Luo PDF -toiminnolla voit muuntaa Microsoft Office -dokumentit (Word, Excel ja PowerPoint) ja muut tuetut tiedostomuodot PDF-tiedostoiksi.

Tiedoston muuntaminen PDF-muotoon

Tiedostotyypit, jotka voi muuntaa PDF-muotoon tai yhdistää PDF-tiedostoksi

Adobe PDF Packin avulla voit muuntaa tai yhdistää seuraavat suositut tiedostotyypit PDF-tiedostoiksi:

Muunna PDF-tiedostoksi muodosta Tuetut tiedostotunnisteet
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Kuvatiedostomuodot .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstitiedosto .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd

Tiedoston PDF-muotoon muuntamisen vaiheet:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Adobe Document Cloudiin osoitteessa https://documentcloud.adobe.com.

2. Valitse Pika-aloitus-osiosta Luo PDF.

Luo PDF
  3. Voit valita muunnettavat tiedostot valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista ja napsauttamalla sitten Jatka:

• Valitse tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta.
    • Voit myös lisätä tiedostoja tietokoneesta tai vetää ja pudottaa tiedostot korostetulle alueelle.
    Valitse tiedosto Äskeiset-luettelosta
    Valitse tiedosto tietokoneesta

4. Jos haluat valita muunnettaviksi myös muita tiedostoja, napsauta Lisää tiedostot, valitse haluamasi tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta tai tietokoneesta ja napsauta sitten Jatka.

Lisää tiedostoja
  5. Valitse Muunna. Valittu tiedosto lähetetään palvelimelle ja muunnetaan PDF-tiedostoksi, minkä jälkeen se on valmiina ladattavaksi. Tallenna tiedosto tietokoneeseen tai laitteeseen napsauttamalla Lataa-kuvaketta.

Lataa muunnettu tiedosto

Kaikki muuntamasi tiedostot tallennetaan Adobe Document Cloud -tilillesi. Sivun alalaidassa olevassa Äskeiset-osiossa on lueteltu kaikki hiljattain muuntamasi tiedostot. Voit näyttää kaikkien tiedostojesi luettelon myös napsauttamalla Adobe Document Cloudin kotisivun sivupalkissa Tiedostot.