Elements Organizer 2019 biedt spannende nieuwe functies zoals Automatische ontwerpen en krachtige prestatieverbeteringen.

U kunt nu automatisch gecreëerde ontwerpen ontvangen van uw gedenkwaardige gebeurtenissen zoals verjaardagen, Kerstmis of een diploma-uitreiking. Deze worden automatische ontwerpen genoemd en kunnen variëren van presentaties en fotocollages tot videocollages en meer.

Ervaar het soepeler en sneller opstarten van Elements Organizer, blader gemakkelijk door een grote catalogus van afbeeldingen en video's en werk sneller dan voorheen.

Opmerking:

Automatische ontwerpen

Uitgerust met Adobe Sensei: verbazingwekkende presentaties en collages worden automatisch gecreëerd!

Bij het opstarten worden automatisch gecreëerde foto- en videocollages en presentaties speciaal voor u op het startscherm gecreëerd. U kunt uw automatische ontwerpen moeiteloos bekijken, openen, bewerken, opslaan en direct delen op uw favoriete sociale-mediasites.

Elements Organizer biedt automatische ontwerpen die gedenkwaardige gebeurtenissen zoals verjaardagen en vakanties laten stralen. Automatische ontwerpen worden mogelijk gemaakt door Adobe Sensei AI-technologie en kunnen variëren van fotocollages, presentaties, videocollages tot Candid Moments.

Zie Automatisch gecreëerde fotocollages, presentaties en meer bekijken en delen voor meer informatie.

auto_creations

Opmerking:

Videocreaties, zoals Candid Moments en videocollages, worden niet ondersteund in de versie van Adobe Photoshop Elements uit de Windows App Store.

Ondersteuning van HEVC- en HEIF-bestanden

U kunt nu HEVC- en HEIF-bestanden importeren in macOS 10.13 en later!

Elements Organizer ondersteunt nu het importeren van foto's en video's met de volgende codecs:

• High Efficiency Video Coding (HEVC) voor video's
  • High Efficiency Image Format (HEIF) voor afbeeldingen

iOS-apparaten met iOS 11 of hogere versies leggen video- en afbeeldingsbestanden vast met deze codecs.

Via hardware versnelde HEVC-decodering wordt ondersteund op de MacBook Pro of iMac Pro-apparaten met macOS 10.13. Decoderingsversnelling door hardware wordt standaard geselecteerd op de Mac als de hardware deze ondersteunt.

Zie Ondersteunde bestandsindelingen voor de volledige lijst met ondersteunde bestandsindelingen.

Opmerking:

HEVC-bestanden worden niet ondersteund in de versie van Adobe Photoshop Elements uit de Windows App Store.

Prestatieverbeteringen

Werken met Elements Organizer is nu eenvoudiger en sneller dan voorheen!

De volgende prestatieverbeteringen zijn in Elements Organizer 2019 geïmplementeerd:

• Opstarten: merkbaar snellere opstartprestaties van het startscherm van Elements. Elements Organizer is sneller gebruiksklaar dan eerdere versies.
  • Bladeren door weergave voor één afbeelding: Ervaar soepeler bladeren en bekijk miniatuurweergaven van afbeeldings- en videobestanden sneller, zelfs bij grote catalogi.
  • Gezichten markeren in de weergave Personen: Markeer gezichten in foto's in de weergave Personen sneller dan voorheen, zelfs bij grote catalogi.
easy_organization