Palauta asetusarvotiedostot korjataksesi ongelmia, kuten kaatumisia, virheitä ja muuta odottamatonta käyttäytymistä.

Vioittuneet asetusarvotiedostot saattavat aiheuttaa kaatumisia, virheitä ja muuta odottamatonta käyttäytymistä Dreamweaverissa. Noudata seuraavia ohjeita palauttaaksesi asetukset oletusarvoihinsa.

Dreamweaver CC 2014.1 ja myöhemmät - palauta oletusasetukset

Valitse käyttöjärjestelmä:

Noudata alla olevia vaiheita nollataksesi (palauttaaksesi) asetusarvot.

Huomautus:  kaikki asennetut laajennukset poistetaan, kun nollaat asetukset. Kun tarkastelet laajennuksia lisäosat-sivulla, sivu voi jatkaa laajennusten näyttämistä asennuksen edistyessä. Voit asentaa nämä laajennukset uudelleen, jos poistat ne manuaalisesti ja asennat ne uudestaan lisäosat-sivulta Dreamweaverin käynnistyttyä.

Palauta oletusasetukset Mac OS:lle

Jotkin alla esitetyt toimenpiteet edellyttävät pääsyä käyttäjän kirjasto-tiedostoon. Tämä kansio on piilotettu Mac OS 10.7:ssä ja uudemmassa. Ohjeet piilotetun käyttäjäkirjastokansion avaamiseen ovat artikkelissa Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen.

1. Pidä Dreamweaveria käynnistettäessä painettuna Cmd + Option + Vaihto. Jos haluat käynnistää Dreamweaverin, napsauta Avaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa tai napsauta Dreamweaver-kuvaketta telakalla tai työpöydällä.

Avaa Dreamweaver
    Avaa Dreamweaver

2. Napsauta nollaa oletusarvot -valintaikkunassa Kyllä.

Oletusarvojen palauttaminen
    Palauta oletusasetukset -valintaikkuna

Seuraava tiedosto ja kansio poistetaan järjestelmästä:

• /[user]/Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Dreamweaver [version number] (kansio)
    • /[user]/Kirjasto/Sovellustuki/Oletusasetukset/Adobe Dreamweaver [version number].txt (tiedosto)

Kun Dreamweaver käynnistyy, se luo uuden oletusasetustiedoston ja -kansion.

Palauta oletusasetukset Windowsille

1. Napsauta asennuskansiossa (C:/Program Files/Adobe/Adobe Dreamweaver [version]) tiedostoa Dreamweaver.exe.

2. Pidä painettuna Windows-näppäintä + Ctrl + Vaihto ja kaksoisnapsauta Dreamweaver.exe

(Windows Vista) Jatka pikanäppäimen painamista (Windows-näppäin + Ctrl + Vaihto) vaikka Käyttäjätilien valvonta (UAC) -valintaikkuna ilmestyy.

3. Napsauta Nollaa oletusarvot -valintaikkunassa Kyllä.

Oletusarvojen palauttaminen
    Napsauta Kyllä Nollaa oletusarvot -valintaikkunassa

Seuraava tiedosto ja kansio poistetaan järjestelmästä:

• Käyttäjät\[user]\AppData\Verkkovierailu\Adobe\Dreamweaver CC [version number] (kansio)
    • \HKEY_CURRENT_USER\Ohjelmistot\Adobe\Dreamweaver CC [version number] (rekisterimerkintä)

Kun Dreamweaver käynnistyy, se luo uuden oletusasetustiedoston ja -kansion.

Dreamweaver CC 2014 ja aiemmat versiot - Nollausvalinnat

Valitse käyttöjärjestelmä:

Noudata alla olevia vaiheita nollataksesi (palauttaaksesi) asetusarvot.

Palauta oletusasetukset Mac OS -käyttöjärjestelmässä

Jotkin alla esitetyt toimenpiteet edellyttävät pääsyä käyttäjän kirjasto-tiedostoon. Tämä kansio on piilotettu Mac OS 10.7:ssä ja uudemmassa. Ohjeet piilotetun käyttäjäkirjastokansion avaamiseen ovat artikkelissa Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen.

1. Sulje Dreamweaver.
  2. Siirry Finderissa kansioon /[user]/Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe.

3. Nimeä uudelleen Dreamweaver Oletusarvot-kansio, esimerkiksi, Dreamweaver CC 2014 -kansio kansioksi Vanha_Dreamweaver CC 2014.

4. Siirry kansioon /[user]/Kirjasto/Oletusarvot.

5. Nimeä uudelleen Dreamweaver Oletusarvot-tiedosto, esimerkiksi, Dreamweaver CC 2014 Prefs -tiedosto tiedostoksi Vanha_Dreamweaver CC 2014 Prefs.

Nollaa oletusasetukset käyttöjärjestelmässä Windows 8, 7, Vista, tai XP

Jotkin alla esitetyt toimenpiteet edellyttävät pääsyä piilotettuihin kansioihin. Ohjeet ovat artikkelissa Piilotettujen tiedostojen, kansioiden ja tiedostonimen tunnisteiden näyttäminen Windowsissa.

1. Lopeta Dreamweaver.
  2. Siirry Windows Explorerissa kansioon C:/Käyttäjät/[user]/AppData/Verkkovierailu/Adobe.

Huomautus:

Siirry Windows XP:ssä kansioon C:/Asiakirjat ja asetukset/[user]/Sovellustiedot/Adobe.

3. Nimeä uudelleen Dreamweaver Oletusarvot-kansio, esimerkiksi, Dreamweaver CC 2015 -kansio kansioksi Vanha_Dreamweaver CC 2015.

Huomautus:

Tämä toimenpide sisältää Windows-rekisterin muokkauksen. Adobe ei tarjoa tukea sellaisen rekisterin muokkaamiseen, joka sisältää välttämättömiä järjestelmä- ja sovellustietoja. Varmista, että teet varmuuskopiot rekisteristä ennen kuin muokkaat sitä. Lisätietoja rekisteristä saat kohdasta Windows-dokumentaatio tai ottamalla yhteyttä Microsoftiin.

4. (Windows 8) Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistys-painiketta. Kirjoita tehtäväpalkkiin regedit ja paina sen jälkeen Enter-näppäintä.

(Windows 7 ja aiemmat) napsauta Käynnistys-painiketta, kirjoita regedit kohtaan Aloita haku ja paina sen jälkeen Enter-painiketta.

5. Siirry rekisterieditorin vasemmanpuoleisessa osiossa seuraavaan kansioon:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe

6. Poista Dreamweaverin oletusarvojen rekisterimerkinnät.

• Valitse Dreamweaver CC-, Dreamweaver CC 2014-, tai Dreamweaver CS6 -avain, ja valitse sitten Tiedosto > Vie. Kirjoita Vie rekisteritiedosto -valintaikkunassa tiedoston nimi ja sijainti ja napsauta Tallenna.
    • Varmista, että avain on edelleen valittuna, ja valitse Muokkaus > Poista. Napsauta Vahvista avaimen poisto -valintaikkunassa Yes.
  7. Sulje rekisterieditori.