Virhe com.adobe.preview.loader-laajennuksen lataamisessa

Photoshop CC:tä käynnistettäessä näytölle tulee seuraava virheviesti:

com.adobe.preview.loader -laajennusta ei voitu ladata, koska sitä ei ole allekirjoitettu asianmukaisesti.

Photoshopin virheilmoitus

Ratkaisu: Poista Photoshop ja poista tiettyjä kansioita

1. Poista Photoshop CC <versionumero> asennuksen poisto-ohjelman avulla.
  2. Kun Photoshop-asennus on poistettu, varmista, että seuraavat kansiot on poistettu:
  • Windows
    • C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC <versionumero>\
    • C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC <versionumero>\Required\CEP\extensions\
    • C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\Generator\
  • Mac OS
    • MacHD/Ohjelmat/Adobe Photoshop CC <versionumero>/
    • MacHD/Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe/CEP/extensions/
    • MacHD/Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe/Plug-ins/CC/Generator/

Jos nämä kansiot tai alikansiot ovat yhä järjestelmässä, poista ne manuaalisesti.

3. Asenna Photoshop CC <versionumero> uudelleen Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla.