Adobe PDF Pack

Selain

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 11 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • macOS X v10.12 tai uudempi ja Safari 11 tai uudempi, Firefox tai Chrome

Mobiilisovellus*†

Mobiilisovellusten käyttö ja toiminnot vaihtelevat palvelun mukaan.

Adobe PDF Packiin sisältyvä Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalu käyttää Adobe Signin pilvipalveluita ja sillä on yksilöllisiä selainvaatimuksia. Näyttövaatimukset.

Kieliversiot

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilianportugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vain vähintään 13-vuotiaille käyttäjille ja edellyttävät lisäehtojen ja Adoben tietosuojakäytännön hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa eivätkä kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja niiden tarjoaminen voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa täydellisesti tai osittain ilman ennakkoilmoitusta. Käyttöön voi liittyä lisä- tai tilausmaksuja.