Publicatie-instellingen voor folio's wijzigen

In het deelvenster Organizer kunt u informatie over folio's opgeven en instellingen wijzigen. Een aantal van deze instellingen is bestemd voor het intern bijhouden van gegevens. Instellingen met een sterretje (*) zijn nodig voor het publiceren van een folio.

1. Meld u met de juiste Adobe ID aan bij het dashboard voor de Adobe Digital Publishing Suite.

2. Klik op Folio Producer op het dashboard.

U kunt ook Folio Producer in het menu van het deelvenster Folio Builder in InDesign kiezen.

3. Wijzig de eigenschappen van het folio. Zie Folio-eigenschappen wijzigen.