Virhe ”Generatorissa ilmeni ongelma Sulje Photoshop ja yritä uudelleen. Jos ongelma esiintyy edelleen, poista kaikki muiden valmistajien liitännäiset tai yritä asentaa Photoshop uudelleen.” saattaa ilmetä Photoshopin käynnistyksen tai Generatoriin liittyvien toimintojen käytön yhteydessä.

Ratkaisu 1

Photoshop pitää lokia Generator-toimista. Kansiota, johon tämä loki tallennetaan, ei ehkä ole vielä luotu, ja käyttöoikeudet tai muut tekijät saattavat estää sen luomisen.

Luo tämä kansio manuaalisesti, jotta Photoshop voi luoda tarvittavat lokitiedostot. Luo kansio nimeltä ”Adobe Photoshop [Versio]” (eli ”Adobe Photoshop CC 2017”) seuraavaan sijaintiin:

• Windows: C:\Users\AppData\Roaming\Adobe\
  • Mac OS: /Käyttäjät/[oma käyttäjänimi]/Kirjasto/Lokit/Adobe/

Huomautus: Windowsin AppData- ja Macin Kirjasto-kansiot ovat oletuksena piilotettuja. Katso seuraavasta artikkelista ohjeita kansioiden löytämiseen:

Ratkaisu 2

Poista Reflow generator -laajennus, jonka Edge Reflow asentaa.

Poista tämä laajennus siirtymällä alla olevaan sijaintiin ja vetämällä reflow-generate-laajennus pois Plug-ins-kansiosta:

Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Plug-ins\Generator

Mac OS: Ohjelmat/Adobe Photoshop CC 2015/Plug-ins/Generator