Käyttöopas Peruuta

Yritysten ja julkisen hallinnon VIP-ohjelmaopas: Yleiskatsaus

Adobe Value Incentive Plan (VIP) on tilauspohjainen lisenssiohjelma. Siinä on yksinkertaiset ja suojatut hallintatoiminnot, joustavat ehdot, jotka antavat käyttäjille runsaasti vaihtoehtoja, ja lisähankintojen mukaan kasvavat alennustasot.

Yritysten ja julkisen hallinnon VIP-ohjelmaoppaassa on kahdeksan osaa: (1) Yleiskatsaus, (2) VIP Select, (3) Tilauskausivaihtoehdot, (4) Liittyminen, (5) Lisenssien lisääminen ja käyttöönotto, (6) Päivämäärät, (7) Uusinnat ja (8) Tuki ja resurssit. Aiheluettelon avulla voit helposti vaihtaa kahdeksan osan välillä.

Adoben tilaussovellusten ja -palveluiden vaivaton käyttömahdollisuus

VIP auttaa kaikenkokoisia organisaatioita alan johtavien Adoben sovellusten, kuten Creative Cloudin, Acrobat:n, Adobe Stockin, Adobe Acrobat Signin, Substancen, Captivaten ja Presenterin, lisenssien hallinnassa.

Valitsemasi tilauskauden joustava valinta: vuosi tai pidennetty

Valitse tilauksen kesto – 1 vuosi, 18 kuukautta tai kauemmin.

VIP kaikille: pienistä työryhmistä suuryrityksiin

Ota selvää, miten VIP sopii kaikille organisaatioille niiden kokoon tai vaihteleviin vaatimuksiin katsomatta.

VIP yrityksenlaajuisiin tarpeisiin

Suurilla organisaatioilla on nopeasti laajentuvia ja kehittyviä tarpeita. VIP on suunniteltu mukautumaan muuttuviin tarpeisiin. Jäsenyys on jatkuva, käyttäjien ja lisenssien lisääminen on kätevää Admin Consolen avulla, ja hankintojen lisääntyessä VIP Select tarjoaa vielä suurempia säästöjä.

VIP IT-osastolle

VIP on täynnä ominaisuuksia, jotka helpottavat IT-osaston töitä. Määrität sitten lisenssejä kolmelle tai 300 työntekijälle, käyttöönotto käy kätevästi Admin Consolen avulla, ja lisenssejä on vaivatonta määrittää tai poistaa milloin tahansa. Edistynyt tekninen tuki 24/7 varmistaa käyttöönottojen sujumisen.

VIP julkisen sektorin käyttöön

Jos osasto tai virasto tarvitse vain muutaman lisenssin tai satoja lisenssejä, VIP-ohjelmasta löytyy rajoitetulle budjetille sopiva vaihtoehto, joka mukautuu budjettijaksoihin ja vastaa tiukkoja turvallisuusstandardeja. Keskitetyllä lisenssienhallintatyökalulla voit hallita lisenssejä ja valvoa tallennusta kätevästi ja suojatusti.

VIP hankintaosastolle

Skaalaat helposti. Aloituskustannus on alempi, ja saat ainutlaatuisia ominaisuuksien päivityksiä lisämaksutta. Mukautuminen käy kätevästi työryhmän kasvaessa, ja määrähankinnat johtavat lisäsäästöihin. Valitset oman vuosipäiväsi, mikä tarkoittaa, että hankinnat suhteutetaan samaan päivään – ja vältyt yllätyksiltä.

Hae organisaatiollesi sopivin VIP-vaihtoehto

Vuositilaus

Pidennetty tilaus

1 vuosi

Tilauksen pituus

Enintään 3 vuotta

Ennakkomaksu

Maksu

Ennakkomaksu

VIP Select: yli 10 lisenssiä

VIP Select: yli 10 lisenssiä

Alennus kaikista hankinnoista

Alennus

Alennus kaikista hankinnoista

VIP-kumppanien linkitys

Maksun ja tilauksen keston vaihtoehdot

Aseta hinta* kolmeksi vuodeksi lisenssisitoumuksella (maksetaan vuosittain‡)

VIP-kumppanien linkitys

Huomautus:

* Erityishinnoittelu asetetaan aina asiakaspäällikön ja VIP-jäsenen kesken. Valuuttakurssimuutokset voivat vaikuttaa joihinkin valuuttoihin.

‡ Kolmivuotinen kumppanihintasopimus ei ole käytettävissä asiakkaille, jotka maksavat etukäteen pidennetyn tilauksen.

Esimerkkejä erilaisista tarpeista ja VIP-ratkaisuista

Alennus kaikista hankinnoista VIP Select -ohjelmassa

Tarve: Organisaatiolla on kehittyviä ja kasvavia ohjelmistotarpeita ja se haluaisi lisäalennuksia.

VIP-ratkaisu: VIP Select -ohjelmassa organisaatio voi ostaa vähintään 10 lisenssiä kerralla ja saada tietyn alennustason kaikille tilauskauden jatkohankinnoille. Organisaatio voi olla oikeutettu lisäksi vielä suurempiin alennustasoihin, jos se ostaa 50 tai 100 lisenssiä.

Budjetin ennustettavuus VIP-ohjelmassa

Tarve: Organisaatiolla on tiukka mutta taattu budjetti. Se saa varat vuosittain aina samaan aikaan.

VIP-ratkaisu: Organisaatio ajoittaa vuosittaisen maksupäivän siten, että se sopii teknologiahankintojen rahoitusaikatauluun.

Pidennetty tilaus VIP Select -ohjelmassa, esimerkiksi kolmivuotisen sitoumuksen vaihtoehto

Tarve: Organisaatio hakee budjetin ennustettavuutta, mutta ei ole varma tarvittavasta lisenssimäärästä muutaman seuraavan vuoden aikana.

VIP-ratkaisu: Kaikista hankinnoista saatavan alennustason lisäksi VIP Select -ohjelman pidennetyn tilausvaihtoehdon avulla organisaatio voi maksaa vuosittain asetetun hinnan* lisenssimäärästä, joka määritetään sopimuksen alussa. Organisaatio voi lisätä lisenssejä samaan hintaan enintään kolmen vuoden ajan. Asiakkaat saavat suuremmat alennukset allekirjoittamalla kolmivuotisen sitoumuksen kuin yksivuotisen sopimuksen.

Linkitetty jäsenyys ja VIP Select

Tarve: Yhteenliittymillä tai kumppaniorganisaatioilla on hyvin erilaisia ohjelmistotarpeita, mutta ne haluaisivat hyötyä määräalennuksista mahdollisimman paljon.

VIP-ratkaisu: Linkitetty jäsenyys mahdollistaa kumppaniorganisaatioille lisenssien erillisen hankinnan ja hallinnan samalla, kun se varmistaa, että kaikki oikeutetut kumppanit saavat yhdistetyt määräalennukset yhteenlasketuista hankinnoista. 10 lisenssin hankinta oikeuttaa VIP Select ‑asemaan.