Bent u het juiste artikel aan het lezen?

Dit artikel verwijst naar Digital Publishing Suite. Raadpleeg de lijst met functies voor het artikel voor AEM Mobile.

Deze tabellen geven aan welke functies worden ondersteund.

= ondersteund

= niet ondersteund

= niet volledig geïmplementeerd of gedeeltelijk ondersteund

Type viewer

iPad- en iPhone-viewers:

DPS-inhoud maken voor iPads

DPS-inhoud maken voor iPhones

Systeemeigen Android-viewer/verouderde Android-viewer

DPS-apps ontwikkelen voor Android-viewer

Windows Store-viewer

DPS -apps voor de Windows Store ontwikkelen

Webviewer/artikelviewer

Sociaal delen gebruiken

Voorvertoning op computer (Adobe Content Viewer for Desktop)

Voorvertoning van folio's en artikelen weergeven

Artikelfuncties

iPad

iPhone

Systeemeigen Android Windows Store Webviewer

Voorvertoning op computers

Verouderde Android

Folio met dubbele of enkele richting

1

Alleen horizontale veeggebaren (samengevoegde artikelen)

HTML-artikelen

2

2

Zoomen met knijpbeweging op pagina

3

4

Vloeiend schuiven

Sociale media (Webviewer)

5

Bladwijzers (Favorieten)

6

Hot zones

Rechterrand inbinden

1 Momenteel wordt de bibliotheek met systeemeigen Android-apps altijd staand weergegeven. Wanneer folio's met twee richtingen worden geroteerd, worden de overlaystatussen niet onthouden.

2 HTML-inhoud die werkt in iOS-apps, werkt niet per definitie ook in Android- en Windows-apps. De functies van de Reading API zijn momenteel alleen beschikbaar voor iOS-apps en systeemeigen Android-apps. Test uw HTML op de verschillende platforms en breng de benodigde wijzigingen aan. Zie HTML-code voor Android-viewers maken.

3 Voor systeemeigen Android-viewers wordt zoomen met knijpbeweging ondersteund voor artikelen in PDF-, PNG- en JPEG-indeling. Voor alle andere viewers wordt zoomen met knijpbeweging alleen ondersteund voor artikelen in PDF-indeling.

4 PDF-artikelen worden voor de webviewer automatisch geüpload als PNG-afbeeldingen.

5 Delen via sociale media werkt alleen voor apps met meerdere folio's. Delen via sociale media wordt niet ondersteund in de Adobe Content Viewer.

6 Bladwijzers zijn niet ingeschakeld in Adobe Content Viewer of in apps met één folio.

Viewerfuncties

iPad

iPhone

Systeemeigen Android Windows Store Webviewer Voorvertoning op computers Verouderde Android

App met meerdere folio's

App voor één uitgave/Single Edition-licentie1

Platform voor in-app aanschaf van folio's

Abonnement voor platform

Directe machtiging (Enterprise)

Aangepaste HTML-bibliotheek

Aangepaste pictogrammen op navigatiebalk en in winkel

Bibliotheek downloaden op de achtergrond

Progressief downloaden (folio tijdens downloaden weergeven)

Uitvoeringen

USB-voorvertoning op apparaat

2

2

Automatisch archiveren

Veegbewegingen met twee vingers

Filters

Secties

Pushmeldingen

Analyse3

Downloaden op achtergrond in Newsstand

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

1 U kunt nog tot 1 mei 2015 DPS Single Edition-apps ontwikkelen of bewerken.

2 Alleen Mac OS.

3 Zie Door DPS ondersteunde analysegebeurtenissen voor een lijst met ondersteunde analysegebeurtenissen per platform.

Interactiviteitsfuncties

iPad

iPhone

Systeemeigen Android Windows Store

Webviewer

Artikelviewer Voorvertoning op computers Verouderde Android

Hyperlinks

1

1

Presentaties

Afbeeldingsreeks

Panorama's

2

2

Pannen en zoomen

Schuifbare frames

Webinhoud

3

Audio

Audio op achtergrond

Video op volledig scherm

Inlinevideo

Geneste overlays

1 De indelingen goto:// en navto://relative worden niet ondersteund in op AIR gebaseerde viewers, met inbegrip van de desktopviewer.

2 De panorama-overlays zijn afgeschaft. Er zijn geen plannen om ondersteuning te bieden voor panaroma's op andere platforms dan iOS.

3 Functies van de Reading API, zoals de Camera API en Calendar API, worden niet ondersteund in de Desktop Viewer. Gebruik een ondersteund apparaat om een voorvertoning weer te geven.