Lue, miten Creative Cloud Log Collector -työkalua käytetään Creative Cloud -sovellusten kanssa ilmenevien ongelmien vianmäärityksessä.

Mikä on Creative Cloud Log Collector -työkalu?

Creative Cloud Log Collector -työkalu auttaa keräämään asennettuja Adobe Creative Cloud -sovelluksia koskevia vianmääritystietoja.

Työkalu luo allekirjoitetun ZXP-tiedoston ja saat ilmoituksen, jossa sinua kehotetaan lähettämään tiedosto Adobelle. Adobe käyttää ZXP-tiedoston tietoja virheiden tunnistamiseen ja Creative Cloud -ohjelmistotuotteiden kehittämiseen. Voit avata ZXP-tiedoston milloin haluat ja tarkastella sen keräämiä tietoja. Tietoihin saattaa lukeutua yksilöllinen Adobe-käyttäjätunnisteesi salatussa muodossa, tuotteen sarjanumero sekä virheiden määritystä ja asennusohjelmaa koskevia lokitietoja.

Kun lataat ja suoritat Log Collector -työkalun ja jaat ZXP-tiedoston Adoben kanssa, annat Adobelle samalla luvan käyttää kyseisiä tietoja tässä kuvatulla tavalla.

Huomautus:

Log Collector -työkalu ei kerää Acrobatin asennuslokitietoja. Sillä voi kuitenkin kerätä Acrobatin lataamista ja lisensointiprosessia koskevat lokitiedostot. Lisätietoja asennuslokitiedostojen manuaalisesta etsimisestä ja tulkitsemisesta on kohdassa Asennusongelmien vianmääritys lokitiedostojen avulla | Creative Cloud.

Log Collector -työkalun käyttö

1. Lataa Log Collector -työkalu käyttöjärjestelmääsi vastaavan linkin kautta:

2. Tee jokin seuraavista toimista käytössä olevan käyttöjärjestelmän mukaan:

• Windows: Kaksoisnapsauta LogCollectorTool.exe-tiedostoa. Määritä sijainti asennustiedostojen purkamista varten ja valitse Seuraava.
    • macOS: Kaksoisklikkaa LogCollectorTool.dmg-tiedostoa. Käynnistä Log Collector -työkalu kaksoisnapsauttamalla Log Collector -työkalun kuvaketta.
  3. Lue näyttöön tulevat käyttöoikeustiedot ja valitse Jatka.

Creative Cloud Log Collector -työkalun käyttöoikeustiedot: Windows
    Käyttöoikeustiedot: Windows
    Creative Cloud Log Collector -työkalun käyttöoikeustiedot: macOS
    Käyttöoikeustiedot: macOS

4. Valitse Jatka. Log Collector -työkalu alkaa kerätä tietokoneelta lokeja ja virheenkorjaustiedostoja.

5. Kerätyt lokitiedostot tallennetaan ZXP-tiedostoon työpöydällesi. Tiedoston sijainti näytetään näytöllä, kun lokit on kerätty. Napsauta Lataa (Windows) tai Jatka (macOS), jos haluat jakaa lokitiedostot Adoben kanssa. Lokit ladataan, ja saat vahvistussähköpostiviestin rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus:

Jos et ole kirjautunut Creative Cloudiin, voit ottaa yhteyttä Adoben asiakaspalveluun jakaaksesi tiedostot.