Adobe Genuine Service

Adobe Genuine Service on maksuton palvelu, joka varmistaa ajoittain, että laitteesi Adobe-sovellukset ovat aitoja, ja ilmoittaa sinulle, jos ne eivät ole aitoja.

Mikä Adobe Genuine Service -varmennuspalvelu on?

Adobe Genuine Service on maksuton palvelu, joka varmistaa ajoittain, että laitteen Adobe-sovellukset ovat aitoja, ja ilmoittaa asiakkaille, jos ne eivät ole aitoja. Adobe Genuine Service voi suojata asiakkaiden tietokoneita tietoturvaongelmilta ja haittaohjelmilta, joita jäljitelmäsovellukset voivat sisältää.

Palvelu tekee seuraavat:

• tarkistaa ajoittain, ovatko laitteeseesi asennetut Adobe-sovellukset aitoja
  • ilmoittaa ponnahdusikkunoilla ja sovelluksen sisäisillä ilmoituksilla, jos Adoben sovellusten jäljitelmiä löytyy
  • antaa ilmoituksessa yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten ongelman voi korjata
  • mahdollistaa erikoistukeen asiakastukitiimin käytön ilmoituksen kautta.

Joissakin tapauksissa Adobe saattaa ottaa sinuun yhteyden suoraan ongelman ratkaisemiseksi.

Vain aidot Adoben sovellukset ja palvelut tarjoavat uusimmat ominaisuudet ja toiminnot, kuten tukipalvelujen käyttöoikeuden. Lisäksi niiden tietoturvaominaisuudet ovat ajan tasalla. Siksi Adobe saattaa poistaa havaitun Adobe-sovelluksen jäljitelmän käytöstä petollisen toiminnan estämiseksi ja tietokoneesi suojaamiseksi.

Adobe Genuine Service -palvelun lataaminen Adobe Acrobat Readerin kautta

Asiakkaat, jotka asentavat Adobe Acrobat Readerin ensimmäisen kerran, voivat nyt asentaa myös Adobe Genuine Service -palvelun. Jos haluat asentaa Adobe Genuine Service -palvelun tietokoneeseesi, valitse alla näkyvä valintaruutu, ennen kuin lataat Adobe Acrobat Readerin.

Adobe Genuine Service -palvelun asentaminen Adobe Acrobat Readerin kautta

Lataa Adobe Genuine Service valitsemalla valintaruutu

Huomautus:

Adobe Genuine Service Adobe Acrobat Reader -ohjelmiston kautta - rajoitukset-

Ellei Adobe tarvitse erillistä lupaa Adobe Genuine Service -palvelun asentamiseen, kuittaatettä tämän asennuksen tai päivityksen yhteydessä saatetaan ladata “Adobe Genuine Service,” ohjelma joka tarkistaa ensin, onko tietokoneessa Adoben ohjelmistoja. Jos se löytää niitä, se tarkistaa, onko tietokoneessa Adoben ohjelmistojen jäljitelmiä. Ohjelmisto ja Adobe Genuine Service saattavat kerätä ja lähettää tietoja Adobelle, kuten osoitteessa https://www.adobe.com/fi/genuine.html (tai myöhemmässä URL-osoitteessa) on kuvattu. Jos Adobe havaitsee Adoben ohjelmistojen jäljitelmiä, Adoben ohjelmiston jäljitelmä saattaa lakata toimimasta osittain tai kokonaan tai kyseisen jäljitelmän käyttösi voi keskeytyä tai päättyä.

Erityistuki asiakkaille, jotka ovat asentaneet Adoben ohjelmiston jäljitelmän tahattomasti

Adobe tiedostaa, että monet asiakkaat saattavat yllättyä tiedosta, että heidän tietokoneessaan olevat Adoben sovellukset ja palvelut eivät ole aitoja, ja saattavat tarvita lisätietoja tilanteen korjaamiseksi. Tarjoamme erityistukea ja -resursseja, joiden avulla asiakkaat voivat valita parhaan ratkaisun tarpeisiinsa.

Adobelle on erittäin tärkeää tukea asiakkaita, jotka ovat asentaneet väärennetyn tai muokatun ohjelmiston tahattomasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja auttaa heitä samalla välttämään ohjelmistojen jäljitelmiä tai väärennöksiä.

Miten muuten Adobe pyrkii estämään petoksia?

Tahattomasti ohjelmiston jäljitelmän asentaneiden asiakkaiden tuki on vain osa siitä, miten Adobe pyrkii korjaamaan ongelman. Adobe Genuine Service -palvelun lisäksi Adobe pyrkii estämään petoksia ennakoivasti seuraamalla petostrendejä, estämällä tunnettuja ongelmia, sulkemalla mahdollisia tietoturva-aukkoja, nostamalla syytteitä väärin toimivia toimittajia vastaan ja tarjoamalla koulutusta petosten tunnistamiseen ja estämiseen.

Lisäksi pyrimme estämään Adoben sovellusten muokkaamisen kehittämällä jatkuvasti petosten tunnistustoimiamme koko yrityksen laajuudelta. Haluamme, että asiakkaamme voivat nauttia Adoben aitojen sovellusten ja palvelujen kaikista eduista. Lisätietoja petosten estotoimistamme on osoitteessa https://www.adobe.com/fi/trust/fraud-prevention.html.