Veelgestelde vragen over de mobiele app van Acrobat Reader

Basisbeginselen

Adobe Acrobat Reader is wereldwijd marktleider in het werken met PDF's op mobiele apparaten, en helpt miljoenen mensen overal en altijd te werken.

De mobiele app Acrobat Reader biedt de beste kijkervaring voor PDF's dankzij de Liquid Mode, die de inhoud automatisch aanpast aan uw scherm om het lezen te vergemakkelijken. Met de gratis app kunt u ook aantekeningen maken, en PDF's invullen, ondertekenen en delen. Voer een upgrade uit om de Premium-tools te gebruiken, waaronder PDF bewerken, PDF exporteren, Bestanden samenvoegen en Pagina's indelen.

Als u de nieuwste versie van de app wilt downloaden, gaat u naar Google Play Store of de iTunes App Store.

Nee. Acrobat Reader is een gratis, standalone app met extra Premium-functies die beschikbaar zijn wanneer u een abonnement koopt. Beschikbare abonnementen zijn Adobe Acrobat Reader Premium (in-app-aankoop), Adobe Acrobat Export PDF, Adobe Acrobat PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC, Adobe Acrobat Pro DC of Adobe Acrobat DC voor ondernemingen.

Volledige Help-documentatie in 19 talen staat zowel online als in de app. Ga naar het Help-menu van de app of gebruik de volgende koppelingen:

Premium-functies en abonnementbeheer

Om toegang te krijgen tot de Premium-functies van de app, moet u een abonnement nemen op een van de volgende producten: Adobe Acrobat Reader Premium (in-app-aankoop), Acrobat Export PDF, Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC of Acrobat DC voor ondernemingen.

Als u een tool of functie probeert te gebruiken en deze is niet beschikbaar, of als de Acrobat Reader-app u vraagt om u te abonneren, kunt u eenvoudig upgraden door deze instructies te volgen:

1. Tik op .

2. Tik op Abonnementen of Abonnementen beheren.

3. Als u het Premium-abonnement wilt toevoegen aan Acrobat Reader voor mobiele apparaten, tikt u op Nu proberen. Op het volgende scherm tikt u op Proefperiode starten en abonneren. Als u zich nog niet hebt aangemeld of geen account hebt aangemaakt, wordt u gevraagd dit te doen voordat u tot aankoop overgaat. (De workflow kan verschillen op Samsung-apparaten.)

De kosten voor het mobiele abonnement met Premium-functies worden in rekening gebracht op het moment van aankoop, tenzij u zich aanmeldt voor een gratis proefversie. Als u zich hebt aangemeld voor een gratis proefversie, worden er alleen kosten in rekening gebracht aan het einde van de gratis proefperiode, tenzij u annuleert voordat de proefperiode eindigt. Als u bijvoorbeeld een gratis proefversie vanuit een app koopt met een proefperiode van zeven dagen, worden op de achtste dag kosten in rekening gebracht, op het moment dat de gratis proefversie afloopt. Vervolgens worden er maandelijks of jaarlijks kosten in rekening gebracht, afhankelijk van het type abonnement dat u hebt aangeschaft.

U kunt op elk moment upgraden van een gratis naar een betaald abonnement met een in-app-aankoop van Adobe Acrobat Reader Premium. Als u een bestaand abonnement hebt op Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC of Acrobat DC voor ondernemingen, hebt u ook toegang tot de Premium-functies voor mobiele apparaten. Let op: met Acrobat Export PDF hebt u op uw mobiele apparaat alleen toegang tot de tool PDF exporteren.

Doe het volgende om uw abonnement te herstellen:

1. Tik op .

2. Tik op Abonnementen of Abonnementen beheren.

3. Tik op Aankopen herstellen.

Apple beheert het Premium-abonnement voor Acrobat Reader dat is aangeschaft bij de Apple Play Store.

Voor stapsgewijze instructies leest u Abonnementen bekijken, wijzigen of opzeggen.

Voor factureringsproblemen of een terugbetaling raadpleegt u Een terugbetaling aanvragen voor een App Store- of iTunes-aankoop.

Google beheert het Premium-abonnement voor Acrobat Reader dat is aangeschaft bij de Google Play Store. U kunt uw abonnement opzeggen via de Google Play Store-app op uw Android-apparaten.

Voor meer informatie en stapsgewijze instructies raadpleegt u Een abonnement op Google Play opzeggen, onderbreken of wijzigen.

Voor factureringskwesties of een restitutie binnen 48 uur na aankoop raadpleegt u Een terugbetaling ontvangen via Google Play.
Na 48 uur
neemt u contact op met de ondersteuningsdienst via het chatpictogram rechtsonder op deze pagina.

Voorafgaand aan de automatische opzegging kiest u Mijn pagina > Ontvangstbewijzen > tabblad Items > [naam van uw abonnement] > Uitschrijven. Controleer of de annuleringsmail naar u is verzonden.

Raadpleeg voor factureringskwesties of een terugbetaling Galaxy Store-betalingen en aankopen.

Als u een Acrobat-abonnement wilt annuleren dat u niet in een mobiele app-store hebt aangeschaft, volgt u de online instructies.

De Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gebruiken

Volledige Help-documentatie in 19 talen staat zowel online als in de app. Ga naar het Help-menu op het apparaat of gebruik de volgende koppelingen:

Bedrijfsimplementatie

Ja. U kunt gemakkelijk een licentie aanvragen voor grootschalige distributie van de app. Zie voor meer informatie over de implementatie de Acrobat Reader Enterprise-handleiding voor mobiele apparaten.