pdf-pack.mnemonic.79x76

Adobe PDF Pack on Adobe Document Cloudin palveluista koostuva paketti. Sen avulla voit helposti luoda, yhdistellä, järjestellä, allekirjoittaa ja lähettää PDF-tiedostoja verkossa. Voit myös muuntaa PDF-tiedostoja muokattaviksi Word- tai Excel-tiedostoiksi.

PDF-tiedostoja ei voi muokata Adobe PDF Pack -palvelussa. Tarvitset PDF-tiedostojen muokkaamiseen Acrobat DC:n. Perehdy Acrobatin tuotesivuun.

Miten voit hallita Adobe PDF Pack -tiliäsi?

• Voit hallita tiliäsi kirjautumalla Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Document Cloudin kotisivulle osoitteessa https://documentcloud.adobe.com. Valitse Adobe Document Cloud -ikkunan oikeasta yläkulmasta Tili (käyttäjän kuvake) ja sitten Adobe-tili. Adobe-tili-sivu avautuu uuteen välilehteen.
  • Jos haluat päivittää tilisi tai hallita tilaustasi, valitse Adobe-tili-sivun Sopimuksen tiedot -osasta Sopimuksen hallinta.

Verkkosovellusten ja -palveluiden käytön aloittaminen

upload-file_2x

Lähetä tiedostoja: Lähetä tiedostot helposti Document Cloudiin ja hallitse niitä tietokoneesta tai mobiililaitteesta. Lisätietoja >

share_2x

Jaa PDF-tiedostoja tarkastelemista varten: Jaa tarkasteltavan PDF-tiedoston linkki nopeasti muiden kanssa. Lisätietoja >

exportPDF_2x

Vie PDF: Muunna PDF-tiedosto muokattaviksi Word-, Excel- tai PowerPoint-tiedostoiksi. Lisätietoja >

combine_2x

Yhdistä tiedostoja: Yhdistä useita tiedostotyyppejä yhdeksi PDF-tiedostoksi. Lisätietoja >

fill-and-sign_2x

Täytä ja allekirjoita: Täytä ja allekirjoita lomakkeita verkossa helposti. Lähetä ne muille ja tallenna ne Adobe Document Cloudiin. Lisätietoja >

createpdf_2x

Luo PDF: Muunna Microsoft Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostot sekä muut tiedostomuodot PDF-tiedostoiksi. Lisätietoja >

share-for-review@2x

Jaa PDF-tiedostoja tarkistamista varten: Jaa tarkistettavan PDF-tiedoston linkki nopeasti muiden kanssa. Lisätietoja >

organize-pages_2x

Järjestä sivut: Kierrä, siirrä tai poista PDF-tiedoston sivuja tai numeroi ne uudelleen. Lisätietoja >

send-for-signature_2x

Lähetä allekirjoitettavaksi: Hanki dokumentteihin allekirjoituksia muilta mistä tahansa käyttämällä verkkoselainta tai mobiililaitetta. Lisätietoja >

create-template_2x

Luo Sign-malli: Luo uudelleenkäytettävä Sign-malli usein käytetyistä lomakekentistä. Lisätietoja >