Adobe on kehittänyt Log Collector Tool -työkalun, jolla voit kerätä asentamasi Adobe Creative Cloud -sovellusten virheenkorjaustiedot. Log Collector Tool -työkalu luo allekirjoitetun ZXP-tiedoston ja saat ilmoituksen, jossa sinua kehotetaan lähettämään tiedosto Adobelle. Adobe käyttää ZXP-tiedoston tietoja virheiden tunnistamiseen ja Creative Cloud -ohjelmistotuotteiden kehittämiseen. Kun lataat ja suoritat Log Collector Tool -työkalun ja toimitat ZXP-tiedoston Adobelle, annat Adobelle samalla luvan käyttää kyseisiä tietoja tässä kuvatulla tavalla. Voit avata ZXP-tiedoston milloin haluat ja tarkastella sen keräämiä tietoja. Tietoihin saattaa lukeutua yksilöllinen Adobe-käyttäjätunnisteesi salatussa muodossa, tuotteen sarjanumero sekä virheiden määritystä ja asennusohjelmaa koskevia lokitietoja.

Log Collector Tool lataa kerätyt lokitiedostot Adoben palvelimelle, jos olet kirjautunut Creative Cloudiin Adobe ID -tunnuksella. Jos et kuitenkaan ole kirjautunut Creative Cloudiin, voit ottaa yhteyttä Adoben tukeen jakaaksesi kerätyt lokitiedostot.

Huomautus:

Log Collector Tool -työkalu ei kerää Acrobatin asennuslokitietoja. Sillä voi kuitenkin kerätä lataamista ja lisensointiprosessia koskevat lokitiedostot. Lisätietoja asennuslokitiedostojen manuaalisesta etsimisestä ja tulkitsemisesta on kohdassa Asennusongelmien vianmääritys lokitiedostojen avulla | CC.

Windows

1. Lataa Log Collector Tool -työkalun Windows-versio seuraavista linkeistä:

Huomautus:

Jos saat kehotteen ladata tai tallentaa tiedosto, lataa se tietokoneellesi valitsemalla Tallenna tiedosto.

2. Kaksoisnapsauta LogCollectorTool.exe-tiedostoa.

3. Valitse sijainti tiedostojen purkamista varten ja valitse Seuraava.

4. Lue näyttöön tulevat käyttöoikeustiedot ja valitse Jatka.

5. Valitse Jatka. Log Collector Tool -työkalu alkaa kerätä tietokoneelta lokeja ja virheenkorjaustiedostoja.

6. Kerätyt lokitiedostot tallennetaan ZXP-tiedostoon työpöydällesi. Tiedoston sijainti näytetään näytöllä, kun lokit on kerätty. Napsauta Lataa, jos haluat jakaa lokitiedostot Adoben kanssa. Lokit ladataan, ja saat vahvistussähköpostiviestin ja tiedot lokien latauksen tilasta rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus:

Jos et ole kirjautunut Creative Cloudiin, voit ottaa yhteyttä Adoben tukeen jakaaksesi tiedostot.

Mac OS

1. Lataa Log Collector Tool -työkalun Mac OS -versio osoittamalla linkkiä: LogCollectorTool.dmg.

Huomautus:

Log Collector Tool -työkalua tukee macOS 10.10 tai uudemmat versiot.

2. Tuo LogCollectorTool.dmg-tiedosto näkyviin kaksoisosoittamalla sitä.

3. Avaa Log Collector Tool -työkalu kaksoisosoittamalla sitä.

4. Anna sen ylläpitäjän tilin salasana, johon olet kirjautuneena, ja paina rivinvaihto painiketta. Vaikka et salasanaa kirjoittaessasi näkisi merkkien tulevan kenttään, kirjoita silti salasana loppuun.

5. Lue näyttöön tulevat käyttöoikeustiedot ja valitse Jatka.

6. Valitse Jatka. Log Collector Tool -työkalu alkaa kerätä tietokoneelta lokeja ja virheenkorjaustiedostoja.

7. Kerätyt lokitiedostot tallennetaan ZXP-tiedostoon työpöydällesi. Tiedoston sijainti näytetään näytöllä, kun lokit on kerätty. Napsauta Jatka, jos haluat jakaa lokitiedostot Adoben kanssa. Lokit ladataan, ja saat vahvistussähköpostiviestin ja tiedot lokien latauksen tilasta rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Huomautus:

Jos et ole kirjautunut Creative Cloudiin, voit ottaa yhteyttä Adoben tukeen jakaaksesi tiedostot.