Basisbeginselen

Wat is de Adobe Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Met de gratis Adobe Acrobat Reader DC-app voor mobiele apparaten kunt u gemakkelijk overal PDF-bestanden bekijken en bewerken op al uw Android- en iOS-apparaten. Met de app kunt u ook professionele functies ontgrendelen, zodat u nog meer bewerkingen kunt uitvoeren met PDF's wanneer u een abonnement aanschaft op Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC of Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader voor mobiele apparaten werkt ook met Adobe Document Cloud-abonnementen voor bedrijven.

Is de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gratis?

Ja. Download de gratis versie van de mobiele app voor Android of iOS van Google Play of de iTunes App Store.

Hoe werkt de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten met Adobe Document Cloud?

De mobiele app van Acrobat Reader werkt met Adobe Document Cloud-services, zodat u altijd in contact en productief bent, waar u ook bent.

Meld u aan voor de gratis Adobe Document Cloud-services en u kunt:

• Uw bestanden opslaan en openen in Adobe Document Cloud met 2 GB aan gratis opslagruimte.
  • U hebt onmiddellijk toegang tot recente bestanden op uw bureaublad-pc, internetbrowser en mobiele apparaten.
  • Synchroniseer uw Invullen en ondertekenen-verzameling voor automatisch invullen op uw bureaublad-pc en internet.

Schaf een abonnement aan op Acrobat Pro DC en u kunt voortaan:

• Documenten en afbeeldingen converteren naar PDF-bestanden.
  • PDF's converteren naar bewerkbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, of RTF-bestanden.
  • Stuur uw PDF's naar anderen voor revisie en houd de opmerkingen en feedback bij in één bestand.
  • Bewerk uw PDF's vanaf uw iPad of Android-tablet.
  • Deel pagina's opnieuw in en combineer bestanden in één PDF.

Moet ik de Acrobat-bureaubladsoftware kopen om de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten te kunnen gebruiken?

Nee. Acrobat Reader is een gratis, op zichzelf staande app. Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden bekijken, van opmerkingen voorzien, doorzoeken, invullen, ondertekenen, verzenden en afdrukken.

Als u een abonnement neemt op Acrobat Pro DC, kunt u pagina's in een PDF maken, export en organiseren via uw iOS- of Android-apparaat. U kunt ook PDF's bewerken en pagina's indelen op uw iOS-apparaten of Android-tablets.

Ondersteunen de mobiele apps van Adobe Enterprise Mobility Management (EMM)?

Ja. Adobe streeft ernaar bedrijfsklanten te helpen bij hun vraag naar mobiele oplossingen met betrekking tot bedrijfsproductiviteit terwijl hun beveiliging en naleving worden gewaarborgd. De Acrobat Reader- en Adobe Sign-apps voor mobiele apparaten ondersteunen beide het Android for Work EMM-platform. Bovendien is Adobe Acrobat Reader voor Microsoft Intune beschikbaar voor iOS en Android.

Downloadgegevens

Hoe kan ik de gratis Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten downloaden?

Download de laatste versie van de app vanaf Google Play of de iTunes App Store.

Hoe kan ik de gratis Adobe Scan-app voor mobiele apparaten downloaden?

Ga naar Google Play of de iTunes App Store om de laatste versie van deze app te downloaden.

Kan ik de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten verspreiden binnen mijn bedrijf?

Ja. U kunt heel eenvoudig een licentie aanvragen voor de volumedistributie van de app.

De Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gebruiken

Kan ik de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gebruiken om opmerkingen te plaatsen in PDF's die op mijn tablet of smartphone worden weergegeven?

Ja. U kunt opmerkingen plaatsen door notities toe te voegen of door de gereedschappen voor markeren, doorhalen en onderstrepen te gebruiken. U kunt ook inhoud markeren met het tekengereedschap Opmerking vrije vorm. Als u klaar bent, verzendt u het geannoteerde bestand direct vanaf uw mobiele apparaat.

Kan ik PDF-bestanden maken met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met een abonnement op PDF Pack of Acrobat Pro DC, beschikbaar als in-app-aankopen, kunt u Microsoft Office-bestanden en afbeeldingsbestanden converteren naar PDF.

Als u al een abonnement hebt, hoeft u zich alleen maar aan te melden om deze premium functies te ontgrendelen.

Kan ik PDF-bestanden exporteren als bewerkbare Office-documenten met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met een abonnement op PDF exporteren, PDF Pack of Acrobat Pro DC, beschikbaar als in-app-aankopen of via Adobe.com kunt u PDF's converteren naar bewerkbare Word-, Excel-, PowerPoint- of RTF-bestanden met uw mobiele app.

Kan ik formulieren opslaan als ik deze heb ingevuld met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. U kunt invulbare PDF-formulieren invullen, opslaan en verzenden via uw Android- of iOS -apparaat. U kunt ook PDF-formulieren ondertekenen met uw vinger en het gereedschap Invullen en ondertekenen.

Kan ik een document of formulier scannen met Acrobat Reader?

Als u een nieuwe scan wilt maken, tikt u op de blauwe knop "+" op het startscherm of op het tabblad Bestanden. Selecteer hierna de optie voor scannen.

De bestaande scans van Adobe Scan vindt u door naar Bestanden te gaan en de map Document Cloud te selecteren.

Is het mogelijk om documenten elektronisch te ondertekenen met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met het gereedschap Invullen en ondertekenen kunt u een PDF-bestand heel eenvoudig met uw vinger ondertekenen.

Als u handtekeningen van anderen verzamelt als onderdeel van uw bedrijfsprocessen, kunt u overwegen om u te abonneren op Acrobat Pro DC en de Adobe Sign-app voor mobiele apparaten te downloaden. Hiermee kunt u handtekeningen van andere gebruikers opvragen, het volledige proces bijhouden en de ondertekende documenten van uw computer, browser of mobiel apparaat beheren, en tegelijkertijd voldoen aan de beveiligingsvereisten en beleidscompatibiliteit op ondernemingsniveau.

Kan ik documenten naar andere gebruikers sturen, zodat ze deze kunnen reviseren in Acrobat Reader?

Ja, met een betaald abonnement op Adobe PDF Pack en Acrobat Pro DC kunt u bestanden uitsturen voor revisie en alle opmerkingen in een enkel bestand verzamelen. Tik op het pictogram voor delen wanneer u uw bestand bekijkt, voer de namen of e-mailadressen van de ontvangers in en selecteer Revisie. U kunt ook een deadline voor de revisie instellen en een persoonlijk bericht naar uw ontvangers verzenden.

Kan ik met een wachtwoord beveiligde en versleutelde bestanden openen met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten kunt u met een wachtwoord beveiligde en versleutelde PDF-bestanden weergeven met ondersteuning voor het hoogste type PDF-versleuteling tot en met AES-256.