Adobe-ohjelmiston aitouden todennusvirhe

Seuraava hälytys tulee näkyviin, kun yrität käynnistää Adobe Application Manager (AAM) -sovelluksen kiintolevyltä:

”Adobe-ohjelmiston aitouden todennusvirhe. Tuote, jota yrität asentaa, ei ole aito Adobe-ohjelmisto, vaan se näyttää olevan väärennös.”

Ratkaisu 1

Jos olet Creative Cloud -jäsen, joka käyttää Windows 7 -käyttöjärjestelmää tai sitä uudempaa versiota, ja näet tämän viestin asentaessasi CS6-tuotetta, lataa tuote Creative Cloud -latauskeskuksesta. Katso Aikaisempien sovellusversioiden asentaminen.

Jos et olet Creative Cloud -jäsen tai käytät edellä mainittuja vanhempaa käyttöjärjestelmää, lataa ja asenna AAM-korjaustiedosto.

Ratkaisu 2

Käynnistä tietokoneella mikä tahansa Creative Cloud -tuote. Valitse sitten Ohje > Päivitykset. AAM päivitetään ja kaikki muut valitut päivitykset asennetaan.

Ratkaisu 3

Lisätietoja

Sertifikaatti kumottiin 4.10.2012. Nyt Adobe Application Manager päivitetään, kun lataat uuden sovelluksen osoitteesta creative.adobe.com tai käynnistät CS6-sovelluksen ja valitset Ohje > Päivitä. Jos Adobe Application Manager -sovellus kuitenkin käynnistetään kiintolevyltä, päivitys epäonnistuu.