Yksittäisten käyttäjien lisääminen käyttäjäryhmiin

Käyttäjien lisääminen käyttäjäryhmään

Monen käyttäjän Acrobat Sign -tilit tukevat ryhmiä. Tällä valinnalla tilin (tai ryhmän) ylläpitäjä voi määrittää tiettyjä asetuksia tai aikavyöhykkeitä kullekin ryhmälle. Asetukset vaikuttavat näissä ryhmissä oleviin käyttäjiin, mikä luo yksilöllisen kokemuksen eri osastoille tai tiimeille.

Käyttäjien lisääminen ryhmiin on yksinkertaista. Voit siirtää käyttäjiä tarpeen mukaan.

1. Jos olet tilin tai ryhmän ylläpitäjä, kirjaudu sisään ja siirry Tili-sivulle. Valitse Ryhmät ja sitten sen ryhmän nimi, johon haluat lisätä käyttäjän.

2. Valitse Ryhmä-asetukset.

3. Valitse Ryhmän käyttäjät.

• Jos haluat luoda uuden käyttäjän, napsauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
      • Syötä luotavan käyttäjän sähköpostiosoite ja nimi.
      • Valitse Tallenna.
    • Jos haluat määrittää olemassa olevan käyttäjän, napsauta henkilökuvaketta oikeassa yläkulmassa.

4. Jos haluat määrittää olemassa olevan käyttäjän, ikkuna päivittyy ja näyttää tilin aktiiviset käyttäjät, jotka eivät ole kyseisen ryhmän jäseniä.

• Napsauta käyttäjää, jolloin Valitse-linkki ilmestyy luettelon yläreunaan.
    • Ehdota käyttäjän siirtämistä ryhmään napsauttamalla Valitse tai kaksoisnapsauttamalla käyttäjää.

Huomautus:

Jos lisättävä käyttäjä ei näy luettelossa, napsauta Asetukset-valikkoa oikeassa yläkulmassa (kolme päällekkäistä viivaa). Valitse sitten Näytä kaikki käyttäjät.

5. Kun kaikki käyttäjät on valittu, napsauta Osoita-painiketta.

Valitut käyttäjät lisätään ryhmään ja sinut palautetaan Ryhmä-sivulle.

Käyttäjien lisääminen käyttäjäprofiilin kautta (kun Käyttäjiä useissa ryhmissä -toiminto on käytössä)

Ryhmätason hallinnoijat voivat sallia tai estää käyttäjän jäsenyyden jokaisessa ryhmässä, jota he hallinnoivat käyttäjän profiilin kautta. (Tilitason hallinnoijilla on valtuudet lisätä kuka tahansa jäsen mihin tahansa ryhmään.)

• Käyttäjän on kuuluttava ryhmän hallinnoijan oikeuksien piiriin (luonnilla tai hallinnoijan oikeuksilla), jotta käyttäjä näkyy käyttäjien luettelossa.

Ryhmäjäsenyyden lisääminen:

• Siirry [Ryhmä] > Ryhmän käyttäjät -sivulle.
  • Avaa käyttäjäprofiili kaksoisnapsauttamalla käyttäjää.
  • Napsauta Ryhmäjäsenyys-otsikon oikealla puolella olevaa pluskuvaketta.
    • Lisää ryhmäjäsenyys -valintaikkuna avautuu
  • Valitse ryhmä, johon haluat lisätä käyttäjän.
    • Valittavissa ovat vain ne ryhmät, joiden hallinnoinnista hallinnoija vastaa.
  • Valitse Lisää.
  • Toista prosessi kaikkien lisättävien ryhmien osalta.
  • Valitse Tallenna, kun olet valmis.
Ryhmäjäsenyyden lisääminen

Juuri ryhmään lisätyillä käyttäjillä otetaan käyttöön kaksi valtuusarvoa:

• Ryhmän hallinnoija – Onko userID-tunnuksella ryhmätason hallinnoijan oikeudet?
    • Oletusarvoisesti epätosi.
  • Voi lähettää – Onko userID-tunnuksella oikeudet käyttää malleja/työnkulkuja ja lähettää sopimuksia ryhmän ominaisuusprofiilin mukaisesti?
    • Oletusarvoisesti tosi.

Valitse arvot tai poista niiden valinta ryhmäkohtaisesti tarpeen mukaan.

• Valitse Tallenna, kun olet valmis.
Huomautus:

Ryhmätason hallinnoijilla ei ole valtuuksia muokata käyttäjätunnuksen ensisijaista ryhmää, ellei heillä ole hallinnollisia valtuuksia sekä alkuperäisessä ensisijaisessa ryhmässä että uudessa ryhmässä.

Muokattu käyttäjän jäsenyys

Ryhmäjäsenyyden poistaminen

Käyttäjän poistaminen ryhmäjäsenyydestä:

• Siirry [Ryhmä] > Ryhmän käyttäjät -sivulle.
  • Avaa käyttäjäprofiili kaksoisnapsauttamalla käyttäjää.
  • Napsauta poistettavaa ryhmää kerran, jolloin Poista ryhmäjäsenyys -toiminto tulee näkyviin.
  • Napsauta Poista-linkkiä
  • Toista tämä kaikkien muiden poistettavien jäsenyyksien osalta.
  • Valitse Tallenna.
Huomautus:

Jos käyttäjän ryhmäjäsenyys on kumottu kaikkien ryhmien osalta:

• userID-tunnus tallennetaan Oletus-ryhmään.
  • Käyttäjän ensisijaiseksi ryhmäksi on asetettu Oletus-ryhmä.
Ryhmäjäsenyyden poistaminen