Adobe Fill & Sign tukee lomakkeita, joiden tiedostotyyppi on jokin seuraavista:

• PDF: Adobe Fill & Sign tukee useimpia PDF-tiedostoja. Seuraavaa kahta PDF-tiedostojen tyyppiä ei tällä hetkellä kuitenkaan tueta:
    • SuojatutPDF-tiedostot: suojattua PDF-tiedostoa lähetettäessä näyttöön tulee virheilmoitus, että tiedosto sisältää muokkausrajoituksia eikä ole tuettu.
    • Jotkin LiveCycle Designer -lomakkeet: LiveCycle-ohjelmistolla luodut dynaamiset XFA-PDF-tiedostot tuovat näyttöön virheilmoituksen, jonka mukaan dynaaminen XFA-muoto ole tuettu.
  • Microsoft Office -tiedostot: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX
  • Kuvatiedostot: JPG, PNG, GIF, TIF
  • Tekstitiedostot: TXT, RTF, ODT

Huomautus:

Voit lähettää enintään 100 tiedostoa, ja jokaisen lähetettävän tiedoston enimmäiskoko on 100 Mt.