FrameMaker (versie 2019) downloaden en installeren

fm_13_appicon_88x84

Klik hieronder op FrameMaker downloaden om FrameMaker (versie 2019) te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Hulp met uw lidmaatschap

Hoe zet ik de proefversie van FrameMaker om in een volledige licentie?

U kunt FrameMaker met of zonder abonnement kopen. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Gedownloade apps en bestanden zoeken voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop. Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie over aankoopopties.

Waarom wordt FrameMaker niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij FrameMaker en andere Adobe-apps.

Kan ik FrameMaker op een andere computer installeren?

U kunt FrameMaker op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Als u vijf of meer licenties nodig hebt, kunt u overwegen een volumelicentie-abonnement aan te schaffen.

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe FrameMaker eigendom is van uw organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.