Acrobat Reader DC

Windows

• 1,5 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Windows Server 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen), 2012 R2 (64-bittinen) tai 2016 (64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen), Windows 8, 8.1 (32- ja 64-bittinen) tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 450 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Internet Explorer 11

macOS

• Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11, macOS 10.12 tai macOS 10.13*
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 380 Mt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Safari 8.0, 9.0, 10.0 tai 11.0 (Safarin selain-plug-iniä tuetaan vain 64-bittisessä Intel-suorittimessa)

*  Version 10.13 tuki – lisätietoja on Tunnetut ongelmat -dokumentissa.

Mobiilisovellukset

Maksuttomien mobiilisovellusten käyttö on valinnaista.

Kieliversiot

Acrobat Reader DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti
Tanska Turkki
Ranska Suomi Unkari
Saksa Norja Ukraina
Japani Yksinkertaistettu kiina Romania
Italia Perinteinen kiina Slovakki†
Espanja Korea Sloveeni†
Hollanti Tšekki Kroaatti†
Brasilian portugali Puola Baski†
Ruotsi Venäjä Katalaani†

† Saatavana vain Windowsiin.

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Palveluista voidaan periä lisä- tai tilausmaksuja.