Een mislukte of gemiste betaling herstellen

Leer hoe u een betaling opnieuw uitvoert als deze is mislukt of als u deze hebt gemist.

Hoelang heb ik de tijd om een betaling te corrigeren?

U hebt 30 dagen de tijd om uw betalingsgegevens bij te werken vanaf de eerste mislukte betaling. Uw abonnement wordt opgeschort als uw betaling niet binnen 30 dagen na de verlengingsdatum is ontvangen.

Hoe u uw betaling opnieuw uitvoert of uw betalingsgegevens bijwerkt

Als uw kaartgegevens of factureringsgegevens zijn gewijzigd, kunt u die gegevens bijwerken. Adobe probeert de betaling opnieuw uit te voeren met de nieuwe gegevens.

1. Welke van de volgende schermen ziet u? Volg de stappen voor het scherm dat u ziet.

Facturering- en betalingsgegevens bewerken

Als u dit scherm ziet, selecteert u Facturering en betaling bewerken.

Selecteer Betalingsgegevens bewerken

Als u dit scherm ziet, selecteert u Betalingsgegevens bewerken.

2. Selecteer een van de volgende opties in het pop-upscherm:

• Nieuwe toevoegen: u kunt met een nieuwe kaart betalen.
    • Bewerken: werkt uw kaartgegevens bij of start de betaling opnieuw met dezelfde kaart.
    • Opnieuw proberen (indien beschikbaar): start uw betaling opnieuw met de bestaande kaart. In dit geval kunt u stap 4 overslaan.
    Betalingsgegevens bijwerken
    Selecteer Nieuwe toevoegen om een nieuwe kaart toe te voegen of Bewerken om de betalingsgegevens bij te werken.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

Nieuwe kaart toevoegen of bestaande kaartgegevens bijwerken

Wanneer u een nieuwe kaart wilt toevoegen of de gegevens van uw bestaande kaart wilt wijzigen, moet u de benodigde gegevens bijwerken. Selecteer vervolgens Opslaan.

Betalingsgegevens bijwerken
    Uw nieuwe kaart of bestaande kaartgegevens bijwerken

Uw kaartgegevens bijwerken om uw betaling opnieuw uit te voeren

Wanneer u de betaling met dezelfde kaart opnieuw wilt proberen, verwijdert u het kaartnummer en voert u het opnieuw in. Selecteer vervolgens Opslaan.

Betalingsgegevens bijwerken
    Kaartnummer verwijderen en opnieuw invoeren

Wilt u overstappen van creditcard naar PayPal?Ontdek hoe u eenvoudig kunt schakelen tussen creditcard en PayPal

Gebruikt u een bedrijfskaart?
    Zorg dat u de naam en het factuuradres van de kaarthouder gebruikt, niet die van uzelf. Neem contact op met de kaarthouder of uw boekhoudafdeling om de naam en het factuuradres te controleren.

Controleren of uw betaling is uitgevoerd

Het kan 24 uur duren voordat uw betaling in uw account wordt vermeld.

1. Onder Bestellingen en facturen selecteert u Facturen bekijken om het bestelnummer van uw lidmaatschapsplan te zien.

Selecteer Facturen bekijken

2. Controleer of uw betaling is verwerkt.

Betalingsgegevens verifiëren

Nog steeds problemen?

Als uw betaling nog steeds niet lukt, neemt u rechtstreeks contact op met uw betalingsdienst. Het kan zijn dat u onverwacht uw kredietlimiet heeft bereikt of dat u uw rekening heeft geblokkeerd ter bescherming tegen fraude. Nadat het probleem is verholpen, verwerkt Adobe uw betaling automatisch opnieuw.