In deze lesbestanden wordt getoond hoe u InDesign-documenten kunt omzetten naar een digitale indeling die kan worden gelezen op mobiele apparaten zoals de iPad. Voor een snel overzicht van het proces doorloopt u de eerste les. Voor gedetailleerdere lesbestanden slaat u het eerste lesbestand over.

Als u deze lesbestanden wilt doorlopen, hebt u InDesign CS5 of hoger met bijgewerkte versies van de Folio Producer-gereedschappen nodig.

Klik op de volgende koppeling om de bronbestanden voor de lesbestanden te downloaden:

Downloaden