen. Voit joko poistaa salauksen tai asentaa toiseen kansioon.

HUOMAUTUS: Program Files- ja Program Files (x86) -kansioita ei voi salata, vaikka asennat toiseen hakemistoon. Adobe-sovellusten jotkin osat asennetaan käyttöjärjestelmän Program Files -kansioon riippumatta asetuksista.

1. Käynnistä Adoben asennusohjelma.

2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita kunnes olet Asennussijainti-valintaikkunassa.

3. Napsauta Selaa ja valitse kansio, jota ei ole salattu.

4. Yritä asentaa Adobe-sovellus uudelleen.

Ratkaisu 8: Suorita Adobe Cleaner Tool

Katso ohjeet CC Cleaner Toolin hankkimiseen ja suorittamiseen kohdasta Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun käyttäminen asennusongelmien ratkaisemiseen.

Ratkaisu 9: Suorita vianmääritys asennuslokien avulla

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, ota yhteyttä Adoben tukipalveluihin.