Acrobat 9 of Reader 9 drukt alleen de eerste pagina's van een PDF-bestand van meerdere pagina's af

Alleen de eerste pagina's van een PDF-bestand van meerdere pagina's worden afgedrukt

Acrobat en Adobe Reader 9 drukken alleen de eerste pagina's van een PDF-document van meerdere pagina's af. De printer drukt mogelijk ook een PostScript-fout af.

Oplossing: wijzig het lettertype en het bronbeleid naar Verzenden voor elke pagina.

Opmerking: de stuurprogramma's van uw printer moeten compatibel zijn met PostScript om deze stappen uit te voeren.

1. Open Acrobat of Adobe Reader.
  2. Kies Bestand > Afdrukken.

3. Klik op de knop Geavanceerd.

De weergave van het pop-upvenster is afhankelijk van het type printerstuurprogramma dat is geïnstalleerd. Als het stuurprogramma compatibel is met PostScript, bevat het venster een sectie met PostScript-opties.

4. Kies Verzenden voor elke pagina in de sectie PostScript-opties in het pop-upmenu Lettertype en bronbeleid.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online