Käytä Adobe Document Cloudia tiedostojen tallentamiseen, etsimiseen ja katsomiseen verkossa. Kun tallennat tiedostoja pilveen, voit käyttää niitä lähes mistä tahansa laitteesta. Document Cloud -palvelut on integroitu myös Acrobat DC:hen, Acrobat Reader DC:hen ja Acrobat DC -mobiilisovellukseen.

1. Siirry osoitteeseen https://documents.adobe.com.

2. Anna Adobe ID:si ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu.

3. Document Cloudin etusivu tulee näyttöön. Valitse sivulta palvelu tai tehtävä, niin näet sitä vastaavan sivun ja asetukset.

Document Cloudin etusivu