Päivittäminen Creative Cloud yksittäiskäyttäjille -versiosta Creative Cloud for teams -versioon

Jos monta organisaatiosi käyttäjää käyttää henkilökohtaista sopimusta, voit yhdistää kaikki henkilökohtaiset sopimukset työryhmäsopimukseksi, mikä helpottaa käyttäjien hallintaa, laskutuksen yksinkertaistamista ja organisaation sisältöjen valvontaa.

Henkilökohtaisten sopimusten yhdistäminen Creative Cloud for teams ‑sopimukseksi tuo käyttöön ainutlaatuisia toimintoja, kuten seuraavat:

• Adobe Admin Console, joka yksinkertaistaa käyttöoikeuksien hallintaa.
  • Yhdistetty tallennustila, joka parantaa yhteistyötä ja auttaa pitämään luovat resurssit yrityksessä ihmisten ja projektien muuttuessa.
  • Edistyksellinen tekninen tuki ja kahdenkeskisiä asiantuntijaistuntoja.
  • Rajoittamattomat Adobe Talent ‑työpaikkailmoitukset.
  • Creative Cloud ‑kirjastot resurssien jakamista, yhtenäisyyden edistämistä ja korjausten vähentämistä varten.
  • Adobe Stock ‑malleja, Adobe Fonts, Adobe Color ja Behance luovien resurssien ja inspiraation edistämiseksi.
  • Pilvidokumenttien ja Creative Cloud ‑tiedostojen 180 päivän historiat aikaisempien versioiden tarkastelemista ja palauttamista varten.

Päivitä tilauksesi

Voit vaihtaa henkilökohtaisesta sopimuksesta vastaavaan työryhmäsopimukseen tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑työryhmäjäsenyyteen, jos organisaatiosi täyttää seuraavat ehdot:
  • Sinulla on toistuva Creative Cloud-, Document Cloud- tai Adobe Stock ‑sopimus, joka on ostettu suoraan Adobelta. Jälleenmyyjiltä ja Digital Riverin kautta ostettuja henkilökohtaisia sopimuksia ei tueta.
  • Nykyisen sopimuksesi laskutus tapahtuu vuosittain, kuukausittain tai ennakkoon maksettuna.
  • Tilisi on maksettava verkossa, esimerkiksi luotto- tai pankkikortilla tai PayPalilla.
  • Tilisi on oltava hyvämaineinen, eikä odottavia tai erääntyneitä maksuja saa olla.
  • Sopimuksesi ei saa olla kampanjatarjous, kuten maksuton kokeiluversio.
  • Jos tilaus on alun perin luotu lunastuskoodilla, lunastusajan on oltava päättynyt ja laskutuksen on oltava alkanut.
Huomautus:

Seuraavat yksittäiset tuotteet eivät ole oikeutettuja päivittämiseen työryhmäsopimukseksi: Adobe Fresco, Adobe Express, Substance, Premiere Rush, Adobe Acrobat Sign, Adobe Fill & Sign, mikä tahansa yksittäisen sovelluksen ja Adobe Stockin yhdistelmä, mikä tahansa Adobe Acrobat PDF ‑palvelu, kuten PDF Pack ja Send & Track.

Päivittämisellä Creative Cloud for teams ‑sopimukseen on seuraavat vaikutukset:

Käyttöoikeuden määritys

Saat hallinnoijan oikeudet hallita ohjelmistoja ja palveluita organisaatiosi puolesta.

Sinulle määritetään peruutettua henkilökohtaista sopimustasi tai Kaikki sovellukset ‑jäsenyyttä vastaava työryhmän käyttöoikeus sen mukaan, kumpi niistä on sovellettavissa.

Resurssit ja tallennustila

Adobe-pilvitallennustilasi sisältö siirretään työryhmäsi tallennustilaan, mikä helpottaa yhteistyötä työryhmäsi kanssa.

Voit aloittaa yhteistyön jakamalla sisältöä työryhmäsi kanssa.

Sopimus ja maksut

Uusi sopimuksesi alkaa heti.

Peruutetusta henkilökohtaisesta sopimuksestasi jäljellä olevan ajan hyvitys käsitellään 3–5 arkipäivän kuluessa.

Laskutuspäiväsi muuttuu sopimuksesi päivityspäiväksi.

Voit laskea seuraavan laskutuspäivän seuraavasti:

Peruutettu henkilökohtainen sopimus Uusi työryhmäsopimus Seuraava laskutuspäivä
Vuosisopimus, ennakkomaksu Vuosisopimus, ennakkomaksu Jos päivität sopimuksesi 14. kesäkuuta 2021, seuraava laskutuspäivä on 14. kesäkuuta 2022.
Vuosisopimus, maksu kuukausittain Vuosisopimus, maksu kuukausittain Jos päivität sopimuksesi 14. kesäkuuta 2021, seuraava laskutuspäivä on 14. heinäkuuta 2021.

Lisätietoja päivitetystä sopimuksesta, laskutuksesta ja maksutavasta saat valitsemalla Admin Console > TiliLisätietoja.

Lisää käyttäjiä työryhmääsi

Työryhmäsopimuksesi avulla voit hallita käyttöoikeuksia, käyttäjiä ja tuotteita, palauttaa käyttäjien resurssit ja ottaa luovat työnkulut työryhmässäsi käyttöön Admin Consolen sisältä.

Lisää työryhmän jäseniä ja määritä käyttöoikeuksia

Voit antaa työryhmäsi jäsenille oikeudet ostettujen käyttöoikeuksien käyttöön kutsumalla heidät ja määrittämällä heille käyttöoikeudet. Valitse Admin Console > Yleiskatsaus > Lisää käyttäjiä. Lue lisää käyttäjien lisäämisestä.

Lisäämäsi työryhmän jäsenet saavat sähköpostiviestin, jossa annetaan ohjeet siihen, miten he voivat aloittaa uuden työryhmäsopimuksen käytön ja miten he voivat hallita henkilökohtaisia Adoben sopimuksiaan, jos heillä on sellaisia.

• Kutsun hyväksymiseksi ja tilin määrityksen aloittamiseksi käyttäjän on napsautettava sähköpostikutsussa olevaa Aloita käyttö ‑painiketta.
  • Kun käyttäjät ovat liittyneet työryhmäsopimukseesi, käyttäjiä, joilla on omat tilauksensa, kannustetaan yhdistämään sopimuksensa peruuttamalla henkilökohtaiset tilauksensa ja siirtämällä resurssinsa työryhmän jaettuun pilvitallennustilaan.
    • Käyttäjille tarjotaan mahdollisuus peruuttaa nykyinen sopimuksensa ja siirtää resurssinsa työryhmän tallennustilaan, jos heidän henkilökohtaisen sopimuksensa oikeudet vastaavat työryhmäsopimuksen oikeuksia. Jos esimerkiksi käyttäjällä on jo Adobe XD:n henkilökohtainen tilaus ja hänet kutsutaan myöhemmin käyttämään Adobe XD:n työryhmäsopimusta, käyttäjälle tarjotaan mahdollisuus peruuttaa tilauksensa ja siirtää resurssinsa.
    • Jos käyttäjillä on henkilökohtaisia tilauksia, joissa on muita sovelluksia ja palveluita kuin heidän uudessa työryhmäsopimuksessaan, heille ei tarjota mahdollisuutta tilauksen peruuttamiseen ja resurssien siirtämiseen työryhmän jaettuun pilvitallennustilaan.
      Jos käyttäjällä on jo esimerkiksi henkilökohtainen Adobe XD ‑tilaus ja hänet kutsutaan Illustrator for teams ‑jäsenyyteen, hänelle ei tarjota mahdollisuutta peruuttaa tilausta ja siirtää resurssinsa.

Lue lisää siitä, miten työryhmäsi jäsenet voivat päivittää työryhmäsopimukseen.

Lisää muita hallinnoijia

Hallinnoijana voit delegoida hallintavastuut työryhmän muille jäsenille. Adobe suosittelee, että lisäät vielä vähintään yhden hallinnoijan, joka pystyy toimimaan varahenkilönä, jos et ole käytettävissä.

Voit lisätä hallinnoijan valitsemalla Admin Console   Yleiskatsaus   Lisää hallinnoijiaLue lisää.

Luo ja tee yhteistyötä

Creative Cloud for teams tarjoaa pienyrityksellesi enemmän mahdollisuuksia erottua. Työryhmäsi voi jakaa ja hallita resursseja entistä helpommin laitteiden ja sovellusten kesken.

Tutustu Creative Cloud for teams ‑malleihin.

Työryhmäsi voi luoda sisältöä entistä nopeammin käyttämällä maksuttomia Adobe Stock ‑malleja, jotka helpottavat muun muassa esitteiden, esitysten ja kylttien tekemistä. Aloita selaus

Kokeile Creative Cloud ‑kirjastoja.

Creative Cloud ‑kirjastojen avulla työryhmäsi voi jakaa resursseja, kuten logoja, kirjasimia ja värejä, eri laitteiden ja sovellusten kesken. Kaikilla on tällöin on oikeat versiot, ja kaikki säästävät aikaa. Tutustu valmiisiin kirjastoihin.

Anna palautetta nopeasti Jaa ja tarkista ‑toiminnolla.

Lähetä linkkejä mallitiedostoihisi ja vastaanota kommentteja suoraan Creative Cloud -sovelluksiisi. Lisätietoja.

Palaa milloin tahansa taaksepäin 180 päivän historioiden avulla.

Tarkista ja palauta pilvidokumenttien aikaisemmat versiot ja merkitse pääversiot, jotta ne ovat aina käsillä. Lisätietoja.

Usein kysytyt kysymykset

En näe työryhmäni tallennustilassa mitään sisältöjä. Onko sisältöni kadonnut?

Sisältö ei ole kadonnut. Jos haluat käyttää työryhmäsi tallennustilaa, valitse sisäänkirjauduttaessa yritysprofiilisi, jos näet useita profiileja. Lue lisää.

Kuinka voin siirtää resurssini uudelle tililleni?

Adoben pilvitallennustilassa olevat sisällöt siirretään automaattisesti työryhmäsi tallennustilaan. Jos haluat edelleen siirtää sisältösi toiseen Adoben profiiliin, sinun on ensin vietävä sisältö alkuperäisestä profiilista ja sitten tuotava sisältö toiseen profiiliin. Lisätietoja.

Työryhmäni jäsen ei saanut kutsua. Miten voin lähettää sen uudelleen?

Jos haluat lähettää kutsun uudelleen, poista käyttäjä ja määritä sitten käyttöoikeus uudelleen käyttäjälle. Kun määrität käyttöoikeuden uudelleen, käyttäjä saa sähköpostikutsun uudelleen. Lisätietoja.

Voinko edelleen käyttää edellisen sopimukseni laskutushistoriaa?

Kirjaudu Adobe-tiliisi, jos haluat tarkastella Creative Cloud yksittäiskäyttäjille ‑tilauksesi aikaisempia laskuja. Lue lisää.

Miksi minut kirjattiin tililtäni ulos?

Parannamme organisaatiosi mahdollisuuksia hallita Creative Cloudiin tallennettua sisältöä, jotta organisaatiollasi on enemmän tietoja tallennuskapasiteetista ja käytöstä.

Tämä päivitys suoritetaan normaalien palveluaikojen ulkopuolella, jotta tällä on mahdollisimman vähän vaikutusta toimintaasi. Useimpien organisaatioiden tapauksessa Admin Console ei ole käytettävissä päivityksen aikana noin 30 minuutin ajan.

Päivityksellä ei ole vaikutusta käyttäjiin. Heidät kuitenkin kirjataan ulos heidän Adobe-tileiltään, ja heidän on kirjauduttava takaisin sisään.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa