Ga voor meer informatie over de weergave van e-books met behulp van de Adobe Digital Editions-technologie op een iOS- of Android-apparaat naar de blog over Digital Editions-ondersteunde apparaten op http://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices.  Zoek in de kolom 'Application or mobile/tethered device' naar het toepasselijke apparaat (d.w.z. de Android- of iOs-toepassing).  Met de toepassingen in deze kolom kunt u e-books weergeven met behulp van Digital Edition-technologie van Adobe.

Voor meer informatie over de toepassing en instructies over het synchroniseren of downloaden van uw e-books op uw apparaat, gaat u naar de webpagina van de maker van de toepassing.  U vindt de link naar hun pagina in de kolom Manufacturer.