Tilin käytön aloittaminen

Adobe PDF Pack on Adobe Document Cloudin palveluista koostuva paketti. Sen avulla voit helposti käyttää työkaluja, hallita dokumentteja sekä seurata niitä, jotka on lähetetty tarkastelemista, tarkistamista ja allekirjoittamista varten. Tiedostot ja tehtävät synkronoidaan Document Cloud -tilillesi tietokoneella, mobiililaitteilla ja verkossa.

• Muunna dokumentit ja kuvatiedostot PDF-tiedostoiksi.
  • Yhdistä useita dokumentteja yhdeksi PDF-tiedostoksi.
  • Vie PDF-tiedostot muokattavaan Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-muotoon.
  • Pakkaa PDF-tiedostot verkossa.
  • Jaa tiedostot tarkistamista varten niin monen tarkistajan kanssa kuin haluat. Kerää kommentit yhteen tiedostoon, varmista tarkistajien osallistuminen ja seuraa edistymistä.
  • Lähetä yksi linkki kaikille tarkistajille ja seuraa palautetta.
  • Käytä työkaluja, hallitse dokumentteja sekä seuraa tarkastelemista, tarkistamista ja allekirjoittamista varten lähetettyjä dokumentteja.
  • Täytä PDF-lomakkeet nopeasti ja allekirjoita ne älykkäällä automaattitoiminnolla.
  • Hanki allekirjoituksia muilta sekä seuraa ja hallitse vastauksia.
  • Jaa tärkeät dokumentit, seuraa niitä ja vahvista niiden toimitus.
  • Tallenna ja jaa tiedostoja verkossa.
  • Pysy töistäsi ajan tasalla.

Adobe PDF Pack toimii oman tietokoneesi verkkoselaimessa tai mobiililaitteella. Voit myös käyttää maksutonta Adobe Acrobat Reader -ohjelmistoa tietokoneessasi. Monet ominaisuudet toimivat myös maksuttomassa Adobe Acrobat Reader -mobiilisovelluksessa.

Katso järjestelmävaatimukset, jos tarvitset tietoja tuetuista kokoonpanoista.

Lisätietoja saat PDF Pack -palvelun hinnastosivulta.

Kyllä. Adobella tietoturvakäytännöt on integroitu  yrityskulttuuriin, ohjelmistokehitykseen ja palvelutoimintoprosesseihin. Olipa kyse käyttäjätietojen hallinnasta, tietojen luottamuksellisuudesta tai dokumenttien eheydestä, Adobe Document Cloud suojaa dokumenttejasi, tietojasi ja henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla huippuluokan tietoturvakäytäntöjen avulla. Lisätietoja yrityksemme tietoturvakäytännöistä, Adoben tuotteiden turvallisesta elinkaaresta tai Adobe Document Cloud -ratkaisun suojauksesta saat Adoben tietoturvasivuilta osoitteesta adobe.com.

Adobe PDF Pack -palvelu on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, brasilianportugali, espanja ja ruotsi.

Kaikille käyttäjille tarjolla oleviin tukivaihtoehtoihin sisältyvät tuotteen oma verkko-ohje, tietämyskannan artikkelit ja moderoidut foorumit. Lisätietoja saat Adobe Document Cloudin PDF-palveluiden ohjesivulta. Maksavat Adobe PDF Pack -tilaajat voivat myös ottaa yhteyttä verkkokeskustelun kautta tai puhelimitse.

Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

Voit ostaa Adobe PDF Pack -tilauksen Adobe Storesta.

Siirry osoitteeseen https://documentcloud.adobe.com ja syötä Adobe ID:si ja salasanasi.

Voit palauttaa salasanasi napsauttamalla Oletko unohtanut salasanasi? -linkkiä Adobe PDF Pack -palvelun kirjautumissivulla.

Sähköpostiosoitteen tarkistukseen ja salasanan palauttamiseen liittyvät viestit lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. Toisinaan viestit voivat ohjautua roskapostikansioon.

Adobe PDF Pack -palvelun käyttö

Voit yhdistää kerralla PDF-tiedostoksi enintään 12 tiedostoa. Jos yhdistettäviä tiedostoja on enemmän, yhdistä ne enintään 12 tiedoston ryhmissä ja yhdistä lopuksi tämän tuloksena syntyneet PDF-tiedostot.

Kyllä. Tiedostokohtainen kokorajoitus on 100 Mt.

Adobe PDF Pack tukee useita erilaisia tiedostomuotoja. Täydellisen luettelon löydät tästä TechNote-julkaisusta.

Voit yhdistää PDF-tiedostoja, kunhan ne eivät ole suojattuja, salasanalla varustettuja, 3D-muotoisia tai osa PDF-portfoliota.

Adobe PDF Pack -palvelussa voit muuntaa tiedostoja PDF-muotoon, mutta et voi muokata PDF-tiedostoja.

Jos haluat muokata PDF-tiedostoa, käytä Adobe Acrobat -tietokonesovellusta. Lisätietoja on Adobe Acrobat Pron tuotesivulla.

Kun muunnat PDF-tiedoston .doc-, .docx-, .xlsx- tai RTF-muotoon, Adobe PDF Pack soveltaa tekstintunnistusta seuraavilla kielillä: englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, brasilianportugali, espanja ja ruotsi. Optinen tekstintunnistus (OCR) tarkoittaa tekstistä otettujen kuvien muuntamista muokattaviksi merkeiksi hakua, korjaamista ja kopioimista varten. Voit hyödyntää tekstintunnistusta, jos muuntamasi PDF-tiedosto on luotu skannatusta dokumentista.

Prosessoinnissa kestää kauemmin, kun tekstintunnistus on käytössä. Jos et halua Adobe PDF Pack -palvelun muuntavan tekstistä otettuja kuvia muokattavaksi tekstiksi, voit ottaa tekstintunnistuksen pois käytöstä. Kun tekstintunnistus on poissa käytöstä, Adobe PDF Pack voi käsitellä dokumentit nopeammin.

PDF-tiedoston muuntaminen voi johtaa virheilmoitukseen useista syistä. Varmista ensin, että Adobe PDF Pack tukee muunnettavaa tiedostotyyppiä ja että tiedostoa ei ole suojattu salasanalla tai jollakin muulla tavalla. Varmista myös, että tiedosto ei ole vioittunut ja että se ei sisällä viruksia. Jos tiedostotyyppiä tuetaan, mutta saat tästä huolimatta virheilmoituksen, kyse voi olla hetkellisestä ongelmasta Adobe PDF Pack -palvelussa.