Lees hoe u optimaal profiteert van uw VIP-lidmaatschap met VIP Select en de voordelen die de status VIP Select biedt.

U bereikt de status VIP Select wanneer uw organisatie voldoet aan de toepasselijke licentiedrempel binnen één periode van de overeenkomst, ofwel via één transactie of door evaluatie achteraf, voorafgaand aan de verlengingsdatum.

VIP-kortingsniveaus

Zodra u de lidmaatschapsstatus VIP Select bereikt, krijgt u toegang tot aanvullende voordelen als dank voor uw loyaliteit en verbintenis:

• Kortingen op alle aankopen tijdens de VIP Select-periode
  • De mogelijkheid een verbintenis van 3 jaar aan te gaan*

Opmerking:

De verbintenis van 3 jaar is niet beschikbaar voor leden met een verlengde termijn met betaling vooraf.

VIP Select bereiken

VIP Select wordt op een van de volgende twee manieren bereikt. Het VIP Select-niveau blijft behouden tot de volgende evaluatiedatum, wanneer het aantal licenties opnieuw wordt beoordeeld en het VIP Select-niveau dienovereenkomstig wordt aangepast:

Eén transactie: Wanneer uw VIP minder dan 10 licenties omvat en u één transactie voor meer dan 10 licenties uitvoert, bereikt u automatisch de status VIP Select.

Evaluatie: U bereikt automatisch de status VIP Select op de evaluatiedatum (31 dagen voor de verlengingsdatum) als u het minimum aantal licenties hebt aangeschaft via kleinere aankopen in plaats van in één transactie. Als u de VIP Select-status al hebt bereikt, kunt u op de evaluatiedatum mogelijk opschuiven naar het volgende kortingsniveau als het aantal licenties boven de volgende drempel uitkomt.

VIP Select-evaluatie

Voordelen van een 3-jarige verbintenis

Een verbintenis van 3 jaar, beschikbaar voor VIP Select-leden in alle marktsegmenten, biedt de volgende voordelen:

• Jaarlijkse betalingen
  • Prijstoezegging van Adobe: Dit omvat het kortingsniveau, dat niet kan worden gewijzigd gedurende de looptijd van uw 3-jarige verbintenis, en is van toepassing op de standaardprijs van alle producten die op de prijslijst staan op het moment dat u de verbintenis aangaat, zelfs voor producten die u niet hebt aangeschaft. Uw accountbeheerder (geautoriseerde Adobe-leverancier of Adobe-accountbeheerder) stelt de werkelijke prijs vast. Bij een 3-jarige verbintenis zegt Adobe een vaste prijs toe voor de rechtstreekse kanaalpartner als de aankoop wordt gedaan via een leverancier.
  • Flexibele licenties: Wanneer u een verbintenis van 3 jaar accepteert, verplicht u zich ertoe het aantal licenties dat u hebt op het moment van ondertekening, te handhaven gedurende de periode van de 3-jarige verbintenis. Het aantal licenties kan geleidelijk worden verhoogd, maar u bent alleen verplicht het minimale toegezegde aantal te handhaven. Raadpleeg dit document over de 3-jarige verbintenis voor voorbeelden.
  • Hogere kortingen op alle aankopen voor bedrijven en overheidsinstanties

De verbintenis van 3 jaar accepteren

Er wordt u een verbintenis van 3 jaar aangeboden als uw organisatie de VIP Select-status heeft bereikt. De primaire klantbeheerder (toegewezen bij de inschrijving) kan op elk moment tijdens de VIP Select-periode een verbintenis van 3 jaar accepteren en kan dit op twee manieren doen.

Welkomstbericht van VIP Select

1. Wanneer VIP Select is bereikt, ontvangt de primaire beheerder een welkomstbericht van VIP Select dat informatie bevat over de 3-jarige verbintenis.

2. Klik op de koppeling om naar de aanvulling voor de 3-jarige verbintenis te gaan.

3. Lees de verbintenis en klik om deze te accepteren.

Pagina Accountbeheer op Adobe.com

1. De primaire beheerder moet zich aanmelden op Adobe.com met de Adobe ID die is gekoppeld aan de VIP-overeenkomst.

Aanmelden bij Adobe
  2. Klik op 'Account beheren' onder de gebruikersnaam.

Account beheren
  3. Ga naar het tabblad 'Lidmaatschappen en producten' boven aan de pagina en klik op 'Lidmaatschap beheren' voor het desbetreffende VIP-lidmaatschap.

Lidmaatschappen en producten
  4. Rechts op de pagina 'Lidmaatschap beheren' wordt een vak weergegeven met informatie over de lidmaatschapsstatus, waaronder het VIP Select-niveau. Daaronder ziet u een koppeling om deel te nemen aan het programma.

Deelnemen aan het VIP Select-programma

De 3-jarige verbintenis accepteren gedurende een verlengingsperiode

Als u van plan bent de verbintenis van 3 jaar te accepteren tijdens de verlengingsperiode, moet u op een aantal zaken letten. Ten eerste, als u slechts een gedeeltelijke verlenging hebt geplaatst, moet u wachten totdat de verlengingsperiode is afgelopen voordat u de 3-jarige verbintenis accepteert. Zo niet, dan verplicht u zich tot het volledige aantal licenties uit de vorige periode en niet tot de subset van licenties die zijn verlengd.

Ten tweede geldt het accepteren van een 3-jarige verbintenis gedurende een verlengingsperiode niet als eerste verlenging. U bent nog steeds verplicht uw 3-jarige verbintenis te vervolgen via twee aanvullende verlengingen en tot het begin van de derde verlengingsperiode.

Actieprijzen bij een 3-jarige verbintenis

Actieprijzen zijn alleen beschikbaar voor de eerste in aanmerking komende aankoop. Bij een 3-jarige verbintenis worden actieprijzen voor licenties bij verlenging omgezet in standaardprijzen, aangezien aan de leverancier voor aanschaf van aanvullende licenties en verlengingen alleen standaardprijzen worden geboden.

Als uw organisatie in aanmerking kwam voor een aanbieding van meerdere jaren en licenties heeft die moeten worden verlengd tijdens de 3-jarige verbintenis, kunt u de licenties die u via die aanbieding hebt aangeschaft met de actieprijs verlengen totdat de aanbieding voor die licenties verloopt. Wanneer een aanbieding verloopt, worden die licenties verlengd onder de 3-jarige verbintenis met de standaardprijs die gold op het moment van acceptatie.

Als u niet voldoet aan de licentieverbintenis van 3 jaar

Als het minimum aantal licenties niet is verlengd op de verlengingsdatum in elk jaar gedurende de looptijd van de verbintenis van 3 jaar, ontvangen u en uw accountbeheerder een melding dat het vereiste aantal licenties moet worden verlengd voor het einde van de verlengingstermijn. Als het aantal vereiste licenties 30 dagen na de verlengingsdatum niet is verlengd, worden alle actieve licenties die zijn aangeschaft met een korting wegens een 3-jarige verbintenis geretourneerd en verandert de status van het VIP-lidmaatschap weer in Niveau 1. Alle kortingen via de 3-jarige verbintenis komen te vervallen. Als u nog steeds Adobe-licenties nodig hebt, moet u deze opnieuw aanschaffen tegen de huidige prijs en transactiekortingen en de licenties opnieuw onder gebruikers distribueren.