Product loopt vast bij gebruik van Zoek op Macintosh 10.9.2 (Mavericks)

Het volgende probleem doet zich alleen voor in de volgende omstandigheden:

• Macintosh 10.9.2 (Mavericks)
  • Acrobat of Reader 11.0 tot 11.0.06 (opgelost in 11.0.07)
  • Het vak Zoek is geopend in een document met meerdere pagina's
  • U navigeert over een paginagrens
Bij de Macintosh 10.9.2-update lopen Acrobat en Reader 11.0-11.0.06 beide vast wanneer het vak Zoek is geopend en u op een willekeurige manier de huidige pagina probeert te wijzigen. Bijvoorbeeld met de schuifbalk, bladwijzers of wanneer u op een geavanceerd zoekresultaat klikt waardoor u naar een andere pagina gaat. In dit geval wordt de volgende foutmelding weergegeven:
Crash-fout

Oplossing

Kies Help > Controleren op updates en installeer 11.0.07.