Alleen de eerste pagina's van een PDF-bestand van meerdere pagina's worden afgedrukt

Acrobat en Adobe Reader 9 drukken alleen de eerste pagina's van een PDF-document van meerdere pagina's af. De printer drukt mogelijk ook een PostScript-fout af.

Oplossing: wijzig het lettertype en het bronbeleid naar Verzenden voor elke pagina.

Opmerking: de stuurprogramma's van uw printer moeten compatibel zijn met PostScript om deze stappen uit te voeren.

1. Open Acrobat of Adobe Reader.
  2. Kies Bestand > Afdrukken.

3. Klik op de knop Geavanceerd.

De weergave van het pop-upvenster is afhankelijk van het type printerstuurprogramma dat is geïnstalleerd. Als het stuurprogramma compatibel is met PostScript, bevat het venster een sectie met PostScript-opties.

4. Kies Verzenden voor elke pagina in de sectie PostScript-opties in het pop-upmenu Lettertype en bronbeleid.