U kunt Adobe Digital Editions 4.0 installeren op Windows 7, Windows XP en Windows Vista door de onderstaande stappen uit te voeren:

1. Klik op de tab Downloaden. De downloadpagina voor Adobe Digital Editions wordt weergegeven.

2. Klik op Digital Edition 4.0 Windows (7,2 MB) downloaden.

Het bestand ADE_4.0_Installer.exe wordt naar uw computer gedownload.

3. Dubbelklik op het bestand ADE_4.0_Installer.exe om de installatie te starten.

4. Selecteer de opties voor de componenten die u wilt installeren en klik vervolgens op Volgende.

Digital Editions 4.0-installatie
  5. Bevestig de installatielocatie en klik vervolgens op Installeren. Adobe Digital Editions wordt op uw computer geïnstalleerd.

Installatielocatie bevestigen
  6. Nadat de installatie is voltooid, klikt u op Sluiten om Digital Editions te starten.

Installatie voltooid

Aanvullende informatie

Als u problemen hebt met het installatieproces, leest u Kan Adobe Digital Editions niet installeren.