De software downloaden

U kunt Adobe Digital Editions 4.0 installeren op Mac OS X door de onderstaande stappen uit te voeren:

1. Klik op de tab Downloaden. De downloadpagina voor Adobe Digital Editions wordt weergegeven.

2. Klik op Digital Edition 4.0 Macintosh (18,7 MB) downloaden.

Het bestand ADE_4.0_Installer.dmg wordt naar uw computer gedownload.

Stappentekst
  3. Dubbelklik op het bestand ADE_4.0_Installer.dmg op uw computer om het installatieproces te starten.

4. Klik op Doorgaan om het installatieproces te starten.

Klik op Doorgaan
  5. Selecteer de bestemming voor het station waar u Adobe Digital Editions wilt installeren.  Digital Editions wordt alleen geïnstalleerd op de schijf waarop Mac OS is geïnstalleerd.  Nadat u de bestemming hebt geselecteerd, klikt u op Doorgaan.

Selecteer de bestemming
  6. Klik op Installeren om het installatieproces te starten.

Klik op Installeren
  7. In Mac OS X wordt u gevraagd om de installatie te autoriseren. Voer de naam en het wachtwoord voor een beheerdersaccount in om de installatie te autoriseren.

Voer administratorgegevens in
  8. Klik op Sluiten nadat de installatie is voltooid.

Klik op Sluiten

Aanvullende informatie

Als u problemen hebt met het installatieproces, leest u Kan Adobe Digital Editions niet installeren