De DPS App Builder vraagt om een Mac OS Java-update, zelfs nadat u de update hebt geïnstalleerd.

Oplossing

Voor MAC OS X 10.10 (Yosemite) of hoger kunt u Java SE JDR hier downloaden en installeren:

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html

Voor eerdere versies van Mac OS X, installeert u Java vanaf hier:

http://www.java.com

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze update, raadpleegt u het volgende document op de website van Apple:

http://support.apple.com/kb/HT6133