Acrobat X lijkt vast te lopen en wordt afgesloten na het starten op een systeem met andere gelicentieerde Creative Cloud-producten.

Oplossing

Stap 1: installeer de nieuwste versie van Adobe Application Manager via de volgende koppelingen:

Windows
http://www.adobe.com/nl/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4773

Mac OS
http://www.adobe.com/nl/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4774

Stap 2: licentieer andere CS6-software opnieuw.

1. Zorg dat u een internetverbinding hebt.
  2. Start een ander normaal CS6-product dan Acrobat of Flash Builder (bijvoorbeeld: Photoshop, After Effects, Adobe Premiere Pro, InDesign, Flash Professional, Illustrator of Dreamweaver).
  3. Kies Help > Deactiveren.
  4. Deactiveer de toepassing en sluit deze vervolgens af.
  5. Start het product dat u in stap 4 hebt gedeactiveerd.
  6. Klik op Deze software licentiëren in de gebruikersinterface.
  7. Meld u aan met de Adobe-id die aan uw abonnement is gekoppeld.
  8. Start Acrobat X om te controleren of het wordt geopend.