Inhoud

Basisbeginselen

Wat is de Adobe Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Met de gratis Adobe Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten kunt u gemakkelijk PDF-bestanden bekijken en gebruiken op al uw Android- en iOS-apparaten (inclusief iPad, iPhone en iPod touch). Met de app kunt u ook professionele functies ontgrendelen, zodat u nog meer bewerkingen kunt uitvoeren met PDF's wanneer u een abonnement aanschaft op Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC of Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader voor mobiele apparaten werkt ook met Adobe Document Cloud-abonnementen voor bedrijven.

Is de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gratis?

Ja. Download de gratis versie van de mobiele app voor Android of iOS van Google Play of de iTunes App Store. U kunt de gratis versie van de mobiele app ook downloaden voor Windows Phone-apparaten.

Hoe werkt de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten met Adobe Document Cloud?

De mobiele app van Acrobat Reader werkt met Adobe Document Cloud-services, zodat u altijd in contact en productief bent, waar u ook bent.

Meld u aan voor de gratis Adobe Document Cloud-services en u kunt:

• Uw bestanden opslaan en openen in Adobe Document Cloud met 5 GB aan gratis opslagruimte.
  • Meteen toegang tot onlangs weergegeven bestanden op uw computer, mobiele apparaten en internet.
  • Uw Invullen en ondertekenen-verzameling voor automatisch invullen synchroniseren op uw bureaublad-pc, internet en op iOS-apparaten.

Schaf een abonnement aan op Acrobat Pro DC en u kunt voortaan:

• Documenten en afbeeldingen converteren naar PDF-bestanden.
  • PDF's converteren naar bewerkbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, of RTF-bestanden.
  • De camera van uw mobiele apparaat gebruiken om een foto te maken van een papieren document, en de foto converteren naar een PDF-bestand.
  • PDF's vanaf uw iPad bewerken
  • Organiseer de pagina's in het PDF-bestand vanaf uw iOS- of Android-apparaat.

Moet ik de Acrobat-bureaubladsoftware kopen om de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten te kunnen gebruiken?

Nee. Acrobat Reader is een gratis, op zichzelf staande app. Met Acrobat Reader kunt u PDF-bestanden openen, bekijken, annoteren, doorzoeken, ondertekenen, verzenden en afdrukken.

Als u een abonnement neemt op Acrobat Pro DC, kunt u pagina's in een PDF maken, export en organiseren via uw iOS- of Android-apparaat. U kunt ook PDF's bewerken op uw iPad en de pagina's op uw iOS- of Android-apparaten ordenen.

Wat is de Adobe Sign-app voor mobiele apparaten en hoe werkt deze app met Acrobat Reader voor mobiele apparaten?

Adobe Sign (voorheen de Adobe EchoSign-app voor mobiele apparaten) is een gratis, zelfstandige app die werkt als een mobiele aanvulling op uw aankoop van Adobe Acrobat DC of Adobe Sign. Met de app kunt u volledige zakelijke transacties afronden, waar u ook bent. Met de app kunt u ondertekende documenten verzenden, ondertekenen, bijhouden en beheren, allemaal via uw iOS- of Android-apparaat. Deze app is ook ideaal om de elektronische handtekeningen van uw klanten te verzamelen. De app werkt onafhankelijk van de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten. Ga naar Google Play of de iTunes App Store om de mobiele app van Adobe Sign te downloaden.

Wat is de Adobe Fill & Sign-app voor mobiele apparaten en hoe werkt deze app met Acrobat Reader voor mobiele apparaten?

Adobe Fill & Sign is een gratis app voor mobiele apparaten die op zichzelf kan worden gebruikt, of met Acrobat Reader. Hoewel u in Reader al kunt werken met invulbare PDF-formulieren en uw handtekening met uw vinger kunt intekenen, is het gereedschap Fill & Sign erg handig voor het werken met papieren formulieren en met PDF's die niet zijn geoptimaliseerd om als formulier te worden ingevuld. Met het gereedschap Fill & Sign op een iOS of Android-apparaat kunt u:

• Een PDF-bestand openen, een foto maken of een afbeelding van uw mobiele apparaat kiezen
  • Reacties rechtstreeks in het formulier typen, of automatische suggesties accepteren
  • Uw formulier ondertekenen door uw handtekening te typen of tekenen, of door een afbeelding te gebruiken
  • Bewerk uw persoonlijke verzameling voor automatisch invullen, zodat u veelgebruikte informatie niet telkens opnieuw moet invoeren wanneer u een nieuw formulier invult.

En omdat Fill & Sign ook is opgenomen in de gratis Acrobat Reader DC-bureaubladsoftware – net als bij de betaalde abonnementen – krijgt u een consistente gebruikerservaring en kunt u uw persoonlijke invulgegevens zowel op uw mobiele apparaten als op uw bureaublad-pc en internetbrowser gebruiken. Ga naar Google Play of de iTunes App Store om de Adobe Fill & Sign-app te downloaden.

Waarom moet ik een upgrade uitvoeren naar de nieuwste versie van de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten voor Android of iOS?

De mobiele app van Acrobat Reader introduceert een moderne en intuïtieve gebruikerservaring, waardoor u zich nu nog beter kunt richten op uw werkzaamheden. Met deze app kunt u PDF-bestanden ondertekenen, formulieren invullen, documenten annoteren en bestanden eenvoudig naar anderen verzenden. Met een betaald abonnement op Acrobat Pro DC beschikt u over nog meer PDF-gereedschappen waardoor u uw werk kunt uitvoeren op uw pc, mobiele apparaten en internet. Daarbij geniet u van een consistente gebruikerservaring op al deze platforms.

Waarin verschilt de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten van eerdere versies?

Acrobat Reader voor mobiele apparaten vormt de volgende generatie van de Adobe Reader-app voor mobiele apparaten en maakt van uw mobiele apparaat een krachtige zakelijke tool. Net als Reader op het bureaublad is Acrobat Reader voor mobiele apparaten gratis en biedt deze de meest betrouwbare mobiele ervaring in de sector voor het weergeven van en werken met PDF's. Door de toevoeging van Adobe Document Cloud-services en abonnementen kunt u uw bestanden en PDF-gereedschappen nu overal meenemen en productief blijven, waar u ook bent.

Ondersteunen de mobiele apps van Adobe Enterprise Mobility Management (EMM)?

Ja. Adobe streeft ernaar bedrijfsklanten te helpen bij hun vraag naar mobiele oplossingen met betrekking tot bedrijfsproductiviteit terwijl hun beveiliging en naleving worden gewaarborgd. De Acrobat Reader- en Adobe Sign-apps voor mobiele apparaten ondersteunen beide het Android for Work EMM-platform. Bovendien is Adobe Acrobat Reader voor Microsoft Intune beschikbaar voor iOS en Android.

Downloadgegevens

Hoe kan ik de gratis Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten downloaden?

Download de laatste versie van de app vanaf Google Play of de iTunes App Store. U kunt de mobiele app ook downloaden voor Windows Phone-apparaten.

Hoe kan ik de gratis Adobe Sign-app voor mobiele apparaten downloaden?

Ga naar Google Play of de iTunes App Store om de laatste versie van deze app te downloaden.

Hoe kan ik de gratis Adobe Fill & Sign-app voor mobiele apparaten downloaden?

Ga naar Google Play of de iTunes App Store om de laatste versie van deze app te downloaden.

Kan ik de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten verspreiden binnen mijn bedrijf?

Ja. U kunt heel eenvoudig een licentie aanvragen voor de volumedistributie van de app.

De Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gebruiken

Kan ik de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gebruiken om opmerkingen te plaatsen in PDF's die op mijn tablet of smartphone worden weergegeven?

Ja. U kunt opmerkingen plaatsen door notities toe te voegen of door de gereedschappen voor markeren, doorhalen en onderstrepen te gebruiken. U kunt ook inhoud markeren met het tekengereedschap Opmerking vrije vorm. Als u klaar bent, verzendt u het geannoteerde bestand direct vanaf uw mobiele apparaat.

Kan ik PDF-bestanden maken met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met een betaald abonnement kunt u Microsoft Office-bestanden en afbeeldingen met de mobiele app converteren naar PDF.

Kan ik PDF-bestanden exporteren als bewerkbare Office-documenten met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met een betaald abonnement kunt u PDF-bestanden met de mobiele app converteren naar bewerkbare Word-, Excel-, PowerPoint- of RTF-bestanden.

Kan ik formulieren opslaan als ik deze heb ingevuld met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. U kunt invulbare PDF-formulieren invullen, opslaan en verzenden via uw Android- of iOS -apparaat. U kunt ook PDF-formulieren ondertekenen met uw vinger en het gereedschap Inkthandtekening.

Als u werkt met papieren formulieren of met PDF-formulieren die niet zijn geoptimaliseerd om als formulier te worden ingevuld, kunt u overwegen om ook de mobiele app van Adobe Fill & Sign te downloaden. Met deze app kunt u een PDF-bestand of een foto van een formulier openen, en deze vervolgens snel en eenvoudig invullen met herbruikbare tekst van uw persoonlijke verzameling voor automatisch invullen, zoals uw naam, adres of telefoonnummer. U kunt de Adobe Fill & Sign-app op zichzelf gebruiken of wanneer u werkt in Adobe Acrobat Reader voor mobiele apparaten.

Is het mogelijk om documenten elektronisch te ondertekenen met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met het gereedschap Inkthandtekening kunt u een PDF-bestand heel eenvoudig met uw vinger ondertekenen.

Als u heel vaak documenten moet ondertekenen of formulieren invullen, overweeg dan eens om de mobiele app van Adobe Fill & Sign te downloaden. Hiermee kunt u formulieren nog sneller invullen, ondertekenen en verzenden, met herbruikbare tekst van uw persoonlijke automatische verzameling. U kunt ook formulieren ondertekenen door uw handtekening te typen of tekenen, of door een afbeelding te gebruiken. U kunt de Adobe Fill & Sign-app als zelfstandige app gebruiken, of als u werkt met de mobiele app van Adobe Acrobat Reader.

Als u handtekeningen van anderen verzamelt als onderdeel van uw bedrijfsprocessen, kunt u overwegen om u te abonneren op Acrobat Pro DC en de Adobe Sign-app voor mobiele apparaten te downloaden. Hiermee kunt u handtekeningen van andere gebruikers opvragen, het volledige proces bijhouden en de ondertekende documenten van uw computer, browser of mobiel apparaat beheren, en tegelijkertijd voldoen aan de beveiligingsvereisten en beleidscompatibiliteit op ondernemingsniveau.

Kan ik met een wachtwoord beveiligde en versleutelde bestanden openen met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten?

Ja. Met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten kunt u met een wachtwoord beveiligde en versleutelde PDF-bestanden weergeven met ondersteuning voor het hoogste type PDF-versleuteling tot en met AES-256.