Tekst wordt niet goed weergegeven of afgedrukt wanneer u documenten converteert of combineert in Acrobat 9.

• Tekst lijkt te smelten of tekens overlappen elkaar
  • Tekst is onleesbaar of wordt vervangen met onleesbare tekens.
  • Sommige tekst wordt mogelijk in subscript weergegeven.
  • Tekst wordt niet goed afgedrukt.

Reden

Insluiten voorkomt dat lettertypen worden vervangen wanneer lezers het bestand weergeven of afdrukken en zorgt ervoor dat de tekst in het oorspronkelijke lettertype wordt weergegeven.

Oplossing

Speel de onderstaande video af en kom te weten hoe u dit probleem kunt oplossen.

U kunt ook de HTML-versie lezen als u voorkeur hebt voor instructies in tekst.