Luo PDF -laajennuksen avulla voit helposti muuntaa Office 365 -dokumentin laadukkaaksi PDF-tiedostoksi ja tallentaa PDF-tiedoston OneDriveen tai ladata sen.

Tuetut selaimet: Chrome, Safari, Firefox ja Internet Explorer 11

Asenna Adobe Luo PDF -laajennus Office-kaupasta

1. Kirjaudu sisään Office 365 -tilisi tunnistetiedoilla osoitteessa portal.office.com.

2. Valitse verkkosovellusten luettelosta Word, Excel tai PowerPoint.

3. Luo uusi tai avaa olemassa oleva tiedosto selaimessa muokkausta varten.

4. Siirry LISÄÄ-valikkoon ja valitse Office-laajennukset.

Lisää Office-laajennukset
  5. Valitse Office-laajennukset-valintaikkunassa KAUPPA ja tee sitten näytön vasemmassa yläkulmassa olevassa hakukentässä haku sanoilla ”Luo PDF”. Näet hakutuloksissa Luo PDF -laajennuksen. Valitse Lisää.

Luo PDF -laajennus Office-laajennukset-kaupassa
  6. Laajennus on nyt käytettävissä Koti-valintanauhassa.

Muunna Word-, PowerPoint- tai Excel-verkkotiedostot PDF-tiedostoiksi

1. Avaa tiedosto tuetussa selaimessa muokkausta varten.

2. Valitse Koti-valintanauhassa Luo PDF.

Luo PDF -laajennus Koti-valintanauhassa
  3. Luo PDF -ruutu ilmestyy oikealle puolelle.Valitse Muunna.

Luo PDF -ruutu

Huomautus: Lisää salasanasuojaus -kenttä ei vielä toimi. Kun se toimii, voit suojata PDF-tiedostosi salasanalla.

4. Kirjaudu pyydettäessä Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Kirjaudu sisään -valintaikkuna
  5. Näytössä näkyy edistymispalkki, kun tiedostoa muunnetaan PDF-muotoon. Kun muunnos on suoritettu, näet vahvistusviestin, jossa voit valita, haluatko tallentaa PDF-tiedoston OneDriveen vai ladata sen.

Muunnettu PDF-tiedostoksi
    • Tallenna OneDriveen: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tallentaa PDF-tiedoston OneDrive-tilillesi.
    • Tallenna Document Cloudiin: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tallentaa PDF-tiedoston Adobe Document Cloud -tilillesi.
    • Lataa: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat ladata PDF-tiedoston.

Huomautus: Jos haluat muuttaa tiedostossa jotakin ja luoda PDF-tiedoston uudelleen, valitse Aloita alusta.

6. Voit sulkea Luo PDF -ruudun napsauttamalla ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa ristipainiketta.