Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Illustrator.

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van september 2019 (versie 23.1)

v1artboard_1_copy6

Verbeterde manier om paden te vereenvoudigen

Verbeterde, intuïtieve en uitgebreidere opties om complexe paden te vereenvoudigen

v1artboard_1_copy12

Snellere effecten

Verbeterde prestaties wanneer u bepaalde effecten toepast op afbeeldingen en objecten

v1artboard_1_copy14

Minder problemen bij openen van bestanden

Verbeterde manier om bestanden te lezen om zo problemen met bestanden te voorkomen en op te lossen. Duidelijke app-berichten waarbij de nadruk ligt op het oplossen van problemen.

v1artboard_1_copy15

Stabiliteits- en andere verbeteringen

Betere stabiliteit, verbeterde gebruikerservaring en soepeler workflows

v1artboard_1_copy13

Geoptimaliseerde verwerking van netwerkbestanden

Het openen en opslaan van bestanden in externe netwerken is geoptimaliseerd

Eerdere versies van Illustrator