Adobe Reader X installeren op Mac OS

De installatie van Adobe Reader X bestaat uit twee stappen. Eerst downloadt u het installatiepakket en installeert u Reader uit dat pakketbestand. U hoeft de oudere versie van Reader niet te verwijderen, voordat u Reader X installeert.

Mac OS (Firefox)

1. Druk deze instructies af. Als u in de volgende stap op de link Downloads klikt, vervangt de webpagina Adobe.com deze instructies.
  2. Ga naar de downloadpagina van Adobe Reader.
  3. Klik op Nu Downloaden op de downloadpagina.

Opmerking: U hebt Mac OS 10.5.8 of hoger nodig om Reader 10.1 uit te voeren. Als uw besturingssysteem Reader 10.1 niet ondersteunt, klikt u op de link 'Hebt u een andere taal of ander besturingssysteem?' en kiest u een eerdere versie van Reader.

4. Wanneer u wordt gevraagd of u het DMG-bestand wilt openen of opslaan, selecteert u Bestand opslaan en klikt u op OK.

Belangrijk: als u dit dialoogvenster niet ziet, is het mogelijk dat dit onder een ander venster staat. Verplaats de andere vensters om het venster te zien.

5. Dubbelklik op het DMG-bestand. Als u het downloadvenster niet ziet, selecteert u Extra > Downloads.

6. Als het downloadpakket niet in het downloadvenster wordt weergegeven en het scherm met het bedankbericht zichtbaar blijft, klikt u in dit scherm op de downloadlink.

7. Dubbelklik op Adobe Reader X Installer.pkg om de installatie te starten.

8. Als er een dialoogvenster wordt weergegeven met het bericht dat u Reader moet sluiten, doet u dit en klikt u vervolgens op OK.

9. Wanneer het dialoogvenster Adobe Reader X installeren wordt weergegeven, klikt u op Doorgaan. Volg de instructies op het scherm om Reader X te installeren.

Mac OS (Safari)

1. Druk deze instructies af. Als u in de volgende stap op de link Downloads klikt, vervangt de webpagina Adobe.com deze instructies.
  2. Ga naar de downloadpagina van Adobe Reader.
  3. Klik op Nu Downloaden op de downloadpagina.

Opmerking: U hebt Mac OS 10.5.8 of hoger nodig om Reader 10.1 uit te voeren. Als uw besturingssysteem Reader 10.1 niet ondersteunt, klikt u op de link 'Hebt u een andere taal of ander besturingssysteem?'. en kiest u een eerdere versie van Reader.

De downloadpagina wordt weergegeven met een voortgangsbalk.

4. Als er een dialoogvenster wordt weergegeven met het bericht dat u Reader moet sluiten, doet u dit en klikt u vervolgens op OK.

5. Wanneer het dialoogvenster Adobe Reader X installeren wordt weergegeven, klikt u op Doorgaan. Volg de instructies op het scherm om Reader X te installeren.

6. Wanneer het venster wordt weergegeven dat de installatie is geslaagd, klikt u op Sluiten.

Hulp nodig?

Als u problemen ondervindt bij het downloaden van Reader nadat u de stappen in deze TechNote hebt uitgevoerd, downloadt u het Reader-installatieprogramma rechtstreeks door op deze link te klikken: get.adobe.com/reader/direct. Selecteer uw besturingssysteem, taal en versie en klik vervolgens op Nu downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om de download te voltooien.

Kijk of andere gebruikers vergelijkbare download- en installatieproblemen ondervinden door naar het Reader user-to-user forum of het Deployment & Installation forum te gaan op AcrobatUsers.com. Probeer om uw probleem te plaatsen op de forums voor een interactieve foutoplossing. Vermeld uw besturingssysteem en het versienummer van uw product wanneer u op een forum post.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online