Leer hoe u uw account bijwerkt en een betaling opnieuw uitvoert als de oorspronkelijke betaling is mislukt of als u een betaling hebt gemist.

Zelfs wanneer een betaling mislukt, hebt u nog 21 dagen toegang tot uw Creative Cloud-apps. Uw abonnement wordt op de 21e dag opgeschort als u uw betaalgegevens niet voor die tijd hebt bijgewerkt.

Opmerking:

In landen waarin de betalingen worden geregeld via Digital River, de e-commercepartner van Adobe, moet u contact met ons opnemen om uw betaling opnieuw uit te voeren.

Controleer of uw betaalgegevens juist zijn

1. Meld u aan bij uw Adobe-account met uw Adobe ID (dit is meestal uw e-mailadres) en wachtwoord via de Creative Cloud-desktopapp of webaanmelding.

Zie Problemen met Adobe ID-account en aanmelding oplossen als u aanmeldingsproblemen hebt.

Meld u aan bij uw Adobe-account
  2. Klik op Account beheren in het pop-upvenster. U wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren om uw identiteit te verifiëren.

Verifiëren
  3. Klik in Abonnementen en producten op Betalingsgegevens bewerken.

Als de betalingstermijn al is verstreken, ziet u een foutbericht. Klik op Betalingsgegevens bijwerken in het bericht.

Klik op Betalingsgegevens bewerken
    Klik op Betalingsgegevens bewerken
    Klik op Betalingsgegevens bijwerken (als uw betalingstermijn is verstreken)
    Klik op Betalingsgegevens bijwerken (als uw betalingstermijn is verstreken)

4. Controleer uw betalingsgegevens in het dialoogvenster Betalingsmethode bewerken en werk indien nodig het volgende bij:

• Creditcard of bankpasnummer
    • Vervaldatum
    • Factuuradres

Vraag om hulp bij het bewerken of wijzigen van de factuurgegevens.

De betalingsmethode bewerken
    Betalingsmethode

Een bedrijfscreditcard gebruiken
    Zorg dat u de naam en het factuuradres van de kaarthouder gebruikt, niet die van u. Vraag de naam en het factuuradres na bij de kaarthouder of uw boekhoudafdeling  om te controleren of deze juist zijn.

5. Klik op Opslaan om uw wijzigingen op te slaan (zelfs als u de details niet hebt gewijzigd).

Opmerking:

Als uw betaling na vier werkuren nog steeds niet opnieuw is uitgevoerd, neemt u contact met ons op.

Bevestig de status bij uw betalingsprovider

Als u met een creditcard betaalt

Als u hebt bevestigd dat uw creditcardgegevens juist zijn, neemt u contact op met uw bank:

• Zorg ervoor dat de kredietlimiet niet is overschreden.
  • Informeer naar dagelijkse opname- of aankooplimieten, omdat deze de oorzaak kunnen zijn van geweigerde betalingen.
  • Zorg dat er geen problemen met de creditcard of het betaalpas openstaan en dat uw kaart online transacties ondersteunt.
  • Kijk of het beleid van de bank aangaande fraudebeveiliging van invloed is op het gebruik van uw kaart.

Nadat eventuele fouten zijn verholpen, verwerkt Adobe uw betaling automatisch opnieuw.

Als u met PayPal betaalt

Neem rechtstreeks met PayPal contact op om factureringsproblemen op te lossen. Nadat eventuele fouten zijn verholpen, verwerkt Adobe uw betaling automatisch opnieuw.

Controleren of uw betaling is verwerkt

1. Meld u aan bij uw Adobe-account om uw betaling te controleren.

2. Klik op het tabblad Abonnementen en producten.

3. Klik in de sectie Bestelgeschiedenis op Uw bestellingen weergeven.

4. Selecteer het bestelnummer voor het abonnement dat u wilt zien. Het kan 24 uur duren voordat uw betaling in uw account wordt vermeld.