Öljymaalaus-suodin näkyy harmaana ja on poissa käytöstä kohdassa Suodin > Tyylittele

Jos öljymaalaus näkyy harmaana, kokeile seuraava ohjeita:

• Varmista, että asiakirja on RGB-muodossa. Öljymaalaus toimii vain RGB-väritilassa, ei muissa (esim. CMYK, Lab jne.)
  • Varmista Windowsissa, että käytät 64-bittisitä Photoshopia 64-bittisessä käyttöjärjestelmässä. OpenCL vaatii 64-bittisen.
  • Varmista, että Käytä OpenCL:ää on valittuna kohdassa Asetukset > Suorituskyky > Lisäasetukset.
Kun öljymaalaus-suodatin näkyy harmaana, käytä OpenCL:ää Photoshopissa

Huomautus: Jos näyttökortti ei tue OpenCL v1.1:tä tai sitä uudempaa versiota, saatat joutua ostamaan päivitetyn näyttökortin, joka tukee Open CL v1.1:tä tai sitä uudempaa versiota öljymaalaus-suodattimen käyttämistä varten.

Tarvitset myös OpenCL-pisteet, jotka ovat suurempia kuin clgpu[0].CLBandwidth=1.2e+10 ja clgpu[0].CLCompute=5.0.

Nämä laskentapisteet löytyvät kohdasta Photoshopin ohje > Järjestelmätiedot.