Vie PDF

Adobe Export PDF voi viedä PDF-tiedostoja seuraaviin tiedostomuotoihin:

• Microsoft Word (.doc, .docx)
  • Microsoft Excel (.xlsx)
  • Rich Text Format (RTF)

Huomautus:

Jos sinulla on Adobe PDF Pack -tilaus, voit myös muuntaa PDF-tiedostoja Microsoft PowerPoint -muotoon (.pptx).

Adobe PDF Pack

Adobe PDF Pack -palvelun avulla voit muuntaa seuraavat suositut tiedostotyypit PDF-tiedostoiksi:

Muunna PDF-tiedostoksi muodosta Tuetut tiedostotunnisteet
Adobe Illustrator
.ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Kuvatiedostomuodot .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Microsoft Word .doc, .docx
Rich Text Format .rtf
Tekstitiedosto .txt
Täytä ja allekirjoita -lomakemuoto .form

Adobe PDF Pack tukee myös olemassa olevien PDF-tiedostojen muuntamista seuraaviin tiedostomuotoihin.

Muunna PDF-tiedostosta muotoon Tuetut tiedostotunnisteet
Microsoft Excel .xlsx
Microsoft PowerPoint .pptx
Microsoft Word .doc, .docx
Rich Text Format .rtf
Kuvatiedostomuodot .jpg, .png, .tiff

Huomautus:

PDF Pack -palveluun voi lähettää enintään 100 Mt:n kokoisia tiedostoja.