Als u een aangepaste app met een ingebouwd folio voor de iPad wilt maken, moet u lid worden van Adobe Creative Cloud of een eenmalig bedrag betalen. Als u een volledig Creative Cloud-lidmaatschap (geen individueel lidmaatschap) hebt, kunt u Single Edition-apps voor de iPad maken.

Single Edition-apps die u maakt, werken alleen op de iPad, niet op de iPhone of op Android-apparaten. Met Single Edition bevatten uw apps niet veel functies, zoals een bibliotheek, bladwijzers, sociale media en analysemogelijkheden die wel beschikbaar zijn voor Professional en Enterprise DPS-abonnees.

Opmerking:

De service Digital Publishing Suite, Single Edition kan worden gebruikt tot 1 mei 2015. Klanten kunnen tot die tijd eerder aangeschafte serienummers inwisselen en apps maken of bewerken. Na 1 mei 2015 is DPS Single Edition echter niet meer beschikbaar voor het ontwikkelen of bewerken van apps. Vanaf 4 december 2014 is Single Edition niet meer beschikbaar als aanschafbaar product in de winkel op Adobe.com.

Vereisten

Wat u nodig hebt voor het maken van uw folio:

• InDesign CS6 of later.

• DPS Desktop Tools (de deelvensters Folio Overlays en Folio Builder).

Wat u nodig hebt voor het maken van uw app:

• Een Mac OS-computer met Mac OS X 10.7 of hoger. Apple heeft een Mac OS-computer nodig om de vereiste certificaten te maken en de app te uploaden. U kunt een Windows-computer gebruiken om uw folio's in InDesign te maken.

• DPS App Builder.

• Lidmaatschap van Apple's iOS Developer Program (jaarlijkse betaling vereist). Zie http://developer.apple.com/programs/ios/.

• Een Creative Cloud-lidmaatschap of een Single Edition-serienummer.

Video's en bronnen met informatie over Single Edition

Gebruik uw Creative Cloud-account om u aan te melden bij de pagina Aan de slag, video's te bekijken en handige bestanden te downloaden.

Zelfstudies voor DPS Single Edition

Deze video's en meer kunt u via Adobe TV bekijken.

DPS Single Edition Learn-kanaal

Video-overzicht

Video-overzicht
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite-single-edition/what-is-adobe-digital-publishing-suite-single-edition/">Wat is Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition?</a>
Colin Fleming

Stappen voor het maken van een viewer-app voor één folio

Volg de onderstaande algemene stappen om een aangepaste viewer-app te maken en in te dienen bij de Apple Store.

Stap 1: Inzicht in de basis

Voordat u met InDesign inhoud maakt, kunt u het beste basisinzicht in het proces krijgen. Bekijk video's, neem lesbestanden door en blader door helponderwerpen. Zie Aan de slag met Digital Publishing Suite.

De app DPS Tips
Gebruik de app DPS Tips en andere bronnen om inzicht te krijgen in de basisbeginselen.

Stap 2: De gereedschappen voor digitale publicaties installeren

Voor InDesign CS6 of CC installeert u de DPS Desktop Tools. Zie Gereedschappen voor digitale publicaties installeren.

Installeer de gereedschappen voor digitale publicaties om met InDesign te werken
Installeer de gereedschappen voor digitale publicaties om met InDesign te werken.

Download verder de Adobe Content Viewer naar uw iPad. Wanneer u een folio maakt, wordt de inhoud geüpload naar een webclient die wordt beheerd door acrobat.com. Gebruik de viewer om die folio te downloaden en een voorvertoning ervan weer te geven. Zoek naar Adobe Content Viewer in de iPad App Store of de iTunes Store.

Stap 3: Een folio maken en een voorvertoning bekijken

Gebruik het deelvenster Folio Builder om uw folio te maken. Geef een voorvertoning van uw folio weer met behulp van de Adobe Content Viewer-app op de iPad. Wanneer uw folio helemaal klaar is, selecteert u het en kiest u App maken in het menu van het deelvenster Folio Builder.

Stap 4: Lid worden van Creative Cloud of een Single Edition-serienummer aanvragen

Als u een Creative Cloud-lidmaatschap hebt, kunt u een onbeperkt aantal Single Edition-apps voor iPad maken. Of schaf op de Adobe-website uw Single Edition-serienummer aan. Als de Single Edition nog niet beschikbaar is in uw regio, meldt u zich aan om op de hoogte te worden gebracht als het zo ver is.

Vraag het Single Edition-serienummer aan dat is vereist om de app te maken
Vraag het Single Edition-serienummer aan dat is vereist om de app te maken.

Stap 5: De stapsgewijze handleiding downloaden

De stapsgewijze iPad-publicatiehandleiding voor Single Edition (Engelstalig) bevat de informatie die u nodig hebt om de vereiste afbeeldingen en certificaten te maken, u in te schrijven als een Apple-ontwikkelaar, de iPad-app te maken en de app bij Apple in te dienen.

U kunt de stapsgewijze publicatiehandleiding ook downloaden via het Help-menu van DPS App Builder.