Käytä Adobe Document Cloudia tiedostojen tallentamiseen, etsimiseen ja katsomiseen verkossa. Kun tallennat tiedostoja pilveen, voit käyttää niitä lähes mistä tahansa laitteesta. Document Cloud -palvelut on integroitu myös Acrobat DC:hen, Acrobat Reader DC:hen ja Acrobat DC -mobiilisovellukseen.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Adobe Document Cloudiin osoitteessa https://documentcloud.adobe.com.

Kirjautuminen Adobe Document Cloudiin
  2. Näyttöön avautuu Document Cloudin kotisivu. Valitse palvelu suorittamaan haluttu toiminto.

Document Cloudin etusivu