Basisbeginselen

Adobe Acrobat Reader is de vertrouwde wereldleider op het gebied van het overal betrouwbaar weergeven en bewerken van PDF's. Met de app kunt u ook professionele functies ontgrendelen, zodat u nog meer bewerkingen kunt uitvoeren met PDF's wanneer u een abonnement aanschaft op Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC of Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader voor mobiele apparaten werkt ook met Adobe Document Cloud-abonnementen voor bedrijven.

Ja. Download de gratis versie van de mobiele app voor Android of iOS van Google Play of de iTunes App Store.

De mobiele app van Acrobat Reader werkt met Adobe Document Cloud zodat u altijd verbonden en productief bent en kunt samenwerken, waar u ook bent.

Door u aan te melden kunt u:

• Doorgaan waar u bent opgehouden: bestanden opslaan, openen en back-ups maken in de cloud met 2 GB gratis opslagruimte.
  • Houd bestandsactiviteiten bij: ontvang bericht zodra uw document wordt geopend, gedownload of gedeeld.
  • Werk overal: deel bestanden, geef feedback, vul formulieren in en onderteken ze, en krijg meer gedaan, waar u ook bent.
  • Vervang ondertekening door inkt: synchroniseer uw handtekening met uw profiel waardoor formulieren contracten razendsnel worden ingevuld.

Schaf een abonnement aan op Acrobat Pro DC en u kunt voortaan:

• Maak documentreviews pijnloos: verzamel verwerkbare opmerkingen en feedback van uw team en klanten in één PDF.
  • Maak PDF’s: converteer afbeeldingen en Microsoft Office-bestanden tot hoogwaardige Adobe-PDF’s.
  • Bewerk PDF’s: voeg snel tekst of afbeeldingen toe of wijzig deze vanuit uw desktop-, tablet- of iPhone-app zonder dat u ooit het bronbestand nodig hebt.
  • Combineer en orden PDF’s: combineer PDF’s en orden pagina's tot één bestand dat makkelijk kan worden gelezen, genavigeerd en gedeeld.
  • Converteer PDF’s: zet PDF’s om in volledig bewerkbare Microsoft Office- of RTF-bestanden met behoud van lettertypen, lay-outs en opmaken.

Nee. Acrobat Reader is een gratis, op zichzelf staande app.

Ja. Adobe streeft ernaar bedrijfsklanten te helpen bij hun vraag naar mobiele oplossingen met betrekking tot bedrijfsproductiviteit terwijl hun beveiliging en naleving worden gewaarborgd. De Acrobat Reader- en Adobe Sign-apps voor mobiele apparaten ondersteunen beide het Android for Work EMM-platform. Bovendien is Adobe Acrobat Reader voor Microsoft Intune beschikbaar voor iOS en Android.

Downloadgegevens

Download de laatste versie van de app vanaf Google Play of de iTunes App Store.

Ga naar Google Play of de iTunes App Store om de laatste versie van deze app te downloaden.

Ja. U kunt heel eenvoudig een licentie aanvragen voor de volumedistributie van de app.

De Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten gebruiken

Ja. Bestanden die zijn geopend met de mobiele Acrobat Reader-app worden automatisch opgeslagen naar uw lokale apparaat. Als u eenvoudig toegang tot de bestanden wilt hebben vanaf al uw appraten, slaat u uw document gewoon op in Document Cloud.

Ja. Met de mobiele app van Adobe Acrobat Reader kunt u op visuele wijze ideeën en feedback uitwisselen met voor mobiele toestellen geschikte gereedschappen voor opmerkingen en markeringen die het originele documenten niet wijzigen. Voeg opmerkingen, tekst, tekeningen, onderstrepingen, doorhalingen of markeringen toe, allemaal vanaf uw mobiele toestel.

Ja. Met een abonnement op Adobe PDF Pack of Acrobat Pro DC, beschikbaar als in-app-aankopen, kunt u uw Microsoft Office- en afbeeldingbestanden eenvoudig omzetten naar een professioneel uitziende PDF.

Als u al een abonnement hebt, hoeft u zich alleen maar aan te melden om deze premium functies te ontgrendelen.

Ja. Met een abonnement op Acrobat Pro DC, beschikbaar als in-app-aankoop, kunt u snel tekst en afbeeldingen toevoegen of wijzigen, of pagina's combineren en herordenen vanaf uw iPhone of tablet.

Voor het bewerken van gescande PDF’s kunt u zich gewoon aanmelden bij uw Acrobat Pro DC-account vanaf uw Acrobat-desktop-app.

Ja. Met een abonnement op Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack of Acrobat Pro DC, beschikbaar als in-app-aankopen of via Adobe.com, kunt u PDF’s omzetten in bewerkbare Word-, Excel-, PowerPoint- of RTF-bestanden met uw mobiele app.

Als u een nieuwe scan wilt maken, tikt u op de blauwe knop "+" op het startscherm of op het tabblad Bestanden. Selecteer hierna de optie voor scannen.

De bestaande scans van Adobe Scan vindt u door naar Bestanden te gaan en vervolgens Locaties > Document Cloud te selecteren.

Ja. U kunt de gratis tool Invullen en ondertekenen gebruiken om uw formulier in te vullen en uw handtekening toe te voegen aan elk document.

Als u handtekeningen van anderen verzamelt als onderdeel van uw bedrijfsprocessen, kunt u overwegen om u te abonneren op Acrobat Pro DC en de Adobe Sign-app voor mobiele apparaten te downloaden. Hiermee kunt u handtekeningen van andere gebruikers opvragen, het volledige proces bijhouden en de ondertekende documenten van uw computer, browser of mobiel apparaat beheren, en tegelijkertijd voldoen aan de beveiligingsvereisten en beleidscompatibiliteit op ondernemingsniveau.

Ja, met een betaald abonnement op Adobe PDF Pack en Acrobat Pro DC kunt u bestanden uitsturen voor revisie en alle opmerkingen in een enkel bestand verzamelen. Tik op het pictogram voor delen wanneer u uw bestand bekijkt, voer de namen of e-mailadressen van de geadresseerden in en selecteer Opmerkingen voor reviewen toestaan. U kunt ook een deadline voor de revisie instellen en een persoonlijk bericht naar uw ontvangers verzenden.

Ja. Met de Acrobat Reader-app voor mobiele apparaten kunt u met een wachtwoord beveiligde en versleutelde PDF-bestanden weergeven met ondersteuning voor het hoogste type PDF-versleuteling tot en met AES-256.