Leer hoe u uw account bijwerkt en een betaling opnieuw uitvoert als de oorspronkelijke betaling is mislukt of als u een betaling hebt gemist.

Zelfs wanneer een betaling mislukt, hebt u nog 21 dagen toegang tot uw Creative Cloud-apps. Uw abonnement wordt op de 21e dag opgeschort als u uw betalingsgegevens niet voor die tijd hebt bijgewerkt.

Opmerking:

In landen waarin de betalingen worden geregeld via Digital River, de e-commercepartner van Adobe, moet u contact met ons opnemen om uw betaling opnieuw uit te voeren.

Controleer of uw betaalgegevens juist zijn

1. Meld u aan bij uw Adobe-account met uw Adobe ID (meestal uw e-mailadres) en wachtwoord.

Zie Problemen met Adobe ID-account en aanmelding oplossen als u aanmeldingsproblemen hebt.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Abonnementen.

Klik op het tabblad Abonnementen
  3. Onder Mijn abonnementen ziet u een foutmelding als uw abonnement is verlopen of als u een betaling hebt gemist. Klik op Betalingsgegevens bewerken.

Betalingsgegevens bewerken
  4. Controleer uw betalingsgegevens in het weergegeven dialoogvenster en werk indien nodig het volgende bij:

• Creditcard of bankpasnummer
    • Vervaldatum
    • Factuuradres

Vraag om hulp bij het bewerken of wijzigen van de factuurgegevens.

Een bedrijfscreditcard gebruiken
    Zorg dat u de naam en het factuuradres van de kaarthouder gebruikt, niet die van u. Vraag de naam en het factuuradres na bij de kaarthouder of uw boekhoudafdeling  om te controleren of deze juist zijn.

5. Klik op Opslaan om uw wijzigingen op te slaan (zelfs als u de details niet hebt gewijzigd).

Opmerking:

Als uw betaling na vier werkuren nog steeds niet opnieuw is uitgevoerd, neemt u contact met ons opnemen.

Bevestig de status bij uw betalingsprovider

Als u met een creditcard betaalt

Als u hebt bevestigd dat uw creditcardgegevens juist zijn, neemt u contact op met uw bank:

• Zorg ervoor dat de kredietlimiet niet is overschreden.
  • Informeer naar dagelijkse opname- of aankooplimieten, omdat deze de oorzaak kunnen zijn van geweigerde betalingen.
  • Zorg dat er geen problemen met de creditcard of het betaalpas openstaan en dat uw kaart online transacties ondersteunt.
  • Kijk of het beleid van de bank aangaande fraudebeveiliging van invloed is op het gebruik van uw kaart.

Nadat eventuele fouten zijn verholpen, verwerkt Adobe uw betaling automatisch opnieuw.

Als u met PayPal betaalt

Neem rechtstreeks met PayPal contact op om factureringsproblemen op te lossen. Nadat eventuele fouten zijn verholpen, verwerkt Adobe uw betaling automatisch opnieuw.

Controleren of uw betaling is verwerkt

1. Meld u aan bij uw Adobe-account om uw betaling te controleren.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op het tabblad Abonnementen.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Bestelgeschiedenis.

4. Selecteer onder Bestelgeschiedenis het bestelnummer voor het abonnement dat u wilt zien. Het kan 24 uur duren voordat uw betaling in uw account wordt vermeld.