Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik FrameMaker kopen en installeren?

U kunt FrameMaker met of zonder abonnement kopen. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Gedownloade apps en bestanden zoeken voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop. Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie over aankoopopties.

Waarom wordt FrameMaker niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij FrameMaker en andere Adobe-apps.

Kan ik een proefexemplaar van FrameMaker downloaden?

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik FrameMaker op een andere computer installeren?

U kunt FrameMaker op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Als u vijf of meer licenties nodig hebt, kunt u overwegen een volumelicentie-abonnement aan te schaffen.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

U kunt een proefversie van FrameMaker (versie 2017) eenvoudig omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie wanneer u het product aan uw winkelwagen in de Adobe Store toevoegt. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie.

Hoe annuleer ik mijn abonnement? Kan ik nog steeds gebruikmaken van de software die ik heb?

U kunt uw abonnement annuleren op uw accountpagina op adobe.com of door contact op te nemen met Adobe Support. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie.

Algemene vragen

Waarom ontbreekt mijn inhoudsopgave in responsieve HTML5-uitvoer?

Als u de door FrameMaker (versie 2015) gegenereerde responsieve HTML5-uitvoer weergeeft in Safari op iOS, wordt de inhoudsopgave mogelijk niet correct worden weergegeven. Zie Inhoudsopgave ontbreekt in responsieve HTML5-uitvoer op iOS v10 voor een oplossing.

Waarom wordt mijn responsieve HTML5-uitvoer niet in Google zoeken weergegeven?

De uitvoer die is gegenereerd met FrameMaker (versie 2015), update 1 tot en met 4, is niet geoptimaliseerd voor Google zoeken. Zie Responsieve HTML5-uitvoer niet geoptimaliseerd voor Google zoeken voor een oplossing.

Waarom krijg ik een lettertype-initalisatiefout wanneer ik een MathML-vergelijking invoeg?

De vereiste lettertypen ontbreken of zijn beschadigd. Zie Initialisatiefout bij MathML-lettertypen voor een oplossing.

Kan ik Microsoft Word-bestanden importeren?

Waar kan ik meer informatie vinden?

Ga naar de helppagina voor FrameMaker voor koppelingen naar zelfstudies, de gebruikershandleiding, instructievideo's en meer.

Community

Meedoen aan de conversatie.