Adobe Fill & Sign on Adoben uusi sovellus, joka sisältyy Adobe Document Cloudiin. Ennen kuin lisäät lomakkeiden suoran lähetystoiminnon Adobe Fill & Signiin, voit lähettää ne Tiedostot- tai Lähetä ja seuraa -välilehdestä.

Lähetä ja seuraa

Voit lähettää lomakkeen (tai julkaista sen julkisen linkin avulla) Adobe Send & Track -palvelussa:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe Document Cloudiin osoitteeseen https://cloud.acrobat.com/send.

2. Napsauta Valitse lähetettävät tiedostot tai Lisää tiedostot ja valitse sitten Document Cloud -tiedostot.

3. Valitse PDF-lomake ja sitten Jatka.

Valitse PDF-lomake
  4. Tee jokin seuraavista:

• Jos haluat jatkaa lomakkeen linkin, valitse Luo linkki ja kopioi sitten luotu linkki. Voit nyt käyttää kopioitua linkkiä sähköpostiohjelmassa jakaaksesi lomakkeen muiden kanssa.
    • Jos haluat lähettää lomakkeen suoraan täältä, valitse Lähetä henkilökohtaiset kutsut lisää vastaanottajien sähköpostiosoitteet Lähetä kohteeseen -kenttään ja valitse Lähetä
    Linkin luonti tai lomakkeen lähetys