Laitteen esikatselu -toiminto on poistettu Photoshop CC:n lokakuun 2017 julkaisuversiosta. Preview CC -iOS-sovellus ei myöskään ole enää ladattavissa, eikä siihen tarjota päivityksiä lokakuusta 2017 alkaen. Jos olet ladannut aiemmin Preview CC:n iOS-laitteeseesi, voit jatkaa sen käyttöä Photoshopin aiempien versioiden kanssa, mutta sovellusta ei enää päivitetä eikä sille tarjota tukea.

Tämän sivun tiedot liittyvät Photoshopin aikaisempiin versioihin.

Laitteen esikatselu eri laitteissa

Photoshopin uuden Laitteen esikatselu ‑toiminnon ja Adobe Preview CC ‑mobiilisovelluksen avulla voit esikatsella reaaliaikaisesti Photoshop-suunnitelmiasi useilla eri iOS-laitteilla. Photoshop CC:ssä tekemäsi muutokset näkyvät Preview CC:ssä reaaliaikaisesti. Voit liittää Photoshopiin luotettavasti useita eri iOS-laitteita joko USB-portin tai Wi‑Fi-yhteyden kautta.

Jos dokumentti sisältää piirtoalustoja, Laitteen esikatselu yrittää näyttää oikean piirtoalustan vertaamalla piirtoalustan kokoa ja sijaintia yhdistettyyn laitteeseen. Lisäksi voit esikatsella tiettyä piirtoalustaa laitteessa siirtymispalkin avulla tai selata saman levyisiä piirtoalustoja pyyhkäisemällä.

Preview CC:n liittäminen Photoshopiin

Voit liittää Photoshopiin useita eri iOS-laitteita joko USB-portin tai Wi‑Fi-yhteyden kautta. Creative Cloud liittää laitteesi saumattomasti Photoshopiin.

Wi‑Fi

wi-fi-free-icon

Ennen kuin liität Preview CC:n Photoshopiin käyttämällä Wi‑Fi-yhteyttä, varmista että

• olet kirjautunut Creative Cloudiin sekä Photoshopissa että Preview CC:ssä

• tietokone, jolla Photoshopia käytetään, ja laite, jolla Preview CC:tä käytetään, ovat saman Wi‑Fi-verkon alueella

• Photoshopin Laitteen esikatselu ‑paneeli on auki. Voit avata tämän paneelin Photoshopissa valitsemalla Ikkuna > Laitteen esikatselu.

USB

usb-icon-free

Ennen kuin liität Preview CC:n Photoshopiin käyttämällä USB-porttia, varmista että

• Preview CC on käynnissä laitteessasi

• USB-kaapeli on kytketty tietokoneeseen, jolla Photoshopia käytetään

• Photoshopin Laitteen esikatselu ‑paneeli on auki. Voit avata tämän paneelin Photoshopissa valitsemalla Ikkuna > Laitteen esikatselu.

Huomautus:

Jos et näe laitetta Laitteen esikatselu -valintaikkunassa yhdistäessäsi sitä, valitse Tarkista laitteet.

Huomautus:

Onko sinulla ongelmia muodostaa yhteyttä laitteeseesi? Katso Laitteen esikatselun yhteysongelmien vianmääritys

Kun yhteys on muodostettu, Photoshopin Laitteen esikatselu ‑paneelissa näkyy liitettynä olevan laitteen nimi. Tämän jälkeen kaikki Photoshopissa suunnitelmaan tekemäsi muutokset näkyvät myös laitteen esikatselussa. Kun käännät laitetta, esikatseltava sisältö kääntyy automaattisesti.

Huomautus:

Kun liität Preview CC:n Photoshopiin ensimmäisen kerran, Photoshopin Laitteen esikatselu ‑paneelin on oltava auki. Seuraavilla kerroilla se ei kuitenkaan enää ole välttämätöntä.

Tarkista laitteet

Jos et näe laitetta Laitteen esikatselu -valintaikkunassa yhdistäessäsi sitä, valitse Tarkista laitteet.

Photoshopin Laitteen esikatselu -välilehti - ei yhdistettyjä laitteita
Tarkista laitteet, kun laitteita ei ole yhdistettynä

Photoshopin Laitteen esikatselu -välilehti - laite jo yhdistetty
Tarkista laitteet, kun laite on jo yhdistetty

Piirtoalustojen tuki

Pyyhkäisemällä näyttöä voit selata piirtoalustoja ja esikatsella niitä käyttämilläsi laitteilla. Voit esimerkiksi esikatsella iPhonen piirtoalustaa iPhonella samalla, kun esikatselet suurempaa versiota samasta piirtoalustasta iPadilla. Tämä nopeuttaa suunnitelmien testaamista useilla näytöillä.

Preview CC valitsee automaattisesti näytettävän piirtoalustan laitteen näytön koon mukaan.

Yleisiä kysymyksiä

Onko Preview CC saatavilla Androidille?

Preview CC ei ole vielä saatavilla Androidille.

Minkä Photoshop CC ‑version kanssa Preview CC toimii?

Preview CC toimii Photoshop CC 2015 ‑version kanssa, jonka Creative Cloudin jäsenet voivat päivittää käyttöönsä ilmaiseksi. Voit ladata Photoshop CC 2015:n päivityksenä Creative Cloud ‑työpöytäsovelluksen kautta. Tietoja Photoshop CC 2015:n asentamisesta tai päivittämisestä on tässä ohjeartikkelissa.

Mitä laitteita Preview CC tukee?

Preview CC toimii iOS-laitteissa, joissa on iOS 8 ‑käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi:

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. sukupolvi)
  • iPad 2
  • iPad (3. sukupolvi)
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Lue lisää Preview CC:stä

Adobe Preview CC:n usein kysytyt kysymykset: tästä artikkelista saat vastauksia moniin muihin Preview CC:tä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Creative Commonsin Wi‑Fi-kuvake lainattu kohteesta Canopus49